Nemas primjedbuMirelam wrote: A ufatio sam vas
Ovdje se krijete znaci

Moderator: Krokodil Behko
Ma Bademca i ja imamo namjeru da se (s)parimo vec godinama, ali se svaki put tako zapijemo da zaboravimo sta nam je bio naumČupava wrote:Nemas primjedbuMirelam wrote: A ufatio sam vas
Ovdje se krijete znaci![]()
Sve je to zbog loseg vina...Mirelam wrote:Ma Bademca i ja imamo namjeru da se (s)parimo vec godinama, ali se svaki put tako zapijemo da zaboravimo sta nam je bio naumČupava wrote:Nemas primjedbuMirelam wrote: A ufatio sam vas
Moja Bademca ne pije lose vinoČupava wrote:Sve je to zbog loseg vina...Mirelam wrote:Ma Bademca i ja imamo namjeru da se (s)parimo vec godinama, ali se svaki put tako zapijemo da zaboravimo sta nam je bio naumČupava wrote:Nemas primjedbuMirelam wrote: A ufatio sam vas
Kontam da pocetkom veljace skoknem do Sa pa te onda vodim u BBIBijeli badem wrote:Jesi vidjela ČupkaMirelam wrote:Moja Bademca ne pije lose vinoČupava wrote: Sve je to zbog loseg vina...![]()
da bih riječ rekla i suzu pustila.
Bit ću biserka
Bisera voli bisere... Ponesose joj uz sebe jedan...Mirelam wrote: Kontam da pocetkom veljace skoknem do Sa pa te onda vodim u BBI
Ih , to mi je jos blize.Bijeli badem wrote:Vozi ti, znam ja gdje je Bristol...ni tamo nema alkoholaMirelam wrote: Kontam da pocetkom veljace skoknem do Sa pa te onda vodim u BBI![]()
Bijeli badem wrote:Ja kontala Hanadi i Zelembaćstorm wrote:Hanadi i Podrinjac .....na prvu su se našli
Kako ba isti 'Krokodil Behko wrote:Bijeli badem wrote:Ja kontala Hanadi i Zelembaćstorm wrote:Hanadi i Podrinjac .....na prvu su se našli
Ko vam je taj Hanadi? Jel to neki Hanibalov nadimak?
Btw, što se Bademe i Mireta tiče, mislim da nisu par, jer su isti
Ma Biser i Bisera stigla I do zaruke, a ti ih ne vidis kao par.. Suti ba...Krokodil Behko wrote:Bijeli badem wrote:Ja kontala Hanadi i Zelembaćstorm wrote:Hanadi i Podrinjac .....na prvu su se našli
Btw, što se Bademe i Mireta tiče, mislim da nisu par, jer su isti
Napravi listu svega sto treba ponijeti.....Bijeli badem wrote:Umjesto bisera može ponjetiČupava wrote: Bisera voli bisere... Ponesose joj uz sebe jedan...
....Bijeli badem wrote:Ima on spisak već godinamaČupava wrote: Napravi listu svega sto treba ponijeti.....ako je u inostranstvu....
![]()
![]()
![]()
Samo nekad mi uvali u ruke i poklon za druge...sramota me do kuće doći![]()
Jah, jah a pitala si "A gdje za mene"Bijeli badem wrote:Ima on spisak već godinamaČupava wrote: Napravi listu svega sto treba ponijeti.....ako je u inostranstvu....
![]()
![]()
![]()
Samo nekad mi uvali u ruke i poklon za druge...sramota me do kuće doći![]()
Izgleda da ja nesto nisam upratio , al mescini da si mi opet nick promijenilaBijeli badem wrote:što začatavamo...hajmo dalje![]()
![]()
Biseru moj...da vidimo tvoj spisak( parova a ne poklona
)
Haj mršBijeli badem wrote:Šta se buniš...i ovaj što imaš sam ti ja dalaMirelam wrote:Izgleda da ja nesto nisam upratio , al mescini da si mi opet nick promijenilaBijeli badem wrote:što začatavamo...hajmo dalje![]()
![]()
Biseru moj...da vidimo tvoj spisak( parova a ne poklona
)
![]()
Čitaj par stranica unazad da upratiš Biser
Upravo si mi privukao pažnju na temu.Mirelam wrote: Haj mrš
Pa tako nekako, istog ste okusa i oko ića i oko pića, čak i oko muzike ličite, politike, religijeBijeli badem wrote:Isti?Krokodil Behko wrote:Bijeli badem wrote:Ja kontala Hanadi i Zelembaćstorm wrote:Hanadi i Podrinjac .....na prvu su se našli
Btw, što se Bademe i Mireta tiče, mislim da nisu par, jer su isti![]()
Kako to?