CIGARETE
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19308 times
- Status: Offline
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Re: CIGARETE
Sad cu poceti da slusam iznenadno Mitra Mirica, da bi sa Marlborom bio polu gospodinMaja wrote:Vala baš. Svi ćemo uskoro preći na njega pa ćemo svi biti gospoda.
-
posmatrac
- Inventar foruma

Kako necu simpatisati cojka, za kojeg sam mjesec dana mislio da je trebaMaja wrote:Što se vole
-
posmatrac
- Inventar foruma

I ja imam sposobnost da letim, vjeruj miBla wrote:Vjeruj da nisam. Imam neku sposobnost da vidim nekoliko riječi na nasumičnim mjestima u pasusu i da procijenim da li je za čitanja ili ne.
-
posmatrac
- Inventar foruma

To isto me nedavno pitala jedna dobra treba, priznao sam da je do meneBla wrote:Jel' do mene il' do hormona ti
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Nema, bile su malo duže klasične od istog proizvođača, al' to probam kući kad dođem. Od kafe nešto kofol i ima ali od nekog drugog, i probao sam jednu na parkingu dok sam čekao indijance da dođu iz prodavnice. Ali kako je tu preovladavao miris ribe, tako da nisam ni k od kafe osjetio. Samo riba.Krokodil Behko wrote:Hajd gatibo javi. I mene zanima šta je i kakva je cigara s okusom kafeBla wrote:Ne znam šta je normalnija cijena, ali ih ima u navedenoj prodavnici (kao i u tobacci shopovima nekih tržnih centara, benzinskih pumpi i sl.)
A što se tiče ovih kafenih, ako te put ne nanese, i ako se sjetim sljedeći petak, javim, svakako tamo idemo na pizzu stalno, a i ja imam želju da probam šta je to nahvalio.
Ne od želje za aromatiziranim duhanom koliko da dobijem feeling kad sljedeći put nešto nahvali kako da se postavim prema tome.
To mu dođe kao 2in1 i duhan i kafa. Mada, kladio bih se da bi nepušači više volili
kad bi mi pušači pili kafu s okusom duhana
Uglavnom, sve je šverc komerc. Kupio i svoje normalne koje pušim, i ne znam šta mi bi da uzmem račun. I kad sam na parking otvarao one male, kafene, vidim odrezana porezna markica (ne naša) koja obično služi i kao pečat da kutija nije otvarana. Izvadim iz džepa i one velike, kad i na njoj. I onako prebirem misli po glavi, kontam, kako mogu prodavati bez urednih markica i još izdavati račune. Nađem račun u džepu, kad na njemu samo one obične koje pušim otkucane a ovih ni na mapi.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
Bla wrote:Nema, bile su malo duže klasične od istog proizvođača, al' to probam kući kad dođem. Od kafe nešto kofol i ima ali od nekog drugog, i probao sam jednu na parkingu dok sam čekao indijance da dođu iz prodavnice. Ali kako je tu preovladavao miris ribe, tako da nisam ni k od kafe osjetio. Samo riba.Krokodil Behko wrote:Hajd gatibo javi. I mene zanima šta je i kakva je cigara s okusom kafeBla wrote:Ne znam šta je normalnija cijena, ali ih ima u navedenoj prodavnici (kao i u tobacci shopovima nekih tržnih centara, benzinskih pumpi i sl.)
A što se tiče ovih kafenih, ako te put ne nanese, i ako se sjetim sljedeći petak, javim, svakako tamo idemo na pizzu stalno, a i ja imam želju da probam šta je to nahvalio.
Ne od želje za aromatiziranim duhanom koliko da dobijem feeling kad sljedeći put nešto nahvali kako da se postavim prema tome.
To mu dođe kao 2in1 i duhan i kafa. Mada, kladio bih se da bi nepušači više volili
kad bi mi pušači pili kafu s okusom duhana
Uglavnom, sve je šverc komerc. Kupio i svoje normalne koje pušim, i ne znam šta mi bi da uzmem račun. I kad sam na parking otvarao one male, kafene, vidim odrezana porezna markica (ne naša) koja obično služi i kao pečat da kutija nije otvarana. Izvadim iz džepa i one velike, kad i na njoj. I onako prebirem misli po glavi, kontam, kako mogu prodavati bez urednih markica i još izdavati račune. Nađem račun u džepu, kad na njemu samo one obične koje pušim otkucane a ovih ni na mapi.
Ama čekaj malo, shvatio sam da se radnja dešava negdje na sred grada, kod hotela Evropa?
I cigare bez markice tu prodaju?
Pa čovječe, u Ilijašu i u pekari dobiješ uredan račun
Sračunaj se ofrljoke, koliko je koštalo, da znam
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
Da me ubiješ ne mogu da se sjetim koliko mi je ukupno naplatila ali recimo da su ove dvije kutije nekih 15-16 kmica
s tim da je jedna 5 komada malo većih (pušio jednu sat ipo i jedva do pola dogurao pa mi dojadilo, maloprije ugasio) a ove druge su 20 komada malenih (kao moods), ne znam pojedinačne cijene.
Pa i mene je iznenadilo ovo s markicama jer sam nekad prije znao u tu radnju otići da se počastim i nikad mi nisu iz ladica izvlačili očito švercovanu robu.
s tim da je jedna 5 komada malo većih (pušio jednu sat ipo i jedva do pola dogurao pa mi dojadilo, maloprije ugasio) a ove druge su 20 komada malenih (kao moods), ne znam pojedinačne cijene.
Pa i mene je iznenadilo ovo s markicama jer sam nekad prije znao u tu radnju otići da se počastim i nikad mi nisu iz ladica izvlačili očito švercovanu robu.
:
- dr laganini
- Inventar foruma

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Moram kupiti sebi malo tih što dugo traju, ovo se durati ne može, kako brzo sprašim kutiju Drine goldBla wrote:Da me ubiješ ne mogu da se sjetim koliko mi je ukupno naplatila ali recimo da su ove dvije kutije nekih 15-16 kmica
Ee, ima sutra pijaca, ima neki FM ilegalni, po 2.5 maraka. Ima i Aura bez markica po 3.5 marke, ali nešto ne vjerujem da je prava. Garant je motana
One najjeftinije motane su po marku i ne daju se popušiti više od 5 KM, ljuto ko otrov.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
ma najgore što nisam dobio odgovor na svoje pitanje 
:
- dr laganini
- Inventar foruma

..cije...srpske..Krokodil Behko wrote:Moram kupiti sebi malo tih što dugo traju, ovo se durati ne može, kako brzo sprašim kutiju Drine goldBla wrote:Da me ubiješ ne mogu da se sjetim koliko mi je ukupno naplatila ali recimo da su ove dvije kutije nekih 15-16 kmica
Ee, ima sutra pijaca, ima neki FM ilegalni, po 2.5 maraka. Ima i Aura bez markica po 3.5 marke, ali nešto ne vjerujem da je prava. Garant je motana
One najjeftinije motane su po marku i ne daju se popušiti više od 5 KM, ljuto ko otrov.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ma jok..mislim da su švicarske.dr laganini wrote:..cije...srpske..Krokodil Behko wrote:Moram kupiti sebi malo tih što dugo traju, ovo se durati ne može, kako brzo sprašim kutiju Drine goldBla wrote:Da me ubiješ ne mogu da se sjetim koliko mi je ukupno naplatila ali recimo da su ove dvije kutije nekih 15-16 kmica
- dr laganini
- Inventar foruma

..lipo te putam ne znam odnos cijena i odakle dolaze..ko da ne mogu srpske bit skuplje..cak mi je i logicno..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ma ne valjaju iz Srbije, pa nek je i onaj Bond, Marlboro, Chesterfield, itd..
Nadam se da će ovaj British tobacco, koji je kupio FDS, prebaciti 'vamo koji brend.
Nadam se da će ovaj British tobacco, koji je kupio FDS, prebaciti 'vamo koji brend.
- dr laganini
- Inventar foruma

- Bla
- i dva polipa

- Mood:
Marlboro ovdje sada dolazi iz Niša i stvarno je od tada katastrofa.
U stvari i ne sjećam se ni jedne cigarete koja je valjala iz te fabrike.
:
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Jednom sam kupio crveni bond, iz Niša, sjeo u neku baštu i pripalio..Bla wrote:Marlboro ovdje sada dolazi iz Niša i stvarno je od tada katastrofa.
Poslije par minuta, neko me kucka po ramenu.. okrenem se, kad ono murija
"Momak, jel možeš sjesti na stolicu preko puta, podavi nas s tim smradom?"

Samo Maša uglavnom goldd [BLACK HEART SUIT][BLACK HEART SUIT]
Poslano sa mog GT-I9082 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9082 koristeći Tapatalk