Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- dr laganini
- Inventar foruma

Re: Žalbe i sugestije
..pedeseg posto drzave misli drugacije ma kako to nama ne bilo drago..ne odobraavam al represija na forumu nista nece umanjitbnemoc drzave da kazni one koji ne postivaju ustav..to govorino drzavi..
- dr laganini
- Inventar foruma

..ja sam stavio upitnik cemu laganje...Pametnica wrote:On se vec spremio da čestitadr laganini wrote:..tonje uvodjenje verbalnog delikta..di bi stigki kad bi sve bilo kako se nama svidja..pa pola ce vam drzave slavitvtaj danMelek wrote:Predlazem da se svi forumasi koji slave 9. januar u smislu nezakonitog dana genocidne tvorevine privremeno banuju\blokiraju tokom tog dana, da nam uvreda i ponizenje ne bi bilo bas potpuno i ovdje.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4399 times
- Been thanked: 3339 times
Znaci i on podrzavaPametnica wrote:On se vec spremio da čestitadr laganini wrote:..tonje uvodjenje verbalnog delikta..di bi stigki kad bi sve bilo kako se nama svidja..pa pola ce vam drzave slavitvtaj danMelek wrote:Predlazem da se svi forumasi koji slave 9. januar u smislu nezakonitog dana genocidne tvorevine privremeno banuju\blokiraju tokom tog dana, da nam uvreda i ponizenje ne bi bilo bas potpuno i ovdje.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Nije to nikakva represija, to je cisto postivanje zakona i Drzave.dr laganini wrote:..pedeseg posto drzave misli drugacije ma kako to nama ne bilo drago..ne odobraavam al represija na forumu nista nece umanjitbnemoc drzave da kazni one koji ne postivaju ustav..to govorino drzavi..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- dr laganini
- Inventar foruma

- Melek
- Deer Hunter

Voju je ocito ovaj prijedlog jako pogodio 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Nisi vidio temuMelek wrote:Znaci i on podrzavaPametnica wrote:On se vec spremio da čestitadr laganini wrote:..tonje uvodjenje verbalnog delikta..di bi stigki kad bi sve bilo kako se nama svidja..pa pola ce vam drzave slavitvtaj danMelek wrote:Predlazem da se svi forumasi koji slave 9. januar u smislu nezakonitog dana genocidne tvorevine privremeno banuju\blokiraju tokom tog dana, da nam uvreda i ponizenje ne bi bilo bas potpuno i ovdje.
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
- dr laganini
- Inventar foruma

- dr laganini
- Inventar foruma

..tonje uvodjenje verbalnog delikta..di bi stigki kad bi sve bilo kako se nama svidja..pa pola ce vam drzave slavitvtaj danPametnica wrote:remeno banuju\blokiraju tokom tog dana, da nam uvreda i ponizenje ne bi bilo bas potpuno i ovdje.
On se vec spremio da čestita
Znaci i on podrzava
Nisi vidio temu[/quote]
...sto ovca vidi lezec ne visi daleko..
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Melek wrote:Nije to nikakva represija, to je cisto postivanje zakona i Drzave.dr laganini wrote:..pedeseg posto drzave misli drugacije ma kako to nama ne bilo drago..ne odobraavam al represija na forumu nista nece umanjitbnemoc drzave da kazni one koji ne postivaju ustav..to govorino drzavi..
- dr laganini
- Inventar foruma

Cemu ban.Predlazem da se svi forumasi koji slave 9. januar u smislu nezakonitog dana genocidne tvorevine privremeno banuju
Ako nismo u stanju tim promjeniti misljenje , onda smo mi za BAN .
MI -figurativno
- dr laganini
- Inventar foruma

..samo da se zna ja se nisam zalio na nista..da nebi neko krivo svatio..
i jebe mi se otvorio sam temu admijiatratori su je povukli i za mene gotova prica ...
- Melek
- Deer Hunter

Pa eto, blokiraju, ili na bilo koji nacin sprijece da javno slave pocetak genocida i na ovom mjestu. Sta sad?SPINERKA wrote:Cemu ban.Predlazem da se svi forumasi koji slave 9. januar u smislu nezakonitog dana genocidne tvorevine privremeno banuju
Ako nismo u stanju tim promjeniti misljenje , onda smo mi za BAN .
MI -figurativno
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- dr laganini
- Inventar foruma

- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9986 times
- Been thanked: 16849 times
Haj'mo sutra Vladi skidat karmu

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
To je simbolicno, i bacanje problema pod tepih.
Mi treba da stvorimo atmosferu , da ih bude SRAMOTA sta rade. Ako to nismo u stanju ,onda ..
Mi treba da stvorimo atmosferu , da ih bude SRAMOTA sta rade. Ako to nismo u stanju ,onda ..