Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Socrates wrote:De ti cunu razradjuj u sljedecih 5000 postova I ne razmisljaj puno. Mucenje ti je kad razmisljas.
Tebi je izgleda taj IQ zesci monopol. Kad god se argumentuje ti uvijek demonstriras kako ti oblijujes njime a drugi ga vazda nemaju.
Mozda bi i tebi bolje pasalo da se latis hasima, hehe.. Sta ti mislis, Socretarice?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
spacebound wrote:Vlado, tebi je sutra gubit karmu, pa ti vidi
redom dzematile od svakog
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
Socrates wrote:De ti cunu razradjuj u sljedecih 5000 postova I ne razmisljaj puno. Mucenje ti je kad razmisljas.
Tebi je izgleda taj IQ zesci monopol. Kad god se argumentuje ti uvijek demonstriras kako ti oblijujes njime a drugi ga vazda nemaju.
Mozda bi i tebi bolje pasalo da se latis hasima, hehe.. Sta ti mislis, Socretarice?
Odabi od njega, ostavi i meni nesto :daca
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Odabi od njega, ostavi i meni nesto :daca
Znam, znam, razumijem
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Socrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravrazumocidna je takodje.
Nema posla nitkakvoga, ali je vazno da se slavi siromastvo opste. Nije kriv Dodik, kriva je bjelosvjetska zavjera na celu sa Bakirom.
Tkako da ne
Soc, imas i onu stvar u svemu tome... Ljudi su dozivjeli i prezivjeli svakakve gadosti i danas sjede na ovom forumu i sutra ce citati stoku kad bude pisala bljuvotine. Ljudi su izgubili najblize i tako to. Radi se o ljudskim sudbinama i jednoj dubokoj ljudskoj nepravdi. Malo je to sve skupa tesko i razumjeti
(da ipak malo hasima ostavimo po strani, ovo sto sam inicirao je tek pravi "hasim", onaj smrdljivi i ljigavi), ok?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Ma nemoj. Koliko ih ovdje iznosi svoje bljuvotine i kake po Bosni, a vi palamudite s njima danima na jednoj temi i objasnjavate cinjenice. Mante me se.
Behko je zatvorio temu o 9. januaru na moju molbu, a od vas se niko nije mrdnuo.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Mene samo iritira sto se spominje jedan mutavi Bakir koji nije nikog silovao i ravna sa svim onim silovateljima i koljacima djece
A mene opet iritira mutavost mutavih ovdje, ali sta cu, takav sam. Primjerice, iritira me kad jednoj forumasici cetnik doslovno opise kako ce da je kolje, a
onda se ona na ocigled svih nas - doslovce i demonstrativno zaljubi u njega. Isto tako iritira nonsaliranje tog prokletog devetog januara, ali sta ces..
"Bosno moja, predji na drugoga" ..
Ovo na moj racun, jel? Nekad me kolicina gluposti koju napiss jjednostavno ostavi bez rijeci. Sram te bilo! To sto si ti sebi umislio moje zaljubljivanje u "cetnika" nije moj problem nego samo tvoj.
Socrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravrazumocidna je takodje.
Nema posla nitkakvoga, ali je vazno da se slavi siromastvo opste. Nije kriv Dodik, kriva je bjelosvjetska zavjera na celu sa Bakirom.
Tkako da ne
Soc, imas i onu stvar u svemu tome... Ljudi su dozivjeli i prezivjeli svakakve gadosti i danas sjede na ovom forumu i sutra ce citati stoku kad bude pisala bljuvotine. Ljudi su izgubili najblize i tako to. Radi se o ljudskim sudbinama i jednoj dubokoj ljudskoj nepravdi. Malo je to sve skupa tesko i razumjeti
(da ipak malo hasima ostavimo po strani, ovo sto sam inicirao je tek pravi "hasim", onaj smrdljivi i ljigavi), ok?
Pa dobro, gadosti se mogu citati svugdje na internetu, tako da ovaj forum nije izuzetak. Eto Chloe trpi izdajnika za nacelnika opstine, a I u tom sukobu, koji je Abdic izazvao, je dosta ljudi bezveze poginulo.
Anyway, drzava je takva kakva jeste I mora se pokusati prihvatiti, zajedno sa RS-om. Jer bilo koji drugi izlaz je glupost.
Sto se mene tice, jedino Ustavni Sud moze da rascisti neke stvari. Sutrasnji "praznik" je neustavan, I to je jedino sto mene zanima.
Tkako da ne
Ja sam sokirana da se bilo kome, ikome bilo sta treba objašnjavati...sokirana sam sto jedna osoba zdravog razuma nema gram doze saosjećanja
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
Mene samo iritira sto se spominje jedan mutavi Bakir koji nije nikog silovao i ravna sa svim onim silovateljima i koljacima djece
A mene opet iritira mutavost mutavih ovdje, ali sta cu, takav sam. Primjerice, iritira me kad jednoj forumasici cetnik doslovno opise kako ce da je kolje, a
onda se ona na ocigled svih nas - doslovce i demonstrativno zaljubi u njega. Isto tako iritira nonsaliranje tog prokletog devetog januara, ali sta ces..
"Bosno moja, predji na drugoga" ..
Ovo na moj racun, jel? Nekad me kolicina gluposti koju napiss jjednostavno ostavi bez rijeci. Sram te bilo! To sto si ti sebi umislio moje zaljubljivanje u "cetnika" nije moj problem nego samo tvoj.
Ma zaboli me, samo je bilo malo onako awkward za citati. Sad sta je sve pisac htio da kaze, molio da mu se skidaju banovi nakon svega toga (da se ciklicki vraca tu i vrijedja) to ide van mojih boundaries
Sram da me bude, jasta
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Socrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravorazumocidna je takodje.
Tkako da ne
Šta onda reći za Federaciju od Sarajeva, Tuzle i Zenice, a šta već nisam rekao, a sigurno je da će biti još materijala za priču kako vrijeme dolazi.
Ovo je legalan praznik, za razliku od Dana državnosti tkzv. BiH koga em nema u državnom zakonodavstvu, em ni Federacija se nije udostojila da ga ubaci u svoje zakonodavstvo i to svih ovh decenija, a slavi se iako taj praznik pola jednu polovinu države asocira na rat i stradanje. Isto je i sa ovim praznikom. Sve je ovo samo dio folklora i ja tako gledam na to. Ne pridajem veliku pažnju tom prazniku koliko neki drugi, osim ceremonijalne jer smo na kraju i mi u RS dobili svoju teritoriju. Gledam ga kao na neradni dan u jednom dijelu države, baš kao i na Dan državnosti BiH koji ovdje neki slave, a pozivaju da se Dan RS ne slavi. Ne mogu obje stvari. Neka Federacija Dan BiH reguliše kao Dan FBiH što on zapravo i jeste s obzirom ko ga slavi.