Vjerovatno simbolizacija dva rogaHeidi wrote:Zasto bas 2 pjege?
Zasto drugi psi nemaju opis sejtana
Jesi ikad vidjela izbliza pirane?
Iznad ociju imaju nesta nalik dvjema hrskavicama
Vjerovatno simbolizacija dva rogaHeidi wrote:Zasto bas 2 pjege?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
To je ono sto sihirbazi ne kontaju. Nema ništa bez Allahove moci. Ako Allah dozvoli dzin ce uspjet ako ne nece. Tako i sihira. Allah iskušava ljude jer dopusti da im se javi dzin sejtan. Imas ajet i tome. Kad su dvojica rekla mi samo iskusavamo. Pa su poceli rastavljat muza od zene. Itd.KOMESAR wrote:Allah dž.š. je stvorio džine (dobre i loše) od plamena vatre i učinio ih nevidljivim. Nije im dao vlast nad ljudima, osim da ih navode na zlo i uljepšavaju im poroke.
To da.Heidi wrote:Ni kod Dobermanna nisam vidjela samo dvije pjege.
Posto nije precizirana velicina i mjesto, moze se tu svasta namastati.
Ali jesu strasni, bojim ih se.
Nisam nikad vidjela piranje.

I mi smo imali dobernana Maxa pa ga ubili. Zadavio drugog psastorm wrote:Moja Britneyje fkt džinovski pas....ima preko 50 kila
HOW- HOW
Ovdje samo da dodam ako je vec i Kur'anu spomenuta crna magija vradzbina. Kako se moze desiti da se islamska zajednica BiH protivi ideji egzorcizma? Kako bi izlijecila pacijenta? Zamandalit krampom u glavu da skrati muke?Pametnica wrote:To je ono sto sihirbazi ne kontaju. Nema ništa bez Allahove moci. Ako Allah dozvoli dzin ce uspjet ako ne nece. Tako i sihira. Allah iskušava ljude jer dopusti da im se javi dzin sejtan. Imas ajet i tome. Kad su dvojica rekla mi samo iskusavamo. Pa su poceli rastavljat muza od zene. Itd.KOMESAR wrote:Allah dž.š. je stvorio džine (dobre i loše) od plamena vatre i učinio ih nevidljivim. Nije im dao vlast nad ljudima, osim da ih navode na zlo i uljepšavaju im poroke.
DŽini imaju slobodu da se pridržavaju ili da se oglušuju o Allahove dž.š. zapovjedi.Pametnica wrote:To je ono sto sihirbazi ne kontaju. Nema ništa bez Allahove moci. Ako Allah dozvoli dzin ce uspjet ako ne nece. Tako i sihira. Allah iskušava ljude jer dopusti da im se javi dzin sejtan. Imas ajet i tome. Kad su dvojica rekla mi samo iskusavamo. Pa su poceli rastavljat muza od zene. Itd.KOMESAR wrote:Allah dž.š. je stvorio džine (dobre i loše) od plamena vatre i učinio ih nevidljivim. Nije im dao vlast nad ljudima, osim da ih navode na zlo i uljepšavaju im poroke.
Da, ali npr dzini poturaci, nece uspjet poturiti sihir ako Allah to ne dozvoli..onda moze do sabaha poturatiKOMESAR wrote:DŽini imaju slobodu da se pridržavaju ili da se oglušuju o Allahove dž.š. zapovjedi.Pametnica wrote:To je ono sto sihirbazi ne kontaju. Nema ništa bez Allahove moci. Ako Allah dozvoli dzin ce uspjet ako ne nece. Tako i sihira. Allah iskušava ljude jer dopusti da im se javi dzin sejtan. Imas ajet i tome. Kad su dvojica rekla mi samo iskusavamo. Pa su poceli rastavljat muza od zene. Itd.KOMESAR wrote:Allah dž.š. je stvorio džine (dobre i loše) od plamena vatre i učinio ih nevidljivim. Nije im dao vlast nad ljudima, osim da ih navode na zlo i uljepšavaju im poroke.
Imam Buhari prenosi od Ummi Seleme r.a. da je Poslanik s,a,v,s, u njenoj kući vidio djevojku na čijem licu su bili tragovi uroka pa je rekao:Pametnica wrote:Ovdje samo da dodam ako je vec i Kur'anu spomenuta crna magija vradzbina. Kako se moze desiti da se islamska zajednica BiH protivi ideji egzorcizma? Kako bi izlijecila pacijenta? Zamandalit krampom u glavu da skrati muke?Pametnica wrote:To je ono sto sihirbazi ne kontaju. Nema ništa bez Allahove moci. Ako Allah dozvoli dzin ce uspjet ako ne nece. Tako i sihira. Allah iskušava ljude jer dopusti da im se javi dzin sejtan. Imas ajet i tome. Kad su dvojica rekla mi samo iskusavamo. Pa su poceli rastavljat muza od zene. Itd.KOMESAR wrote:Allah dž.š. je stvorio džine (dobre i loše) od plamena vatre i učinio ih nevidljivim. Nije im dao vlast nad ljudima, osim da ih navode na zlo i uljepšavaju im poroke.
DŽini će biti nagrađeni za poslušnost odnosno kažnjeni za neposlušnost Allahu dž.š..Pametnica wrote:Da, ali npr dzini poturaci, nece uspjet poturiti sihir ako Allah to ne dozvoli..onda moze do sabaha poturatiKOMESAR wrote:DŽini imaju slobodu da se pridržavaju ili da se oglušuju o Allahove dž.š. zapovjedi.Pametnica wrote:To je ono sto sihirbazi ne kontaju. Nema ništa bez Allahove moci. Ako Allah dozvoli dzin ce uspjet ako ne nece. Tako i sihira. Allah iskušava ljude jer dopusti da im se javi dzin sejtan. Imas ajet i tome. Kad su dvojica rekla mi samo iskusavamo. Pa su poceli rastavljat muza od zene. Itd.KOMESAR wrote:Allah dž.š. je stvorio džine (dobre i loše) od plamena vatre i učinio ih nevidljivim. Nije im dao vlast nad ljudima, osim da ih navode na zlo i uljepšavaju im poroke.
Samo kod islamske zajednice BiH nema lijeka!KOMESAR wrote:Imam Buhari prenosi od Ummi Seleme r.a. da je Poslanik s,a,v,s, u njenoj kući vidio djevojku na čijem licu su bili tragovi uroka pa je rekao:Pametnica wrote:Ovdje samo da dodam ako je vec i Kur'anu spomenuta crna magija vradzbina. Kako se moze desiti da se islamska zajednica BiH protivi ideji egzorcizma? Kako bi izlijecila pacijenta? Zamandalit krampom u glavu da skrati muke?Pametnica wrote:To je ono sto sihirbazi ne kontaju. Nema ništa bez Allahove moci. Ako Allah dozvoli dzin ce uspjet ako ne nece. Tako i sihira. Allah iskušava ljude jer dopusti da im se javi dzin sejtan. Imas ajet i tome. Kad su dvojica rekla mi samo iskusavamo. Pa su poceli rastavljat muza od zene. Itd.KOMESAR wrote:Allah dž.š. je stvorio džine (dobre i loše) od plamena vatre i učinio ih nevidljivim. Nije im dao vlast nad ljudima, osim da ih navode na zlo i uljepšavaju im poroke.
"Nađite joj lijeka (nekoga da napravi zapis), jer na njoj je urok."
Kakav remzo.... TrolKOMESAR wrote:Remzudin je potomak džina?Čupava wrote:Mene pocinje plasiti Remzudin..
Pa da. Urok crna magija vradzbina.KOMESAR wrote:Buhari prenosi od Ebu Hurejre da je Muhamed s.a.v.s. rekao:
"Urok je istina, a Allah dž.š. je zabranio tetoviranje."