Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nice try wrote:Osim humora sa naših prostora,najjači i najbliži mi je engleski humor.
I meni, od nasih prostora mi je osim Srpskog dobar i nas Bosanski( ipak su NAdrealisti neprevazidjeni ), o ostalim nemam neko misljenje, od Hravtskih mi se svidja jedino film " Buza" sa Spirom Guberinom, on je sam od sebe smijesan
Jel to onaj dialog....."nemoj mi tute puat" (prdi) ...."aaaaa dabogda ti ovaj vitar supu ladija "
Nice try wrote:Osim humora sa naših prostora,najjači i najbliži mi je engleski humor.
I meni, od nasih prostora mi je osim Srpskog dobar i nas Bosanski( ipak su NAdrealisti neprevazidjeni ), o ostalim nemam neko misljenje, od Hravtskih mi se svidja jedino film " Buza" sa Spirom Guberinom, on je sam od sebe smijesan
Jel to onaj dialog....."nemoj mi tute puat" (prdi) ...."aaaaa dabogda ti ovaj vitar supu ladija "
(jesam li rekao da pamtim gluposti )
Haha, ja ba, kad mu susjed na Buzu prdne na to ce Spiro " DA Bog da ti ta mužika na grobu svirala"
..to je jedina serija vrijedna poštovanja u srbiji..čudi me da i bosanci nasjedaju o mitologiji o srpskom humoru kad jedna top lista nadrealista jača od sve njihove produkcije skupa..
Nadrealisti su vrh, ali to je jeftina proizvodnja. Ovisila je o maštovitosti u skečevima i teško da se može nazvati humorističkom serijom. Mislim da je Tale bio vrh, što se tiče pravih BH humorističkih serija.
Ovaj je Bolji život prenavikan i bezveze je.
Ovi ga tu hvale, jer im je to prvi dodir u životu, sa sapunjarama.
Ali, Kamiondžije i Vruć vetar su dobre serije, kao i serijal Žikine dinastije, prvih 3-4 dijelova.
..ajmo reć da mogu proć al daleko je to od dobrog...budi realan pa usporedi te serije s malim mistom..eto nek bude i velikim mistom..prosjacima i sinovima..kuda idu divlje svinje..kiklop ..al ovi koji su gutali srpsku propagandu pričaju o srpskim serijama i filmovima..srpska mitologija koja se propagirala ko i sve ostalo..al boli me kita nek gleda svak što hoće al opet nemožeš gledat ove egluposti..
dr laganini wrote:..to je jedina serija vrijedna poštovanja u srbiji..čudi me da i bosanci nasjedaju o mitologiji o srpskom humoru kad jedna top lista nadrealista jača od sve njihove produkcije skupa..