Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote:Najzalosnije je sto mnogi imaju ovakav stav tipa-mi elita, vi bijeda. Mozes misliti kako ona pravda svog brata. Ta elita, po misljenju ove protuhe, ocito moze gaziti bijedu bez da bilo ko sta kaze. Kako bih ja "ovo" ostavio na hljebu i vodi i s dronjavom odjecom.
greeneyes wrote:Najzalosnije je sto mnogi imaju ovakav stav tipa-mi elita, vi bijeda. Mozes misliti kako ona pravda svog brata. Ta elita, po misljenju ove protuhe, ocito moze gaziti bijedu bez da bilo ko sta kaze. Kako bih ja "ovo" ostavio na hljebu i vodi i s dronjavom odjecom.
Upravo sam na to mislila kad sam pisala na temu i markiranoj odjeci. Mozda ce se mnogi gaditi reakciji doticne, al ruku na srce ko tako nije prošao jer je imao? Cemu isticanje brendova ako nismo kao dotična?
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
spacebound wrote:Dzaba ti sav sjaj kojim si okruzena kad ti je dusa crna
Ja ipak mislim svako ko istice bilo kakvu marku, njoj nema sta da kaze.ovako ispada ovdje moralisanje a na drugoj temi ima se može se
Cemu moralisanje? Krv nije voda. Eno teme gdje nase terete za ratne zlocine. On je ubio. Zaklo. Istjerao. Silivao. Al jer je nas mi ga branimo. Znači ako branimo tudjina, zasto nema opravdanja za brata?
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
Ja ipak mislim svako ko istice bilo kakvu marku, njoj nema sta da kaze.ovako ispada ovdje moralisanje a na drugoj temi ima se može se
Cemu moralisanje? Krv nije voda. Eno teme gdje nase terete za ratne zlocine. On je ubio. Zaklo. Istjerao. Silivao. Al jer je nas mi ga branimo. Znači ako branimo tudjina, zasto nema opravdanja za brata?
I sto si se ti meni nakacila s tim komentarom
Evo zbog cega mi treba tema
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
I sto si se ti meni nakacila s tim komentarom
Evo zbog cega mi treba tema
Zbog tog sjaja o čemu si pisala. Nista lično
(Ahmed, Nesai)
posmatrac wrote:BAs lijepo ako je istina da je ovo izjavila, da se Pravosudje usput pozabavi i nacinom na koji je porodica Sefic postala imucna.
Ah, da, pa mi i nemamo normalno Pravosudje.
Da
(Ahmed, Nesai)
Tipove kao ovakve. Fazoni kačketi i trenerka, vodajući pitbulla na ulici, to treba sve na radni pogon. Previše se kurče da su opasni, a zapravo su pizde.
Prilično neopaženo i “ispod radara” je prošla ispovijest sarajevskog kriminalca Mirze Hatića koju je nedavno dao u emisiji “Slučajevi X” televizije Hayat.
Hatić izdržava kaznu od 4,5 godine zbog iznude, a u žižu šire javnosti je došao kada se javno hvalio da je srušio krst na Zlatištu iznad Sarajeva.
Hatić se pred kamerama “pokajao” te priznao da je u zatvoru završio “jer je pogriješio”.
- Kad izađem neću više od ljudi tražiti pare. Nema potrebe da od bilo koga tražim pare, i kriminal što se tiče mene je završen - kaže Hatić.
Ovaj osuđeni kriminalac tvrdi da se “napatio”.
- Lijepo je kad si ti obučen, kad si sređen, putuješ… Ali, kada završiš u zatvoru onda kuku majko. Znači, nemojte doći u zatvor. Radi pošteno, budi konobar za 500, 600 KM, ili radi u praonici. Nemoj krasti, nemoj dolaziti u zatvor - poručuje Hatić.
Hatić tvrdi, također, da kriminal nije ni za koga.
- Ja znam kako ovdje ljudi pate i kako je ljudima. Niko nije vidio koristi od kriminala - poručuje Hatić navodeći da je on “kompententan da govori o kriminalu”.
Al' posebni su to mentalno sklopovi, bas neku noc slusam jednog ubicu, svi mu krivi sem njega.I drugi put kad je osudjen opet je zglajzo zbog lazi, slag'o neko da ima para za ukrast, a nije bilo Sta je on kriv sto je otisao krast nepostojece pare
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.