Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Socrates wrote:Ma ljudi generalno precjenjuju doba kad su bili mladi.
A vidiš kakve su ove nove generacije, odmah se fejsbukuju, a mi nismo ni struje imali svaki dan.
Tako će i ove današnje generacije da se žale jer njihova djeca ili unuci lete do Mjeseca, ne svemirskim brodom nego kao samostalan entitet.
Zato smo mi bili generacija nintenda
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
cuj bubani
bila sam previse nemirna pa su me "bubali" ocevim kaisom od hlaca. Jos vise bi me "bubali" kad vide da ne placem, a neki inat u meni mi to nije dozvoljavao. Kao najstarija dobivala bih batine i kad ono dvoje mladjih budu krivi, po meni neoravedno, ali sta je, tu je.
Zapravo, ravnih crta u zivotu nema. Sve su vijugave, lohotne, varljive. Stalno balansiras izmedju tuge i radosti, uspjeha i neuspjeha, snage i nemoci, uzleta i pada, bolesti i zdravlja...
Zapravo, ravnih crta u zivotu nema. Sve su vijugave, lohotne, varljive. Stalno balansiras izmedju tuge i radosti, uspjeha i neuspjeha, snage i nemoci, uzleta i pada, bolesti i zdravlja...
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
a ti se, bezbeli, s razlogom smatras..vaspitanom. Neka, Allahu sucur, sam' tako.
Pa to, važno je da nismo džaba trpili nego da je imalo efekta.
jasta, pa ja
storm wrote:Dobro je... Znaci nisam samo ja kaiš dobijao
Ili... Pruži ruke!!!
Pa pljas po dlanovima
Ja nekad instinktivno maknem ruku pa zalijepi stari sebe po koljenu
A jopet
bolje nego bilo sto drugo, kais je zakon.
oni kod kojih su preferirali šibe znali bi se izvući....prođe ih ljutnja
Dok odes ubrati i zaboravi.
Kod mene nije bio slucaj. Bas nisu zaboravljali, a sve sto su duze cekali vise ih ljutilo pa su i batine bile zesce.
Tako da sam trcao nazad sa prutom.