Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
- dr laganini
- Inventar foruma

Re: Vratili bebu u bolnicu jer su smatrali da je ružna
Imas Ina i kod nas u Bosni niz gluposti. Svi u kuci npr. zive od bakine il djedove penzije, pod njihovim krovom, i moraju igrat kako oni sviraju.ina wrote:A u slucaju...
Sta li se desilo mami/tati bebice pa su na slicno pristali...
ako baka vec nije pri sebi...
Žena i djeca ti ...dr laganini wrote:...ma mi smo svi zgodni..ne mos kiksat..storm wrote:Ipak nije genetika svedr laganini wrote:..moze moja cerkica..ruzno pace sad lipotica..i ona rodi opet ista prica..danas unuka prekrasna..sva srica da ib niamo vratili
s tobom je diskutabilno
lafčina si i ti...
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

..ma nije mi stalo do toga al kompletiraju mi cesto...doduse dodaju za tvoje godine.. 

dr laganini wrote:..ma nije mi stalo do toga al kompletiraju mi cesto...doduse dodaju za tvoje godine..
....malo se ograde
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

..jebiga nije da me ne zaboli ..a opet skupilo se toga...a onda pogledam oko sebe i opet haj..
dr laganini wrote:..ma nije mi stalo do toga al kompletiraju mi cesto...doduse dodaju za tvoje godine..
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9954 times
- Been thanked: 16754 times
Moze, moze, moj mladji sin je bas bio ruzan pa sve nekad do prvog rodjendana, sad je ljepotansrculence7 wrote:Baš sam htela da kažem da je baka malo![]()
Kako tako malo, slatko biće može biti ružno
U mom slucaju je obrnuto
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Pa jel' se dobije neka zamjenska ili kako to funkcioniše. 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5116 times
- Been thanked: 7122 times
Ako parovi dopuste, neki se roditelji mijesaju, u svakom slucaju.navika wrote:Imas Ina i kod nas u Bosni niz gluposti. Svi u kuci npr. zive od bakine il djedove penzije, pod njihovim krovom, i moraju igrat kako oni sviraju.ina wrote:A u slucaju...
U spomenutom... vise su mogucnosti i zbog toliko provedenog vremena
pod istim krovom.
Ali da... svasta ima....
Svijest ima sidrište.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7962 times
- Been thanked: 18816 times
Ovako su Blaa vratili pa nena otišla po njega i ona ga na kraju odgajala.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1571 times
- Been thanked: 1441 times
mene od sramote nisu htjeli ni vratiti...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
ja sam bio ona zamjenska.Maja wrote:Ovako su Blaa vratili pa nena otišla po njega i ona ga na kraju odgajala.
možeš misliti na šta je onaj prethodnik ličio
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
Vecina se mijesa Ina. Da se opet vratim na finansije- ako zivis od njihovog i na njihovom moras im to dopustiti. Ja cu se sutra mijesati svakom ko bude pod mojim krovom zivio.ina wrote:Ako parovi dopuste, neki se roditelji mijesaju, u svakom slucaju.navika wrote:Imas Ina i kod nas u Bosni niz gluposti. Svi u kuci npr. zive od bakine il djedove penzije, pod njihovim krovom, i moraju igrat kako oni sviraju.ina wrote:A u slucaju...
U spomenutom... vise su mogucnosti i zbog toliko provedenog vremena
pod istim krovom.
Ali da... svasta ima....
Zato su se moja djeca sticala u skoli
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41044 times
- Been thanked: 27625 times
Ovo je za one teme jesu li sva djeca lijepa
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4386 times
- Been thanked: 3316 times
Majmun se pokušao pariti sa srnom
Sa teme o Dzinnima i sihirima idemo na nesto konkretnije, nesto sto se tice svih nas.
Majmun se pokušao pariti sa srnom: Novi zaključci o seksualnom ponašanju i odnosima između vrsta
Japanski makao i srna snimljeni su u neobičnoj situaciji. Majmun je zajahao srnu i pokušao se pariti s njom.
https://www.youtube.com/watch?v=l8HFDnM7Sdw
Iako nije neobično da japanski makao jaše druge životinje, ovo je prvi snimak majmuna kako se zapravo pokušava pariti s nekom od tih životinja.
"Ova situacija očito pokazuje seksualno ponašanje, odnosno nagon prema srni koja je pokušala pobjeći", piše u istraživanju.
Bizarni i neočekivani fenomen parenja između vrsta zabilježen je već jednom u svijetu kada je antarktička foka seksualno uznemiravala kraljevskog pingvina.
Naučnici se slažu kako je ovaj odnos od ključne važnosti u pokušaju razumijevanja ljudi koji se odlučuju na seksualne odnose sa životinjama.
Novo istraživanje primata moglo bi, čini se, objasniti seks među različitim vrstama. Ovo se može objasniti u slučajevima kada mužjaci nemaju pristup ženkama svoje vrste te se okreću drugim vrstama.
U ovom određenom slučaju nije došlo do penetracije, ali majmun je ostao u blizini srne te nije dozvoljavao pristup drugim majmunima.
"Ovakvo seksualno ponašanje može se pronaći kod životinja kod kojih je zastupljena velika konkurencija u parenju", stoji u istraživanju.
klix.ba
Majmun se pokušao pariti sa srnom: Novi zaključci o seksualnom ponašanju i odnosima između vrsta
Japanski makao i srna snimljeni su u neobičnoj situaciji. Majmun je zajahao srnu i pokušao se pariti s njom.
https://www.youtube.com/watch?v=l8HFDnM7Sdw
Iako nije neobično da japanski makao jaše druge životinje, ovo je prvi snimak majmuna kako se zapravo pokušava pariti s nekom od tih životinja.
"Ova situacija očito pokazuje seksualno ponašanje, odnosno nagon prema srni koja je pokušala pobjeći", piše u istraživanju.
Bizarni i neočekivani fenomen parenja između vrsta zabilježen je već jednom u svijetu kada je antarktička foka seksualno uznemiravala kraljevskog pingvina.
Naučnici se slažu kako je ovaj odnos od ključne važnosti u pokušaju razumijevanja ljudi koji se odlučuju na seksualne odnose sa životinjama.
Novo istraživanje primata moglo bi, čini se, objasniti seks među različitim vrstama. Ovo se može objasniti u slučajevima kada mužjaci nemaju pristup ženkama svoje vrste te se okreću drugim vrstama.
U ovom određenom slučaju nije došlo do penetracije, ali majmun je ostao u blizini srne te nije dozvoljavao pristup drugim majmunima.
"Ovakvo seksualno ponašanje može se pronaći kod životinja kod kojih je zastupljena velika konkurencija u parenju", stoji u istraživanju.
klix.ba
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.