To su ti dzamijasi na baterije, nego dobro je da bjezim odavde, da ne bi bio bjen, ovaj odmah poceo da prijeti
SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: SDA
KAze cojk da je vjernik, a clan kriminalne SDA za koju zna da se 25 godina bavi najvecim kriminalom na Zapadnom Balkanu.
To su ti dzamijasi na baterije, nego dobro je da bjezim odavde, da ne bi bio bjen, ovaj odmah poceo da prijeti
Ne znam tko će biti bijen....ali znam u čijim je rukama prangija - OVDJE....posmatrac wrote:KAze cojk da je vjernik, a clan kriminalne SDA za koju zna da se 25 godina bavi najvecim kriminalom na Zapadnom Balkanu.
evo usput da mu zapišam stranku i članstvo, pa da vidim, tko koga tu bije
a šaram malo pa će i ostale "bratske" stranke dobiti svoj mlaz
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9729 times
- Been thanked: 11469 times
A zašto ti misliš da smo mi članovi tih stranaka?Yusuf wrote: Jesmol' se razumili? Ja prozivam lopove iz SDA. Vi iz SBB-a, SDP-a, DF-a, itd, itd, tlacite svoje (ili volite biti potlaceni?).
Šta ako nas ima drznutih, pa nismo članovi nikakvih stranaka?
Al što jes-jes, uvalićemo vam pošteno, na sljedećim izborima.
Ne volimo mnogo ni ostale, ali higijene radi, vlast se mora mijenjati redovno
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Dabogda vam se sjeme zatrlo!Yusuf wrote:Malo sada pripazite sta govorite za SDA. Clan sam od samoh pocetaka ali sam ih zbog raznoraznih razloga morao napustiti na duze vrijeme. Eh, sada, ja smijem reci da se unutar stranke lopovi mnoze kao virus, ali ja sam clan. Vi niste. Kda se uclanite, onda izvolite kritikovati clanove (osim onih koji obavljaju funkcije na koje su dosli kao kandidati stranke).
Jesmol' se razumili? Ja prozivam lopove iz SDA. Vi iz SBB-a, SDP-a, DF-a, itd, itd, tlacite svoje (ili volite biti potlaceni?).
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
I vama sinko, i vama (ko god da ste).KOMESAR wrote:Dabogda vam se sjeme zatrlo!Yusuf wrote:Malo sada pripazite sta govorite za SDA. Clan sam od samoh pocetaka ali sam ih zbog raznoraznih razloga morao napustiti na duze vrijeme. Eh, sada, ja smijem reci da se unutar stranke lopovi mnoze kao virus, ali ja sam clan. Vi niste. Kda se uclanite, onda izvolite kritikovati clanove (osim onih koji obavljaju funkcije na koje su dosli kao kandidati stranke).
Jesmol' se razumili? Ja prozivam lopove iz SDA. Vi iz SBB-a, SDP-a, DF-a, itd, itd, tlacite svoje (ili volite biti potlaceni?).
Eh, pa bas zato sto niste u strankama, njih nekoliko biraju sebi mjesta, kako se dogovore. A posto ih nije mnogo, to i nije tesko. Ali ne moze se uvaliti nekome bolje, nego tako sto ces uci u neku stranku (kojoj ipak nekako "dajes pardon", maakar iole), pa onda aktivno radis da se losa situacija i ljudi u njoj, eliminisu. NemeRe se ispred prodavnice, sa "dvoguzom" smjenjivati Bakir (ne mislim na tebe licno, naravno).Krokodil Behko wrote:A zašto ti misliš da smo mi članovi tih stranaka?Yusuf wrote: Jesmol' se razumili? Ja prozivam lopove iz SDA. Vi iz SBB-a, SDP-a, DF-a, itd, itd, tlacite svoje (ili volite biti potlaceni?).
Nego, u stranku, i ako hoces da ih mijenjas, onda postani to sa avatara u toj stranci i onda im deri nenu.
Last edited by Yusuf on 21 Jan 2017, 00:56, edited 1 time in total.
Bem ti, u kakav sam ja komunizam dosao.storm wrote:Ne znam tko će biti bijen....ali znam u čijim je rukama prangija - OVDJE....posmatrac wrote:KAze cojk da je vjernik, a clan kriminalne SDA za koju zna da se 25 godina bavi najvecim kriminalom na Zapadnom Balkanu.
Nalazim ovaj termin "dzamijasi" uvrijedljivim. Nadam se da ce neko iz CK SK malo da uvede reda u raspravu. Staljin bi se u mezaru okretao da vas vidi kak'i ste.posmatrac wrote:KAze cojk da je vjernik, a clan kriminalne SDA za koju zna da se 25 godina bavi najvecim kriminalom na Zapadnom Balkanu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9729 times
- Been thanked: 11469 times
Vala Yuso, ti ako nam ne vratiš tog Posmatrača, na forum, niko drugi neće. 
Saće ostali doći da te mole, da ga ne kvotaš.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Yusuf wrote:Eh, pa bas zato sto niste u strankama, njih nekoliko biraju sebi mjesta, kako se dogovore. A posto ih nije mnogo, to i nije tesko. Ali ne moze se uvaliti nekome bolje, nego tako sto ces uci u neku stranku (kojoj ipak nekako "dajes pardon", maakar iole), pa onda aktivno radis da se losa situacija i ljudi u njoj, eliminisu. NemeRe se ispred prodavnice, sa "dvoguzom" smjenjivati Bakir (ne mislim na tebe licno, naravno).Krokodil Behko wrote:A zašto ti misliš da smo mi članovi tih stranaka?Yusuf wrote: Jesmol' se razumili? Ja prozivam lopove iz SDA. Vi iz SBB-a, SDP-a, DF-a, itd, itd, tlacite svoje (ili volite biti potlaceni?).
Nego, u stranku, i ako hoces da ih mijenjas, onda postani to sa avatara u toj stranci i onda im deri nenu.
Pa ako bi svi proglasili nevažeće kao što sam ja koga bi izglasali, nek vam 70% glasača da nevažeće i eto.
Ono što glasa zas SDA i SDP je nane neke koje dobiju kahve i rasvjete MALO.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
Pa STO ONDA punis VAZECE? I nakon 22 godine od rata? Isto ste cetnici, kada budu zarobljeni, "svi bili kuhari ili magacineri".Mutevelija wrote:Yusuf wrote:Eh, pa bas zato sto niste u strankama, njih nekoliko biraju sebi mjesta, kako se dogovore. A posto ih nije mnogo, to i nije tesko. Ali ne moze se uvaliti nekome bolje, nego tako sto ces uci u neku stranku (kojoj ipak nekako "dajes pardon", maakar iole), pa onda aktivno radis da se losa situacija i ljudi u njoj, eliminisu. NemeRe se ispred prodavnice, sa "dvoguzom" smjenjivati Bakir (ne mislim na tebe licno, naravno).Krokodil Behko wrote:A zašto ti misliš da smo mi članovi tih stranaka?Yusuf wrote: Jesmol' se razumili? Ja prozivam lopove iz SDA. Vi iz SBB-a, SDP-a, DF-a, itd, itd, tlacite svoje (ili volite biti potlaceni?).
Pa ako bi svi proglasili nevažeće kao što sam ja koga bi izglasali, nek vam 70% glasača da nevažeće i eto.
Ono što glasa zas SDA i SDP je nane neke koje dobiju kahve i rasvjete MALO.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Skroz pogrešna procjena...baš njih tamanimo, jedan po jedanYusuf wrote:Bem ti, u kakav sam ja komunizam dosao.storm wrote:Ne znam tko će biti bijen....ali znam u čijim je rukama prangija - OVDJE....posmatrac wrote:KAze cojk da je vjernik, a clan kriminalne SDA za koju zna da se 25 godina bavi najvecim kriminalom na Zapadnom Balkanu.
Habibti, ya nour el - ain... 
storm wrote:Skroz pogrešna procjena...baš njih tamanimo, jedan po jedanYusuf wrote:Bem ti, u kakav sam ja komunizam dosao.storm wrote:Ne znam tko će biti bijen....ali znam u čijim je rukama prangija - OVDJE....posmatrac wrote:KAze cojk da je vjernik, a clan kriminalne SDA za koju zna da se 25 godina bavi najvecim kriminalom na Zapadnom Balkanu.
Hajd', evo nesto i pozitivno da cujem, konacno.
Pa sad, ja ne znam hocete li vi njega nazad ili ne. Ako necete, necu ga ni pomenuti, cak ni isaretom. Ako hocete, svaki post cu mu citirati. Nece odoliti da vidi kako mu neko urinira po zivotnom radu.Krokodil Behko wrote:Vala Yuso, ti ako nam ne vratiš tog Posmatrača, na forum, niko drugi neće.
Kakva crna biologija. I pored ovolike sile (u svakom obliku i formi), i dalje se oni drze, bas kao zohari (ono, kazu da zohar moze dugo da zivi bez glave). Znaci, nista glava, samo kicmu lomiti oMah.storm wrote:Pa isprva smo pustili biologiju da čini svoje
jok...to ko kornjače, treba žešći pristup ....nemamo toliko vremena
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Posto primjetim da ti nedostajemKrokodil Behko wrote:Vala Yuso, ti ako nam ne vratiš tog Posmatrača, na forum, niko drugi neće.
Ovakvi klonovi poput Yusufa su inace tkz " klimaci glavom", nema tu mnogo razmisljanja, svaka reakcija istih je samo instiktivni zivotinjski poriv i nagon za opstankom u zivotu