Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4457 times
Been thanked: 3434 times
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by Melek »

greeneyes wrote:
Mars mali :oo
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 10 times

Post by Čupava »

Sve bih vas ja u Banovice :D. Previse se zalite... :oo
.
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 7 times

Post by Heidi »

Joj ako ja popicdim :ljut
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Vladimir RUS
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Vladimir RUS »

Pametnica wrote:
Melek wrote:
Socrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravrazumocidna je takodje.

Nema posla nitkakvoga, ali je vazno da se slavi siromastvo opste. Nije kriv Dodik, kriva je bjelosvjetska zavjera na celu sa Bakirom. :ne

Tkako da ne :komita
Soc, imas i onu stvar u svemu tome... Ljudi su dozivjeli i prezivjeli svakakve gadosti i danas sjede na ovom forumu i sutra ce citati stoku kad bude pisala bljuvotine. Ljudi su izgubili najblize i tako to. Radi se o ljudskim sudbinama i jednoj dubokoj ljudskoj nepravdi. Malo je to sve skupa tesko i razumjeti :(

(da ipak malo hasima ostavimo po strani, ovo sto sam inicirao je tek pravi "hasim", onaj smrdljivi i ljigavi), ok?
Ja sam sokirana da se bilo kome, ikome bilo sta treba objašnjavati...sokirana sam sto jedna osoba zdravog razuma nema gram doze saosjećanja
Ako se to odnosi na mene da odgovorim da ja niti sam ikada opsovao ničiju žrtvu iz tuđeg naroda jer to bi bio kao da psujem po žrtvama svog naroda, a saosjećanje držim za sebe jer to je mana ako se pokazuje u javnosti pred gomilom ljudi koji te ne poznaju.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10080 times
Been thanked: 17076 times

Post by spacebound »

Heidi wrote:Joj ako ja popicdim :ljut
Raspistolji se
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Vladimir RUS
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Vladimir RUS »

spacebound wrote:Tkz BiH :valja Gdje li je tvoj mozak izgorio :cudi
Mislio sam dodati Republike pa u tom kontekstu. Ne znam šta mi bi da ne dodam. :grana
Pametnica
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Pametnica »

Vladimir RUS wrote:
Pametnica wrote:
Melek wrote:
Socrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravrazumocidna je takodje.

Nema posla nitkakvoga, ali je vazno da se slavi siromastvo opste. Nije kriv Dodik, kriva je bjelosvjetska zavjera na celu sa Bakirom. :ne

Soc, imas i onu stvar u svemu tome... Ljudi su dozivjeli i prezivjeli svakakve gadosti i danas sjede na ovom forumu i sutra ce citati stoku kad bude pisala bljuvotine. Ljudi su izgubili najblize i tako to. Radi se o ljudskim sudbinama i jednoj dubokoj ljudskoj nepravdi. Malo je to sve skupa tesko i razumjeti :(

(da ipak malo hasima ostavimo po strani, ovo sto sam inicirao je tek pravi "hasim", onaj smrdljivi i ljigavi), ok?
Ja sam sokirana da se bilo kome, ikome bilo sta treba objašnjavati...sokirana sam sto jedna osoba zdravog razuma nema gram doze saosjećanja
Ako se to odnosi na mene da odgovorim da ja niti sam ikada opsovao ničiju žrtvu iz tuđeg naroda jer to bi bio kao da psujem po žrtvama svog naroda, a saosjećanje držim za sebe jer to je mana ako se pokazuje u javnosti pred gomilom ljudi koji te ne poznaju.

Na svakog ko je umjesto pokazivanja saosjećanja poceo da filozofira
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
----------------------------
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Moj je veliki problem sto kad sam ljut iskacem iz okvira i gubim kontrolu.
Apsurdno mi se izvinjavati, ali eto. Nek' prihvati ko moze, ko ne moze nek' se osveti.
Izvinjavam se ali ne odstupam. Stisnucu zube :cudi
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Vladimir RUS
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Vladimir RUS »

Melek wrote:Moj je veliki problem sto kad sam ljut iskacem iz okvira i gubim kontrolu.
Apsurdno mi se izvinjavati, ali eto. Nek' prihvati ko moze, ko ne moze nek' se osveti.
Nisam primjetio. :oo
Pametnica
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Pametnica »

Melek wrote:Moj je veliki problem sto kad sam ljut iskacem iz okvira i gubim kontrolu.
Meni je apsurd da se ti za bilo sta izvinjavas. Jesi rekao istinu? Dakle....

Vise me sokiraju ovi koji se smatraju ljudima a moras im osnovne stvari objasnjavat

Ti pokusavas fino objasniti izgubili ljudi najmilije zene silovane oni se raspravljaju
Last edited by Pametnica on 08 Jan 2017, 19:55, edited 1 time in total.
--------------------------------------------------------------------------------
"Hazreti Aisa prica: "Pitala sam Allahova Poslanika kome zena najvise duguje svoju poslusnost, a on mi rece: Muzu. A kome covjek najvise duguje? Majci – odgovori mi Allahov Poslanik."
(Ahmed, Nesai)
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Pametnica wrote:

Vise me sokiraju ovi koji se smatraju ljudima a moras im osnovne stvari objasnjavat
Malo sam Juliju previse uvrijedio.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 7 times

Post by Heidi »

Hajde dobro je sad. Cetnici nek cestitaju kod kuce ....pred ogledalom. :o
Ovdje te farse biti nece.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Pametnica
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Pametnica »

Melek wrote:
Pametnica wrote:

Malo sam Juliju previse uvrijedio.

Ma pusti to. Iritantna su opravdanja
(Ahmed, Nesai)
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates »

Vladimir RUS wrote:
Socrates wrote:Ne znam inace sta bi Vlado imao da slavi. Osim sto je genocidna, I zdravorazumocidna je takodje.

Šta onda reći za Federaciju od Sarajeva, Tuzle i Zenice, a šta već nisam rekao, a sigurno je da će biti još materijala za priču kako vrijeme dolazi.

Ovo je legalan praznik, za razliku od Dana državnosti tkzv. BiH koga em nema u državnom zakonodavstvu, em ni Federacija se nije udostojila da ga ubaci u svoje zakonodavstvo i to svih ovh decenija, a slavi se iako taj praznik pola jednu polovinu države asocira na rat i stradanje. Isto je i sa ovim praznikom. Sve je ovo samo dio folklora i ja tako gledam na to. Ne pridajem veliku pažnju tom prazniku koliko neki drugi, osim ceremonijalne jer smo na kraju i mi u RS dobili svoju teritoriju. Gledam ga kao na neradni dan u jednom dijelu države, baš kao i na Dan državnosti BiH koji ovdje neki slave, a pozivaju da se Dan RS ne slavi. Ne mogu obje stvari. Neka Federacija Dan BiH reguliše kao Dan FBiH što on zapravo i jeste s obzirom ko ga slavi.
Ti moras da budes svjestan da je taj datum provokacija kojom vas Dodik trpa u tor i sebi obezbjedjuje plodan teren za nastavak pljackanja svog naroda. Zasto bi provocirao? Koji realan politicki gol on postize ovakvim glupiranjem?

Lako je razvaljivati sve, I gurati narode u nove sukobe, trebalo bi malo biti pametan I pokusati graditi nesto. Samo najveci kreten se zakaci za datum I na njemu bazira politicko djelovanje.

Ti ako to me vidis kao kretenizam jednog politickog hohstaplera, zaista si slijep. To ti je ista prica kao sa Trumpovom inauguracijom - pravi od vas majmune. Sorry, ali tako je.
. . . . . . . . .
Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Čupava »

Imate li jos zalbi I sugestija vezanih za forum?Ako imate -> izvolite, ako NE, hajmo razlaza... :D. :D.

Bolje da idete cistiti snijeg, vise bi bili od koristi, nego ovde tipkati kojekakve gluposti... :hihi
.
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates »

Cupava, kad pocrvenis mozda cemo te I poslusati.... :D.
. . . . . . . . .
Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Čupava »

Socrates wrote:Cupava, kad pocrvenis mozda cemo te I poslusati.... :D.
Ma mogu ja preko veze pocrveniti za 24h.... :valja
.
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 40 times

Post by Bla »

Nije Dodik izmislio taj dan. A torenje se oko istih stvari vrši na sve strane iako je plodna zemlja i bez toga. :oo
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates »

Dodik ga bjesomucno manipulise.
. . . . . . . . .
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 40 times

Post by Bla »

prije bi rekao da iskoristi ono što mu se nabaci (i obratno)
mislim, pratim povremeno taj sport, moglo bi se reći decenijama
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:
Locked

Return to “Obavjestenja”