I ko Japanci, Vijetnamci i ostali istocni Azijatigreeneyes wrote:Ma ko Kinezi

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
I ko Japanci, Vijetnamci i ostali istocni Azijatigreeneyes wrote:Ma ko Kinezi
Maja wrote:Što je Pametnica ženama, to je Posmatrač Blau
A to si ti PosmatracuMaja wrote:Što je Pametnica ženama, to je Posmatrač Blau
Hocemo li u Sj Koreju, Vodja im slavi rodjendan isti dan kao jaMaja wrote:Vidiš, vidiš.
Nego, tema je S. K.
Sretna vam nova 106. godinaPjongjang koristi takozvani džuče kalendar, koji je isti kao gregorijanski kalendar, osim u činjenici da je za početnu godinu uzeta godina rođenja Kim Il Sunga, 1912. Dakle, 2017. godina po džuče kalendaru je 106.
Moraće se to mijenjati jer je snješko bijelić redefinisao vrijeme.Krokodil Behko wrote:Mene je ovo oborilo s nogu
Sretna vam nova 106. godinaPjongjang koristi takozvani džuče kalendar, koji je isti kao gregorijanski kalendar, osim u činjenici da je za početnu godinu uzeta godina rođenja Kim Il Sunga, 1912. Dakle, 2017. godina po džuče kalendaru je 106.
E pa onda smo mi u prvoj godini i imamo čast biti na početku vremenaBla wrote:Moraće se to mijenjati jer je snješko bijelić redefinisao vrijeme.Krokodil Behko wrote:Mene je ovo oborilo s nogu
Vidi se da si mozgovno negdje u 1 osnovne, pa jos uvijek vjerujes da je Snjesko Bijelic stvarna licnostBla wrote:Moraće se to mijenjati jer je snješko bijelić redefinisao vrijeme.Krokodil Behko wrote:Mene je ovo oborilo s nogu