Oooo vi mi delujete kao neko kome bih ja postavila neka pitanjcaHannibal Lecter wrote:Jbt jes lijepo bit zaljubljen vid behka
čekam vas ovde
viewtopic.php?f=4&t=22358
..
ah...ta zaljubljenost
Moderator: VIP
Oooo vi mi delujete kao neko kome bih ja postavila neka pitanjcaHannibal Lecter wrote:Jbt jes lijepo bit zaljubljen vid behka
Jaoo što je lepo čitati ovo simpatisanjestorm wrote:i sikirom ću, budu li te dirali :vitezPametnica wrote:Znamstorm wrote:Da ti potpis opravdam
....još o simpatijama pričamoNe sikiraj

Mutevelija wrote:Svejedno uvijek radiš kontra

Sta da kažem, nesta poput tebe i behka, simpatije na prvo slovoms_fler wrote:Jaoo što je lepo čitati ovo simpatisanjestorm wrote:i sikirom ću, budu li te dirali :vitezPametnica wrote:Znamstorm wrote:Da ti potpis opravdam
....još o simpatijama pričamoNe sikiraj

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kako te Nije stid, ismijavati se djevojci koja se jos uvijek oporavlja, nakon operacije.. Stvarno ti je to bez veze...Pametnica wrote: Sta da kažem, nesta poput tebe i behka, simpatije na prvo slovoA julija, zaglavila u bolnici
![]()
Ko bolan? Ja u smislu sege pisala da je iz ljubomireČupava wrote:Kako te Nije stid, ismijavati se djevojci koja se jos uvijek oporavlja, nakon operacije.. Stvarno ti je to bez veze...Pametnica wrote: Sta da kažem, nesta poput tebe i behka, simpatije na prvo slovoA julija, zaglavila u bolnici
![]()
Pitaj njega,ms_fler wrote:ahhh to je lepo
ali sad ćeš morati naći još dvojicu...ili je tvoja simpatija možda ljubomorna?
..
da li će ti dozvoliti pitam se?

Imamo i teme o očnim boljkama.Čupava wrote:Femea wrote:Mislim da su svi rezervisani većspacebound wrote:Ej, tebe, pa simpatisi nekog ko visi na forumuČupava wrote:O mojoj simpatiji - ni traga ni glasaOnda neces bit tuzna
pratim temu "forumska simpatija" i ni jeden se nije izjasnio
Samo 3X, Nije dovoljno da bih primjetila to jagnje...Krokodil Behko wrote: Imamo i teme o očnim boljkama.
Da si pratila i njih i nabavila adekvatne cvike, primjetila bi da se jedno mirno janje, već tri puta izjasnilo
Mala_Mu wrote:Da li da idem ili ne

Pa polako.. Prvo se ono mora uvjeriti, da si prava Frenčerka i da ga nećeš okrenuti na ražnjuČupava wrote:Samo 3X, Nije dovoljno da bih primjetila to jagnje...Krokodil Behko wrote: Imamo i teme o očnim boljkama.
Da si pratila i njih i nabavila adekvatne cvike, primjetila bi da se jedno mirno janje, već tri puta izjasnilo

Čupava wrote:Mala_Mu wrote:Da li da idem ili ne![]()
![]()
Ne, nemoj ici...![]()
Ne me quitte pas..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest