Ma da...komunist wrote:pa ja, slažem se i šminka i maskara je isto i sa jednim i sa drugim se mažešČupava wrote:Ma bijela/žuta ...pjena ma tu je to negdje otprilike...

Moderator: VIP
Ma da...komunist wrote:pa ja, slažem se i šminka i maskara je isto i sa jednim i sa drugim se mažešČupava wrote:Ma bijela/žuta ...pjena ma tu je to negdje otprilike...
Hajd nam ti objasni..storm wrote:Ovi partizani još uvijek ne znaju kako krempita/ kremšnita izgleda
valjda je pola žuta a pola bijela krema....eventualno 2/3 žuta i 1/3 bijela
varira omjerČupava wrote:Hajd nam ti objasni..storm wrote:Ovi partizani još uvijek ne znaju kako krempita/ kremšnita izgleda
jeste drug štajrc, a nadješ je, koja je samo žuta, recimo, kad ja komandujem hanumu, kako da je napravistorm wrote:Ovi partizani još uvijek ne znaju kako krempita/ kremšnita izgleda
si lud, to je relikvija, nedam ja da se smočiUsername wrote:Jel se s titovkom kupa?
Pa onda neka ti hanuma princeske pravikomunist wrote:jeste drug štajrc, a nadješ je, koja je samo žuta, recimo, kad ja komandujem hanumu, kako da je napravistorm wrote:Ovi partizani još uvijek ne znaju kako krempita/ kremšnita izgleda
Čupava, umeš ti da napraviš krempituČupava wrote:Ma sve je to tu negdje...
Šta si tamo stavio Zagrebačkustorm wrote:Pa onda neka ti hanuma princeske pravikomunist wrote:jeste drug štajrc, a nadješ je, koja je samo žuta, recimo, kad ja komandujem hanumu, kako da je napravistorm wrote:Ovi partizani još uvijek ne znaju kako krempita/ kremšnita izgleda
Ima, ko če jestiBijeli badem wrote:Čuj umije li...pa naravno da umije...samo je pitanje hoće či...jer ih ona ne jedekomunist wrote:Čupava, umeš ti da napraviš krempituČupava wrote:Ma sve je to tu negdje...
Bas tako umem, samo ne jedem...Bijeli badem wrote:Čuj umije li...pa naravno da umije...samo je pitanje hoće li...jer ih ona ne jedekomunist wrote:Čupava, umeš ti da napraviš krempituČupava wrote:Ma sve je to tu negdje...
Na Bledu ne jedem, jer se banda Gorenjska previše razbohotila, pa misle, ako imaju onu lokvu sa otokom, da mogu troduplo guliti na krempitamastorm wrote:To sad kao da ja vas podučavam o pitama i ćevapima
Dođite na Bled na prave kremšnite
Zagrebačka ima možda i dužu tradiciju komunjaro ....akao se ne varam, kremšnita je made in austria....znači liješa naša austrougarska
Crveni je jedva pobjego iz BIH, čak sam danas morao podmititi zerpsku miliciju, gužva na granici, ja odem sporednim putem i na kraju, da se ubacim u kolonu, milicija neda, kaže nazad, reko druže, more li za kafu, kad one, samo napred druže i mazne mi ojro ceneraBijeli badem wrote:Bila na Bledu i jela kremšnite![]()
ali ovdje je sad pitanje da li crvenog vratiti u bosnu...jer on voli samo žute
Jes fin Bled, ne kažem ja ništa, al nek gule strane kapitaliste, mene više nečeBijeli badem wrote:Neka gule jer imaju što i pokazati crvenikomunist wrote:Na Bledu ne jedem, jer se banda Gorenjska previše razbohotila, pa misle, ako imaju onu lokvu sa otokom, da mogu troduplo guliti na krempitamastorm wrote:To sad kao da ja vas podučavam o pitama i ćevapima
Dođite na Bled na prave kremšnite
Zagrebačka ima možda i dužu tradiciju komunjaro ....akao se ne varam, kremšnita je made in austria....znači liješa naša austrougarska
A meni se sve čini da ćeš ti nazad u Gradišku po one zaboravljene
Users browsing this forum: HAVANA and 17 guests