CIGARETE

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8210 times
Been thanked: 19308 times
Status: Offline

Re: CIGARETE

Post by Maja » 17 Jan 2017, 00:59

Što se vole :rozi

posmatrac
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

Post by posmatrac » 17 Jan 2017, 00:59

Maja wrote:Vala baš. Svi ćemo uskoro preći na njega pa ćemo svi biti gospoda.
Sad cu poceti da slusam iznenadno Mitra Mirica, da bi sa Marlborom bio polu gospodin :zubi

posmatrac
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by posmatrac » 17 Jan 2017, 01:00

Maja wrote:Što se vole :rozi
Kako necu simpatisati cojka, za kojeg sam mjesec dana mislio da je treba :plavi

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 40 times

Post by Bla » 17 Jan 2017, 01:02

Jel' do mene il' do hormona ti :oo
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

posmatrac
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by posmatrac » 17 Jan 2017, 01:04

Bla wrote:Vjeruj da nisam. Imam neku sposobnost da vidim nekoliko riječi na nasumičnim mjestima u pasusu i da procijenim da li je za čitanja ili ne. :oo
I ja imam sposobnost da letim, vjeruj mi :D

posmatrac
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by posmatrac » 17 Jan 2017, 01:06

Bla wrote:Jel' do mene il' do hormona ti :oo
To isto me nedavno pitala jedna dobra treba, priznao sam da je do mene :zubi

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:

Post by Bla » 20 Jan 2017, 14:12

Krokodil Behko wrote:
Bla wrote:Ne znam šta je normalnija cijena, ali ih ima u navedenoj prodavnici (kao i u tobacci shopovima nekih tržnih centara, benzinskih pumpi i sl.)

A što se tiče ovih kafenih, ako te put ne nanese, i ako se sjetim sljedeći petak, javim, svakako tamo idemo na pizzu stalno, a i ja imam želju da probam šta je to nahvalio.
Ne od želje za aromatiziranim duhanom koliko da dobijem feeling kad sljedeći put nešto nahvali kako da se postavim prema tome. :D.
Hajd gatibo javi. I mene zanima šta je i kakva je cigara s okusom kafe :D
To mu dođe kao 2in1 i duhan i kafa. Mada, kladio bih se da bi nepušači više volili
kad bi mi pušači pili kafu s okusom duhana :plavi
Nema, bile su malo duže klasične od istog proizvođača, al' to probam kući kad dođem. Od kafe nešto kofol i ima ali od nekog drugog, i probao sam jednu na parkingu dok sam čekao indijance da dođu iz prodavnice. Ali kako je tu preovladavao miris ribe, tako da nisam ni k od kafe osjetio. Samo riba.

Uglavnom, sve je šverc komerc. Kupio i svoje normalne koje pušim, i ne znam šta mi bi da uzmem račun. I kad sam na parking otvarao one male, kafene, vidim odrezana porezna markica (ne naša) koja obično služi i kao pečat da kutija nije otvarana. Izvadim iz džepa i one velike, kad i na njoj. I onako prebirem misli po glavi, kontam, kako mogu prodavati bez urednih markica i još izdavati račune. Nađem račun u džepu, kad na njemu samo one obične koje pušim otkucane a ovih ni na mapi. :lupa
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9978 times
Been thanked: 11848 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 20 Jan 2017, 19:57

Bla wrote:
Krokodil Behko wrote:
Bla wrote:Ne znam šta je normalnija cijena, ali ih ima u navedenoj prodavnici (kao i u tobacci shopovima nekih tržnih centara, benzinskih pumpi i sl.)

A što se tiče ovih kafenih, ako te put ne nanese, i ako se sjetim sljedeći petak, javim, svakako tamo idemo na pizzu stalno, a i ja imam želju da probam šta je to nahvalio.
Ne od želje za aromatiziranim duhanom koliko da dobijem feeling kad sljedeći put nešto nahvali kako da se postavim prema tome. :D.
Hajd gatibo javi. I mene zanima šta je i kakva je cigara s okusom kafe :D
To mu dođe kao 2in1 i duhan i kafa. Mada, kladio bih se da bi nepušači više volili
kad bi mi pušači pili kafu s okusom duhana :plavi
Nema, bile su malo duže klasične od istog proizvođača, al' to probam kući kad dođem. Od kafe nešto kofol i ima ali od nekog drugog, i probao sam jednu na parkingu dok sam čekao indijance da dođu iz prodavnice. Ali kako je tu preovladavao miris ribe, tako da nisam ni k od kafe osjetio. Samo riba.

Uglavnom, sve je šverc komerc. Kupio i svoje normalne koje pušim, i ne znam šta mi bi da uzmem račun. I kad sam na parking otvarao one male, kafene, vidim odrezana porezna markica (ne naša) koja obično služi i kao pečat da kutija nije otvarana. Izvadim iz džepa i one velike, kad i na njoj. I onako prebirem misli po glavi, kontam, kako mogu prodavati bez urednih markica i još izdavati račune. Nađem račun u džepu, kad na njemu samo one obične koje pušim otkucane a ovih ni na mapi. :lupa

Ama čekaj malo, shvatio sam da se radnja dešava negdje na sred grada, kod hotela Evropa?
I cigare bez markice tu prodaju? :sok
Pa čovječe, u Ilijašu i u pekari dobiješ uredan račun :lupa
Sračunaj se ofrljoke, koliko je koštalo, da znam :D

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:

Post by Bla » 20 Jan 2017, 20:10

Da me ubiješ ne mogu da se sjetim koliko mi je ukupno naplatila ali recimo da su ove dvije kutije nekih 15-16 kmica
s tim da je jedna 5 komada malo većih (pušio jednu sat ipo i jedva do pola dogurao pa mi dojadilo, maloprije ugasio) a ove druge su 20 komada malenih (kao moods), ne znam pojedinačne cijene.

Pa i mene je iznenadilo ovo s markicama jer sam nekad prije znao u tu radnju otići da se počastim i nikad mi nisu iz ladica izvlačili očito švercovanu robu.

dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini » 20 Jan 2017, 20:11

..zar neko sverca cigare u bih :cudi moji iz bih...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 20 Jan 2017, 20:36

Bla wrote:Da me ubiješ ne mogu da se sjetim koliko mi je ukupno naplatila ali recimo da su ove dvije kutije nekih 15-16 kmica
s tim da je jedna 5 komada malo većih (pušio jednu sat ipo i jedva do pola dogurao pa mi dojadilo, maloprije ugasio) a ove druge su 20 komada malenih (kao moods), ne znam pojedinačne cijene.

Pa i mene je iznenadilo ovo s markicama jer sam nekad prije znao u tu radnju otići da se počastim i nikad mi nisu iz ladica izvlačili očito švercovanu robu.
Moram kupiti sebi malo tih što dugo traju, ovo se durati ne može, kako brzo sprašim kutiju Drine gold :lud
Ee, ima sutra pijaca, ima neki FM ilegalni, po 2.5 maraka. Ima i Aura bez markica po 3.5 marke, ali nešto ne vjerujem da je prava. Garant je motana :D.

One najjeftinije motane su po marku i ne daju se popušiti više od 5 KM, ljuto ko otrov.

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:

Post by Bla » 20 Jan 2017, 20:45

ma najgore što nisam dobio odgovor na svoje pitanje :ooo

dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini » 20 Jan 2017, 20:50

Krokodil Behko wrote:
Bla wrote:Da me ubiješ ne mogu da se sjetim koliko mi je ukupno naplatila ali recimo da su ove dvije kutije nekih 15-16 kmica

Moram kupiti sebi malo tih što dugo traju, ovo se durati ne može, kako brzo sprašim kutiju Drine gold :lud
Ee, ima sutra pijaca, ima neki FM ilegalni, po 2.5 maraka. Ima i Aura bez markica po 3.5 marke, ali nešto ne vjerujem da je prava. Garant je motana :D.

One najjeftinije motane su po marku i ne daju se popušiti više od 5 KM, ljuto ko otrov.
..cije...srpske..

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 20 Jan 2017, 20:52

dr laganini wrote:
Krokodil Behko wrote:

..cije...srpske..
Ma jok..mislim da su švicarske.

dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini » 20 Jan 2017, 20:53

..lipo te putam ne znam odnos cijena i odakle dolaze..ko da ne mogu srpske bit skuplje..cak mi je i logicno..

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 20 Jan 2017, 20:57

Ma ne valjaju iz Srbije, pa nek je i onaj Bond, Marlboro, Chesterfield, itd..
Nadam se da će ovaj British tobacco, koji je kupio FDS, prebaciti 'vamo koji brend.

dr laganini
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by dr laganini » 20 Jan 2017, 20:59

..tako i kod nas kazu da malboro bih ni blizu naseg..ja nisam pusac samo prenosim..

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:

Post by Bla » 20 Jan 2017, 21:02

Marlboro ovdje sada dolazi iz Niša i stvarno je od tada katastrofa.
U stvari i ne sjećam se ni jedne cigarete koja je valjala iz te fabrike.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 20 Jan 2017, 21:24

Bla wrote:Marlboro ovdje sada dolazi iz Niša i stvarno je od tada katastrofa.
U stvari i ne sjećam se ni jedne cigarete koja je valjala iz te fabrike.
Jednom sam kupio crveni bond, iz Niša, sjeo u neku baštu i pripalio..
Poslije par minuta, neko me kucka po ramenu.. okrenem se, kad ono murija :oo
"Momak, jel možeš sjesti na stolicu preko puta, podavi nas s tim smradom?" :haha

APCiHAA
Na probnom
Na probnom

Post by APCiHAA » 20 Jan 2017, 22:10

Samo Maša uglavnom goldd [BLACK HEART SUIT][BLACK HEART SUIT]

Poslano sa mog GT-I9082 koristeći Tapatalk

Post Reply

Return to “Drustvo”