Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pametnica wrote:Ja mislim da se iza ovog krije strah da je ne vrate...kakva ljubav kakvi bakraci
A jest joj jaka i obečavajuća zemlja, da se treba plašiti deportacije
mogli bi onda gledati i da je policajac hvatao na situaciju i položaj..
ja vjerujem da se dogodi i može tako nešto dogoditi....a sirijke su jako lijepe
diamanti se stvaraju pod velikim pritiskom
sretno im
Ko kaze da nisu?
Nego čovjek mora biti naivan da ce neko svoja zivotna shvacanja odbacit tek tako
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
komunist wrote:Jaka muda od vjesti, bio sam i ja ko komunista, nevernik, oženjen sa pravoslavkom, pa niko o tome nije pisao
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
Nice try wrote:Ne,shvatanja se ne odbacuju,ali se prilagode,kompromisom,najprije u svojoj glavi,pa,onda dalje.
Kad si musliman tu nema kompromisa. Nema odbacivanja vjere niti vjerskih stavova
(Ahmed, Nesai)
Heidi wrote:Samo za muskarce ima kompromisa. Oni smiju i kornjacu ozeniti.
Ne smiju kjafirke ne smiju koje nisu Sljedbenice knjige.
Boga mi smiju nemuslimanke, zabrana vazi samo za zene.
(Ahmed, Nesai)