storm wrote:Dosadno
gospođo heidi- raziđite se

Moderator: spacebound
storm wrote:Dosadno
gospođo heidi- raziđite se
posmatrac wrote:Jbg Stormu ,nekima su jedini nacini da se uklope Forumi, neko je vise expert za akcije u zivo![]()
Ali mogu misliti koliko su oni muskarci koji su ljubomorni mangupi ovako na Forumima, tek ljubomorni u reali, samo tamo to kriju, grckaju zubima, dozivljavaju napade crne potistnenosti itd
Slažem se i ja s timMirelam wrote:E nek si mu rekla, dosta vise i njega.Heidi wrote:Nije ti ovo babovina![]()
![]()
Ajde sad ti meni fino objasni, gdje sam ja ustvrdio to?storm wrote:Muškarci su ljubomorni na svoje prethodnike, a žene na svoje nasljednice...
Ima li ta izreka smisla i kakva su vaša iskustva s tim ?
Evo sta si napisao, tj postavio pitanje, koje se "razlilo" po temi i ja iznesoh svoje misljenje u vezi toga, pa ne kontam u cemu je problem ?storm wrote:Muškarci su ljubomorni na svoje prethodnike, a žene na svoje nasljednice...
posmatrac wrote:Evo sta si napisao, tj postavio pitanje, koje se "razlilo" po temi i ja iznesoh svoje misljenje u vezi toga, pa ne kontam u cemu je problem ?storm wrote:Muškarci su ljubomorni na svoje prethodnike, a žene na svoje nasljednice...
Divim ti se samoposmatrac wrote:A sve zavisi i od licne percepcije sebe, samopostovanja, karaktera, iskustava u zivotu, nekome je sudbina da zavrsava sa zenama koje je prevrnulo pola grada, neko je izbirljiviji( moze mu se) pa zna da je dosao do jako zahtjevne i karakterno jake zene, cime vise cijeni samoga sebe i svoj uspjeh
Ko kaže da u ljubavi ima logike?posmatrac wrote:Na prosle mogu ljubomorni biti samo emotivno mentalni pacijentiNice try wrote:Izreka je skraćena,svi su ljubomorni i na prošle i na budućestorm wrote:Muškarci su ljubomorni na svoje prethodnike, a žene na svoje nasljednice...
Ima li ta izreka smisla i kakva su vaša iskustva s tim ?![]()
ZAsto biti ljubomoran na nekoga koga je tvoja izabranica poznavala u vremenu kada tebe nije, logicnije je da je covjek ljubomoran na onoga ko mu preotme zensku, a ne na onoga kome on preotme
KAko nema logike, upravo zato i biras one osobe uz koje mislis da ces ostvariti emotivno materijalno duhovne interese( zavisi sta te zanima i sta ti je prioritetNice try wrote:Ko kaže da u ljubavi ima logike?posmatrac wrote:Na prosle mogu ljubomorni biti samo emotivno mentalni pacijentiNice try wrote:Izreka je skraćena,svi su ljubomorni i na prošle i na budućestorm wrote:Muškarci su ljubomorni na svoje prethodnike, a žene na svoje nasljednice...
Ima li ta izreka smisla i kakva su vaša iskustva s tim ?![]()
ZAsto biti ljubomoran na nekoga koga je tvoja izabranica poznavala u vremenu kada tebe nije, logicnije je da je covjek ljubomoran na onoga ko mu preotme zensku, a ne na onoga kome on preotme
A,gdje ima ljubavi,ima i ljubomore![]()
Ne slažem se da se u stvarima srca može tako lako upravljati svojim umom.
..ne vidim drugi razlogposmatrac wrote:To je zato sto si strasno lijep i pametan
Ne trebas se ti truditi da ista vidis, ti si predodredjen da sve znasdr laganini wrote:..ne vidim drugi razlogposmatrac wrote:To je zato sto si strasno lijep i pametan