Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- dr laganini
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Donald Trump
Krokodil Behko wrote:Možda je to za tebe vijest i smatraš da će on to dobro riješiti, jer pitanje energetike u USA, sigurno je povezano sa balavim snovima tuđmanoidadr laganini wrote:Trumpovi savjetnici provjerili su više od 200 mogućih uredbi čije će potpisivanje on razmotriti, a radi se o pitanjima s područja zdravstvene skrbi, klimatske politike, imigracije, energetike i drugih.
Zapravo, on će vjerovatno ukinuti narodu taj Obamacare, što se tiče zdravstva.
Što se tiče klimatske politike, povući će potpis sa one deklaracije (Kjoto, čini mi se? )
Što se tiče imigracije, to se odnosi na latinose i povezano je sa rasizmom, a možda i sa KKK.
Što se tiče energetike, Kina je za njih ekološka super sila, pa su sad svi korporativci uz njega, a fino se sjećam kako su Hillary optuživali da je produžena ruka Wool streeta.
..spominjanje tuđmana je samo znak kompleksa ne vidim drugog razloga..ok srušio vam je yugu imate se pravo ljutit a opet oslobodio vam bih pa mi nije jasno..al dobro nije to tema..

- dr laganini
- Inventar foruma
Osim njih, tu će biti i grupa DCMJ (D.C. Cannabis Campaign) koja namjerava podijeliti 4,200 jointova prije marširanja. Iako je na području inauguracije zabranjena konzumacija marihuane, svejedno planiraju zapaliti te jointove u četvrtoj minuti i dvadesetoj sekundi Trumpova govora..komunjare 

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Trump's approval rating 40% - najnizi u istoriji prilikom preuzimanja funkcije predsjednika.
Da Lagani opet ne optuzi liberalne medije, ovo je sa FOX sajta, koji su konzervativni medij.
Da Lagani opet ne optuzi liberalne medije, ovo je sa FOX sajta, koji su konzervativni medij.
. . . . . . . . .
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3057 times
Fox mrzi Islam
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- dr laganini
- Inventar foruma
..puno mu je manji bio prije utrke za predsjednika..Socrates wrote:Trump's approval rating 40% - najnizi u istoriji prilikom preuzimanja funkcije predsjednika.
- dr laganini
- Inventar foruma
Predstavnički dom Kongresa je već prije nekoliko dana dao svoju podršku generalu pristajući glasovanjem da preuzme vođenje Pentagona, usprkos njegovom statusu nekadašnjeg vojnika.
Budući ministar obrane u administraciji novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, general James Mattis, dobio je u srijedu zeleno svjetlo u parlamentu kao prvi dužnosnik Trumpove administracije.
Generala Mattisa kao ministra obrane podržala je senatska komisija oružanih snaga, sa samo jednim glasom protiv.
Njegovo imenovanje još treba biti potvrđeno glasovanjem čitavog gornjeg doma Kongresa, formalnost koju treba brzo dovršiti kako bi se omogućilo generalu Mattisu da odmah preuzme dužnost, nakon što to učini Donald Trump u petak.
General James Mattis (66), nekadašnji mornarički general, iskusan i karizmatični ratni vođa, ujedno je i intelektualac u posjedu bogate biblioteke, navodi France Presse.
Predstavnički dom Kongresa je već prije nekoliko dana dao svoju podršku generalu pristajući glasovanjem da preuzme vođenje Pentagona, usprkos njegovom statusu nekadašnjeg vojnika.
Američki zakon zabranjuje nekadašnjim vojnicima da postanu tajnici obrane unutar sedam godina nakon povlačenja iz aktivne službe.
General Mattis umirovljen je 2013., a odlukom Zastupničkog doma izuzet je iz zakona o civilnoj kontroli američke vojske.
Budući ministar obrane u administraciji novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, general James Mattis, dobio je u srijedu zeleno svjetlo u parlamentu kao prvi dužnosnik Trumpove administracije.
Generala Mattisa kao ministra obrane podržala je senatska komisija oružanih snaga, sa samo jednim glasom protiv.
Njegovo imenovanje još treba biti potvrđeno glasovanjem čitavog gornjeg doma Kongresa, formalnost koju treba brzo dovršiti kako bi se omogućilo generalu Mattisu da odmah preuzme dužnost, nakon što to učini Donald Trump u petak.
General James Mattis (66), nekadašnji mornarički general, iskusan i karizmatični ratni vođa, ujedno je i intelektualac u posjedu bogate biblioteke, navodi France Presse.
Američki zakon zabranjuje nekadašnjim vojnicima da postanu tajnici obrane unutar sedam godina nakon povlačenja iz aktivne službe.
General Mattis umirovljen je 2013., a odlukom Zastupničkog doma izuzet je iz zakona o civilnoj kontroli američke vojske.
Čobanu nije prošla željica 

Trump za inauguraciju tražio paradu tenkova i bacača raketa, vojska ga otkantala
Piše: K.K.
Foto: Hina
DONALD TRUMP, koji danas priseže kao predsjednik SAD-a, je za svoju inauguraciju imao posebne zahtjeve od Pentagona, ali mu sve nije prošlo po planu.
Prema Trumpu, ako želite biti velik i važan predsjednik, morate pokazati snagu svoje vojske. Za početak, odmah na inauguraciji.
U razgovoru za Washington Post ovog tjedna, rekao je kako se želi pohvaliti snagom američke vojske, pa i na ulicama Washintgona: "Vojska će možda preletjeti preko New Yorka i Washingtona. Mislim, zapravo ćemo pokazati svoju vojsku."
Washington kao Crveni trg
Trump ima viziju vojne parade kakvu bi htio napraviti, i htio je upravo da takva vojna parada, s potpunim prikazom vojne moći SAD-a obilježi prvi dan njegova mandata.
Tako su u njegovom timu za organizaciju inauguracije došli na ideju da se u inauguracijsku paradu uključe tenkovi i bacači raketa. Kako je izvor iz inauguracijskog odbora rekao Huffington Postu: "Odmah smo se sjetili parada s Crvenog trga i iz Sjeverne Koreje."
Navedene parade se često doživljavaju pretjeranim pokazivanjem vojnih mišića, a čini se kako Trump želi upravo to.
Pentagon ga odbio
Pentagon ipak, nije bio za suradnju, kako kažu izvori.
Iako su spremni za suradnju na organizaciji inauguracije, ovu ideju su odbili jer su zaključili kako bi masivni tenkovi oštetili ceste, dok su neki bili zabrinuti kako bi izgledala parada prepuna tenkova i bacača raketa u centru Washingtona.
Pentagon ipak nije odbio sve Trumpove ideje, te je dobio pet preleta skupina od četiri vojna aviona za inauguracijsku paradu, po jedan od svake grane vojske.
Zračne snage planiraju imati 4 borbena aviona kao i mornarica, vojska dolazi s 4 helikoptera, marinci s 4 letjelice, dok obalna straža planira preletjeti s četiri helikoptera za spašavanje.
Netipična inauguracija
Ovakvi zahtjevi su svakako netipični za inauguraciju predsjednika SAD-a, te više spadaju u planove vojne parade u Rusiji ili Sjevernoj Koreji. Na Obaminoj inauguraciji nije bilo preleta vojnih zrakoplova.
Plan za pokazivanjem vojnih mišića SAD-a mu prvom prilikom nije prošao, ali možda se u budućnosti odluči na organizaciju vojne parade kakvu je htio imati danas.

Trump za inauguraciju tražio paradu tenkova i bacača raketa, vojska ga otkantala
Piše: K.K.
Foto: Hina
DONALD TRUMP, koji danas priseže kao predsjednik SAD-a, je za svoju inauguraciju imao posebne zahtjeve od Pentagona, ali mu sve nije prošlo po planu.
Prema Trumpu, ako želite biti velik i važan predsjednik, morate pokazati snagu svoje vojske. Za početak, odmah na inauguraciji.
U razgovoru za Washington Post ovog tjedna, rekao je kako se želi pohvaliti snagom američke vojske, pa i na ulicama Washintgona: "Vojska će možda preletjeti preko New Yorka i Washingtona. Mislim, zapravo ćemo pokazati svoju vojsku."
Washington kao Crveni trg
Trump ima viziju vojne parade kakvu bi htio napraviti, i htio je upravo da takva vojna parada, s potpunim prikazom vojne moći SAD-a obilježi prvi dan njegova mandata.
Tako su u njegovom timu za organizaciju inauguracije došli na ideju da se u inauguracijsku paradu uključe tenkovi i bacači raketa. Kako je izvor iz inauguracijskog odbora rekao Huffington Postu: "Odmah smo se sjetili parada s Crvenog trga i iz Sjeverne Koreje."
Navedene parade se često doživljavaju pretjeranim pokazivanjem vojnih mišića, a čini se kako Trump želi upravo to.
Pentagon ga odbio
Pentagon ipak, nije bio za suradnju, kako kažu izvori.
Iako su spremni za suradnju na organizaciji inauguracije, ovu ideju su odbili jer su zaključili kako bi masivni tenkovi oštetili ceste, dok su neki bili zabrinuti kako bi izgledala parada prepuna tenkova i bacača raketa u centru Washingtona.
Pentagon ipak nije odbio sve Trumpove ideje, te je dobio pet preleta skupina od četiri vojna aviona za inauguracijsku paradu, po jedan od svake grane vojske.
Zračne snage planiraju imati 4 borbena aviona kao i mornarica, vojska dolazi s 4 helikoptera, marinci s 4 letjelice, dok obalna straža planira preletjeti s četiri helikoptera za spašavanje.
Netipična inauguracija
Ovakvi zahtjevi su svakako netipični za inauguraciju predsjednika SAD-a, te više spadaju u planove vojne parade u Rusiji ili Sjevernoj Koreji. Na Obaminoj inauguraciji nije bilo preleta vojnih zrakoplova.
Plan za pokazivanjem vojnih mišića SAD-a mu prvom prilikom nije prošao, ali možda se u budućnosti odluči na organizaciju vojne parade kakvu je htio imati danas.
Habibti, ya nour el - ain... 

Mora se odmah silom osilit'
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Pa očekivana krkanska retorika Trumpa....Nice try wrote:Mora se odmah silom osilit'
Putin je dobio odličan par....samo kad krenu zajedno napinjati mišiće

Habibti, ya nour el - ain... 

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Putin je iskusan političar. Ovaj... će tek da pokaže. 

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9612 times
- Been thanked: 11357 times
Za razliku od Putina, koji potiče iz obavještajnog miljea, ovaj ne vjeruje svojim rođenim obavještajcima.
- dr laganini
- Inventar foruma
- dr laganini
- Inventar foruma
- Mutevelija
- Selonačelnik
Gledam sad uživo i imaju neku molitvu za Trumpa, čak citiraju i Bibliju. 
Liberali na aparatima.

Liberali na aparatima.

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- dr laganini
- Inventar foruma
..ato ti je nijebto zeljotekaKOMESAR wrote:KRAMP ĆE BITI PRVI PREDSJEDNIK KOJI ĆE ODUSTATI ILI SE UBITI.
Pojma on nema o državi .

- Mutevelija
- Selonačelnik
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- dr laganini
- Inventar foruma
..divljaci razbijaju po ulicama..mirni prosvjed kako hi reka uvazeji kolega..al me veseli da su dobili porciju..narkomani..