onda ide u pauzi kuknjava.....joj što se ne vratite, teško nama bez vas
(onda mu daš neku majicu, njemu nova godina)
how yes now
da, karma je opaka stvar
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Riječ je o izborima, a ne o referendumu, s tim da se ti praviš lud.dr laganini wrote:..sad je najveci problem ato hrvati nisu glasovali to bi znacajno izmjenilo rezultat referenduma..

..to je moguce u samo banana drzavama...storm wrote:U Posavini od samog početka "osobne / lične" glasuju.. Bez prisustva glasača...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I, ako si već toliko patriotski napaljen, nauči jezik zemlje u kojoj živiš.Black Swans wrote:Di su nestali Hrvati iz BiH?
Pa neki u Split, neki u Zagreb, neki u MinKen, a neki, jebiga, i u Ameriku.
Nego mene interesuje kako Rvati iz Rvacke kontaju da mogu imati više stanovnika 2011 nego 1991, a protjerali 300.000 srba ?
Ne, nije prirodni priraštaj.

minKNIN.....Black Swans wrote:Di su nestali Hrvati iz BiH?
Nego mene interesuje kako Rvati iz Rvacke kontaju da mogu imati više stanovnika 2011 nego 1991, a protjerali 300.000 srba ?
Nije on nepismen nego neinteligentno provociraSocrates wrote:I, ako si već toliko patriotski napaljen, nauči jezik zemlje u kojoj živiš.Black Swans wrote:Di su nestali Hrvati iz BiH?
Piše se Hrvati i Hrvatska.
Sa mekim c.
MA tipičan podyebant.vila wrote:Nije on nepismen nego neinteligentno provociraSocrates wrote:I, ako si već toliko patriotski napaljen, nauči jezik zemlje u kojoj živiš.Black Swans wrote:Di su nestali Hrvati iz BiH?
Piše se Hrvati i Hrvatska.
Sa mekim c.
Pari mi se ka da ce bit prijatelj sa strendzerom

..u hr je bilo po popisu 4,7 _1991....a mislim 2011 nesto manje od 4,2..cemu lazi..Black Swans wrote:Di su nestali Hrvati iz BiH?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest