Mars maligreeneyes wrote:
Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4457 times
- Been thanked: 3434 times
- Status: Offline
Re: Žalbe i sugestije
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
Joj ako ja popicdim 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Ako se to odnosi na mene da odgovorim da ja niti sam ikada opsovao ničiju žrtvu iz tuđeg naroda jer to bi bio kao da psujem po žrtvama svog naroda, a saosjećanje držim za sebe jer to je mana ako se pokazuje u javnosti pred gomilom ljudi koji te ne poznaju.Pametnica wrote:Ja sam sokirana da se bilo kome, ikome bilo sta treba objašnjavati...sokirana sam sto jedna osoba zdravog razuma nema gram doze saosjećanjaMelek wrote:Soc, imas i onu stvar u svemu tome... Ljudi su dozivjeli i prezivjeli svakakve gadosti i danas sjede na ovom forumu i sutra ce citati stoku kad bude pisala bljuvotine. Ljudi su izgubili najblize i tako to. Radi se o ljudskim sudbinama i jednoj dubokoj ljudskoj nepravdi. Malo je to sve skupa tesko i razumjetiSocrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravrazumocidna je takodje.
Nema posla nitkakvoga, ali je vazno da se slavi siromastvo opste. Nije kriv Dodik, kriva je bjelosvjetska zavjera na celu sa Bakirom.
Tkako da ne
(da ipak malo hasima ostavimo po strani, ovo sto sam inicirao je tek pravi "hasim", onaj smrdljivi i ljigavi), ok?
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10080 times
- Been thanked: 17076 times
Raspistolji seHeidi wrote:Joj ako ja popicdim
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Mislio sam dodati Republike pa u tom kontekstu. Ne znam šta mi bi da ne dodam.spacebound wrote:Tkz BiHGdje li je tvoj mozak izgorio
Vladimir RUS wrote:Ako se to odnosi na mene da odgovorim da ja niti sam ikada opsovao ničiju žrtvu iz tuđeg naroda jer to bi bio kao da psujem po žrtvama svog naroda, a saosjećanje držim za sebe jer to je mana ako se pokazuje u javnosti pred gomilom ljudi koji te ne poznaju.Pametnica wrote:Ja sam sokirana da se bilo kome, ikome bilo sta treba objašnjavati...sokirana sam sto jedna osoba zdravog razuma nema gram doze saosjećanjaMelek wrote:Soc, imas i onu stvar u svemu tome... Ljudi su dozivjeli i prezivjeli svakakve gadosti i danas sjede na ovom forumu i sutra ce citati stoku kad bude pisala bljuvotine. Ljudi su izgubili najblize i tako to. Radi se o ljudskim sudbinama i jednoj dubokoj ljudskoj nepravdi. Malo je to sve skupa tesko i razumjetiSocrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravrazumocidna je takodje.
Nema posla nitkakvoga, ali je vazno da se slavi siromastvo opste. Nije kriv Dodik, kriva je bjelosvjetska zavjera na celu sa Bakirom.
Tkako da ne
(da ipak malo hasima ostavimo po strani, ovo sto sam inicirao je tek pravi "hasim", onaj smrdljivi i ljigavi), ok?
Na svakog ko je umjesto pokazivanja saosjećanja poceo da filozofira
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
- Melek
- Deer Hunter

Moj je veliki problem sto kad sam ljut iskacem iz okvira i gubim kontrolu.
Apsurdno mi se izvinjavati, ali eto. Nek' prihvati ko moze, ko ne moze nek' se osveti.
Izvinjavam se ali ne odstupam. Stisnucu zube
Apsurdno mi se izvinjavati, ali eto. Nek' prihvati ko moze, ko ne moze nek' se osveti.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Nisam primjetio.Melek wrote:Moj je veliki problem sto kad sam ljut iskacem iz okvira i gubim kontrolu.
Meni je apsurd da se ti za bilo sta izvinjavas. Jesi rekao istinu? Dakle....Melek wrote:Moj je veliki problem sto kad sam ljut iskacem iz okvira i gubim kontrolu.
Vise me sokiraju ovi koji se smatraju ljudima a moras im osnovne stvari objasnjavat
Ti pokusavas fino objasniti izgubili ljudi najmilije zene silovane oni se raspravljaju
Last edited by Pametnica on 08 Jan 2017, 19:55, edited 1 time in total.
--------------------------------------------------------------------------------
(Ahmed, Nesai)
(Ahmed, Nesai)
- Melek
- Deer Hunter

Malo sam Juliju previse uvrijedio.Pametnica wrote:Meni je apsurd da se ti za bilo sta izvinjavas. Jesi rekao istinu? Dakle....Melek wrote:Moj je veliki problem sto kad sam ljut iskacem iz okvira i gubim kontrolu.
Vise me sokiraju ovi koji se smatraju ljudima a moras im osnovne stvari objasnjavat
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Hajde dobro je sad. Cetnici nek cestitaju kod kuce ....pred ogledalom. 
Ovdje te farse biti nece.
Ovdje te farse biti nece.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Melek wrote:Malo sam Juliju previse uvrijedio.Pametnica wrote:Meni je apsurd da se ti za bilo sta izvinjavas. Jesi rekao istinu? Dakle....Melek wrote:Moj je veliki problem sto kad sam ljut iskacem iz okvira i gubim kontrolu.
Ma pusti to. Iritantna su opravdanja
(Ahmed, Nesai)
(Ahmed, Nesai)
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ti moras da budes svjestan da je taj datum provokacija kojom vas Dodik trpa u tor i sebi obezbjedjuje plodan teren za nastavak pljackanja svog naroda. Zasto bi provocirao? Koji realan politicki gol on postize ovakvim glupiranjem?Vladimir RUS wrote:Šta onda reći za Federaciju od Sarajeva, Tuzle i Zenice, a šta već nisam rekao, a sigurno je da će biti još materijala za priču kako vrijeme dolazi.Socrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravorazumocidna je takodje.
Tkako da ne
Ovo je legalan praznik, za razliku od Dana državnosti tkzv. BiH koga em nema u državnom zakonodavstvu, em ni Federacija se nije udostojila da ga ubaci u svoje zakonodavstvo i to svih ovh decenija, a slavi se iako taj praznik pola jednu polovinu države asocira na rat i stradanje. Isto je i sa ovim praznikom. Sve je ovo samo dio folklora i ja tako gledam na to. Ne pridajem veliku pažnju tom prazniku koliko neki drugi, osim ceremonijalne jer smo na kraju i mi u RS dobili svoju teritoriju. Gledam ga kao na neradni dan u jednom dijelu države, baš kao i na Dan državnosti BiH koji ovdje neki slave, a pozivaju da se Dan RS ne slavi. Ne mogu obje stvari. Neka Federacija Dan BiH reguliše kao Dan FBiH što on zapravo i jeste s obzirom ko ga slavi.
Lako je razvaljivati sve, I gurati narode u nove sukobe, trebalo bi malo biti pametan I pokusati graditi nesto. Samo najveci kreten se zakaci za datum I na njemu bazira politicko djelovanje.
Ti ako to me vidis kao kretenizam jednog politickog hohstaplera, zaista si slijep. To ti je ista prica kao sa Trumpovom inauguracijom - pravi od vas majmune. Sorry, ali tako je.
. . . . . . . . .
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Imate li jos zalbi I sugestija vezanih za forum?Ako imate -> izvolite, ako NE, hajmo razlaza...

Bolje da idete cistiti snijeg, vise bi bili od koristi, nego ovde tipkati kojekakve gluposti...
Bolje da idete cistiti snijeg, vise bi bili od koristi, nego ovde tipkati kojekakve gluposti...
.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Ma mogu ja preko veze pocrveniti za 24h....Socrates wrote:Cupava, kad pocrvenis mozda cemo te I poslusati....
.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Nije Dodik izmislio taj dan. A torenje se oko istih stvari vrši na sve strane iako je plodna zemlja i bez toga. 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
prije bi rekao da iskoristi ono što mu se nabaci (i obratno)
mislim, pratim povremeno taj sport, moglo bi se reći decenijama
mislim, pratim povremeno taj sport, moglo bi se reći decenijama
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
: