Jasta, brt. Ova peta kolona sve pokvari.rethna wrote:Ne ide vam danas ni sparivanje![]()
(S)parimo forumaše
Moderator: Krokodil Behko
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4346 times
- Been thanked: 3277 times
- Status: Offline
Re: (S)parimo forumaše
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Još bagremov i kestenov med kad vrcamoRauber wrote:Storm i Zena kestena
Habibti, ya nour el - ain... 
Plašiš se vileMelek wrote:Jasta, brt. Ova peta kolona sve pokvari.rethna wrote:Ne ide vam danas ni sparivanje![]()
- Melek
- Deer Hunter

Plasim je se, a ludo je volimstorm wrote:Plašiš se vileMelek wrote:Jasta, brt. Ova peta kolona sve pokvari.rethna wrote:Ne ide vam danas ni sparivanje![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Paeee .....ljubav i adrenalinMelek wrote:Plasim je se, a ludo je volimstorm wrote:Plašiš se vileMelek wrote:Jasta, brt. Ova peta kolona sve pokvari.rethna wrote:Ne ide vam danas ni sparivanje![]()
baš sam vas pogodio
Ako se Chloe slaze da ide Stormu, ja onda listu moram prepraviti i pametnica odlazi Socratu.
Pametnica i Socrates. Pogledajte kakav par nickova
Gdje ce im biti kraj:) Pocinjem se usavrsavat s tim paralelama 
Pametnica i Socrates. Pogledajte kakav par nickova
Slaže se ....sad mi pisalanavika wrote:Ako se Chloe slaze da ide Stormu, ja onda listu moram prepraviti i pametnica odlazi Socratu.
Pametnica i Socrates. Pogledajte kakav par nickovaGdje ce im biti kraj:) Pocinjem se usavrsavat s tim paralelama
- Melek
- Deer Hunter

Nemoj to.. Onda cu ja opet konstatovat da tad mora da se sunneti i opet ce biti ona - ko o cemu ja o hasimunavika wrote:Ako se Chloe slaze da ide Stormu, ja onda listu moram prepraviti i pametnica odlazi Socratu.
Pametnica i Socrates. Pogledajte kakav par nickovaGdje ce im biti kraj:) Pocinjem se usavrsavat s tim paralelama
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
...e da znaš što ne znašMelek wrote:Nemoj to.. Onda cu ja opet konstatovat da tad mora da se sunneti i opet ce biti ona - ko o cemu ja o hasimunavika wrote:Ako se Chloe slaze da ide Stormu, ja onda listu moram prepraviti i pametnica odlazi Socratu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40813 times
- Been thanked: 27263 times
- Status: Online
I ja sam vidio slaze sestorm wrote:Slaže se ....sad mi pisalanavika wrote:Ako se Chloe slaze da ide Stormu, ja onda listu moram prepraviti i pametnica odlazi Socratu.
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
Ko je onRauber wrote:I ja sam vidio slaze sestorm wrote:Slaže se ....sad mi pisalanavika wrote:Ako se Chloe slaze da ide Stormu, ja onda listu moram prepraviti i pametnica odlazi Socratu.
. Zar postoji taj član?
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
navika wrote:Ako se Chloe slaze da ide Stormu, ja onda listu moram prepraviti i pametnica odlazi Socratu.
storm wrote:Slaže se ....sad mi pisala

Rauber wrote: I ja sam vidio slaze se
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
Ja sam sebi pogodio ....vi se rastajte ostali 
chloe
fino to....mogao bi se naviknuti
chloe
fino to....mogao bi se naviknuti
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Pa Pametnica I ja smo par mozda u nekom bizzaro svijetu. Al' dobro, s obzirom ko je predlozio, ne mogu ni zamjeriti. No surprises there. 
. . . . . . . . .
- Melek
- Deer Hunter

Zanima me, ima li nas na ovom forumu (izuzev Mutevelije) da nikad u zivotu nismo imali ni jednog para (u reali, da se razumijemo)..
A cini mi se da ima i to pojak procenat
A cini mi se da ima i to pojak procenat
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Pametnica ima frljava stopala, za nas footo ljubise to se oprostiti ne moze ja kada sovim sa curom ujutro joj provjerim stopala ispod jorgana ako su savrsena to je ta
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ma yebes stopala, zena strogo religiozna a ja ni blizu. Ona se sa Mutom slaze ali kada je Mute u serijat raspolozenju.
Kad je Mute spusten na zemlju, mala ga cini cjelinom.
Kad je Mute spusten na zemlju, mala ga cini cjelinom.
. . . . . . . . .