Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
- dr laganini
- Inventar foruma

Re: Vratili bebu u bolnicu jer su smatrali da je ružna
Imas Ina i kod nas u Bosni niz gluposti. Svi u kuci npr. zive od bakine il djedove penzije, pod njihovim krovom, i moraju igrat kako oni sviraju.ina wrote:A u slucaju...
Sta li se desilo mami/tati bebice pa su na slicno pristali...
ako baka vec nije pri sebi...
Žena i djeca ti ...dr laganini wrote:...ma mi smo svi zgodni..ne mos kiksat..storm wrote:Ipak nije genetika svedr laganini wrote:..moze moja cerkica..ruzno pace sad lipotica..i ona rodi opet ista prica..danas unuka prekrasna..sva srica da ib niamo vratili
s tobom je diskutabilno
lafčina si i ti...
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

..ma nije mi stalo do toga al kompletiraju mi cesto...doduse dodaju za tvoje godine.. 

dr laganini wrote:..ma nije mi stalo do toga al kompletiraju mi cesto...doduse dodaju za tvoje godine..
....malo se ograde
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

..jebiga nije da me ne zaboli ..a opet skupilo se toga...a onda pogledam oko sebe i opet haj..
dr laganini wrote:..ma nije mi stalo do toga al kompletiraju mi cesto...doduse dodaju za tvoje godine..
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9898 times
- Been thanked: 16667 times
- Status: Online
Moze, moze, moj mladji sin je bas bio ruzan pa sve nekad do prvog rodjendana, sad je ljepotansrculence7 wrote:Baš sam htela da kažem da je baka malo![]()
Kako tako malo, slatko biće može biti ružno
U mom slucaju je obrnuto
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Pa jel' se dobije neka zamjenska ili kako to funkcioniše. 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5059 times
- Been thanked: 7031 times
Ako parovi dopuste, neki se roditelji mijesaju, u svakom slucaju.navika wrote:Imas Ina i kod nas u Bosni niz gluposti. Svi u kuci npr. zive od bakine il djedove penzije, pod njihovim krovom, i moraju igrat kako oni sviraju.ina wrote:A u slucaju...
U spomenutom... vise su mogucnosti i zbog toliko provedenog vremena
pod istim krovom.
Ali da... svasta ima....
Svijest ima sidrište.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18659 times
Ovako su Blaa vratili pa nena otišla po njega i ona ga na kraju odgajala.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1540 times
- Been thanked: 1424 times
mene od sramote nisu htjeli ni vratiti...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
ja sam bio ona zamjenska.Maja wrote:Ovako su Blaa vratili pa nena otišla po njega i ona ga na kraju odgajala.
možeš misliti na šta je onaj prethodnik ličio
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
Vecina se mijesa Ina. Da se opet vratim na finansije- ako zivis od njihovog i na njihovom moras im to dopustiti. Ja cu se sutra mijesati svakom ko bude pod mojim krovom zivio.ina wrote:Ako parovi dopuste, neki se roditelji mijesaju, u svakom slucaju.navika wrote:Imas Ina i kod nas u Bosni niz gluposti. Svi u kuci npr. zive od bakine il djedove penzije, pod njihovim krovom, i moraju igrat kako oni sviraju.ina wrote:A u slucaju...
U spomenutom... vise su mogucnosti i zbog toliko provedenog vremena
pod istim krovom.
Ali da... svasta ima....
Zato su se moja djeca sticala u skoli
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40922 times
- Been thanked: 27441 times
Ovo je za one teme jesu li sva djeca lijepa
“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4352 times
- Been thanked: 3287 times
Majmun se pokušao pariti sa srnom
Sa teme o Dzinnima i sihirima idemo na nesto konkretnije, nesto sto se tice svih nas.
Majmun se pokušao pariti sa srnom: Novi zaključci o seksualnom ponašanju i odnosima između vrsta
Japanski makao i srna snimljeni su u neobičnoj situaciji. Majmun je zajahao srnu i pokušao se pariti s njom.
https://www.youtube.com/watch?v=l8HFDnM7Sdw
Iako nije neobično da japanski makao jaše druge životinje, ovo je prvi snimak majmuna kako se zapravo pokušava pariti s nekom od tih životinja.
"Ova situacija očito pokazuje seksualno ponašanje, odnosno nagon prema srni koja je pokušala pobjeći", piše u istraživanju.
Bizarni i neočekivani fenomen parenja između vrsta zabilježen je već jednom u svijetu kada je antarktička foka seksualno uznemiravala kraljevskog pingvina.
Naučnici se slažu kako je ovaj odnos od ključne važnosti u pokušaju razumijevanja ljudi koji se odlučuju na seksualne odnose sa životinjama.
Novo istraživanje primata moglo bi, čini se, objasniti seks među različitim vrstama. Ovo se može objasniti u slučajevima kada mužjaci nemaju pristup ženkama svoje vrste te se okreću drugim vrstama.
U ovom određenom slučaju nije došlo do penetracije, ali majmun je ostao u blizini srne te nije dozvoljavao pristup drugim majmunima.
"Ovakvo seksualno ponašanje može se pronaći kod životinja kod kojih je zastupljena velika konkurencija u parenju", stoji u istraživanju.
klix.ba
Majmun se pokušao pariti sa srnom: Novi zaključci o seksualnom ponašanju i odnosima između vrsta
Japanski makao i srna snimljeni su u neobičnoj situaciji. Majmun je zajahao srnu i pokušao se pariti s njom.
https://www.youtube.com/watch?v=l8HFDnM7Sdw
Iako nije neobično da japanski makao jaše druge životinje, ovo je prvi snimak majmuna kako se zapravo pokušava pariti s nekom od tih životinja.
"Ova situacija očito pokazuje seksualno ponašanje, odnosno nagon prema srni koja je pokušala pobjeći", piše u istraživanju.
Bizarni i neočekivani fenomen parenja između vrsta zabilježen je već jednom u svijetu kada je antarktička foka seksualno uznemiravala kraljevskog pingvina.
Naučnici se slažu kako je ovaj odnos od ključne važnosti u pokušaju razumijevanja ljudi koji se odlučuju na seksualne odnose sa životinjama.
Novo istraživanje primata moglo bi, čini se, objasniti seks među različitim vrstama. Ovo se može objasniti u slučajevima kada mužjaci nemaju pristup ženkama svoje vrste te se okreću drugim vrstama.
U ovom određenom slučaju nije došlo do penetracije, ali majmun je ostao u blizini srne te nije dozvoljavao pristup drugim majmunima.
"Ovakvo seksualno ponašanje može se pronaći kod životinja kod kojih je zastupljena velika konkurencija u parenju", stoji u istraživanju.
klix.ba
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.