Zagorka wrote:Pa gdje to kupujes ilegalno? Jednom ce te privesti
I kako se to zovu? Asima?
To su valjda zenske. Potrazi Hasima. Valjda je musko izdanje
Pa na pijaci
Đe bih drugo. Ima i neki dijamant na slici, pa su definitivno ili gay ili ženske
Murija? Pa moram i ja od nečeg da uštedim, da platim poreze i režije
Hannibal Lecter wrote:Imas na drveniji marlboro gold taj fejk za dvije marke bolje nego da uzimas te sarene
Ove nisu fejk.
Prave su, ali su loše
Taj ti je Marlboro motani i pakovan u Hercegovini.
Slabo pratiš, Zloćko je naveo i tačnije lokacije na kojima se to radi.
Hannibal Lecter wrote:Imas na drveniji marlboro gold taj fejk za dvije marke bolje nego da uzimas te sarene
Ove nisu fejk.
Prave su, ali su loše
Znam ba da su motane pusio sam ih neko vrijemee al su lose motane prepunjene suu
Ove nisu fejk.
Prave su, ali su loše
Znam ba da su motane pusio sam ih neko vrijemee al su lose motane prepunjene suu
I ljute. Popuši 10 u danu, pa mi reci kakav je osjećaj, na vrhu jezika.
Ovako, drine možeš potamaniti 2 kutije.. Pitaj mene
Nikad u životu nisam gore cigare probala od tih punjenih u kutiji Marlbora aaaaa ljudi šta je ono. Isto rakija. Smrdi nenormalno a ukida s noga. Još ako malo duže stoje sav duhan ispadne iz njih. Dva puta probala u komšinice (drugi put iz druge kutije kontajući da su drugačije) NIKAD VIŠE. A dvije marke.
Maja wrote:Pa kupi tabakeru ili vadi jedan po jedan iz unutrašnjeg džepa ko moj komšija.
...ima ih koji ih vade iz tabakera odmah gotove,pripaljene ....
...samo da nebi koga pocastili ....
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
Od cigara, kaubojske Toscanello s okusom kafe su vrh....ko ne vjeruje u paranormalno, onovremeno i transcedentalno mozda se nakon njihovog kusanja zamisli nad svojim stavovima. Toliko je to dobro. Misticno dobro