Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote:Komesare, neko ti je definitivno podmetnuo kristalnu kuglu kineske izrade, od plastike,
pa ti se malo magli pred očima
Meni ne miriše na dobro, a ti kako hoćeš.
Vrijeme je da se i oni pokolju!
Koji oni?
May gostovala kod Trumpa i lik je izjavio da je prerano za ukidanje sankcija Rusiji.
U prevodu, ne može baš ni on kako hoće, mimo svih saveznika iz NATO.
E da, kad smo već kod NATO, rekao je kako j to cool savez, ma šta to značilo.
moze netko misliti o Trumpu ovo ili ono,ali covjek je odmah krenuo ispunjavati predizborna obecanja i to mu se mora priznati...
klasicni politicari,prodavaci suplje price na aparatima...
zloćko tokmak wrote:moze netko misliti o Trumpu ovo ili ono,ali covjek je odmah krenuo ispunjavati predizborna obecanja i to mu se mora priznati...
klasicni politicari,prodavaci suplje price na aparatima...
..naravno liberali su prodavaci magle..ne samo u americi..
Mutevelija wrote:A pomocnih radnika? Pasaga konkurencija je velika, ipak ce ga Meksikanci napraviti
Zamisli koji bi bio laf kad bi zid napravili Amerčki Meksikanci.
A najgore od svega sto ce se sjetiti da postoje efikasni dronovi ze prelijetanje i transport preko zidova i granica tek kad se zid napravi. Tipicna redneck inteligencija
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Iran uzvratio Trumpu: Amerikancima zabranjen ulazak u zemlju.
Ministarstvo vanjskih poslova Irana je izjavilo da će zabraniti ulazak Amerikancima u Iran kao prvu protivmjeru odluci Donalda Trumpa da zabrani ulazak u SAD muslimanima iz sedam država.
- Poštujući američki narod i razlikujući ih od neprijateljske vlade SAD-a, Iran će primijeniti zakon reciprociteta sve dok ne povuku odluku o zabrani ulaska iranskog naroda u SAD - izjavilo je Ministarstvo vanjskih poslova Irana, te dodalo da je zabrana muslimanima da uđu u Ameriku otvorena uvreda muslimanskom svijetu, a posebno prema iranskom narodu, te da će to biti prepoznato kao veliki poklon esktremistima.
Procjenjuje se da je najmanje milion iračko-američkih rodbinskih veza koji s ovom odlukom neće biti u stanju ni vidjeti se.
Nešto ranije iranski predsjednik Hassan Rouhani je izjavio da nije vrijeme za dizanje zidova između nacija te je kritikovao poteze prema otkazivanju svjetskog trgovinskog sporazuma, bez da je imenovao Donalda Trumpa.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote:A pomocnih radnika? Pasaga konkurencija je velika, ipak ce ga Meksikanci napraviti
Zamisli koji bi bio laf kad bi zid napravili Amerčki Meksikanci.
A najgore od svega sto ce se sjetiti da postoje efikasni dronovi ze prelijetanje i transport preko zidova i granica tek kad se zid napravi. Tipicna redneck inteligencija
Neće, jer su Iranci Šijem ne vjerujem da će ih Sunnije podržati.
Pa makar bilo protiv dal al harba- kuće rata, a to je Amerika postala, jer pale se džamije tamo, čak je i haram sad muslimanima tamo biti.
Kakvi su muslimani namjerno će sa ćafirima ujedinit se posebno Saudisjka Arabija.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote:Neće, jer su Iranci Šijem ne vjerujem da će ih Sunnije podržati.
Pa makar bilo protiv dal al harba- kuće rata, a to je Amerika postala, jer pale se džamije tamo, čak je i haram sad muslimanima tamo biti.
Kakvi su muslimani namjerno će sa ćafirima ujedinit se posebno Saudisjka Arabija.
Sve sam se pitao, otkud to da tu i tamo poneki Hrvat, doživljava liberale kao fašiste,
a jutros sam i dobio odgovor na to pitanje.. Definitivno, postoje i ravnogorci-katolici
Krokodil Behko wrote:Sve sam se pitao, otkud to da tu i tamo poneki Hrvat, doživljava liberale kao fašiste,
a jutros sam i dobio odgovor na to pitanje.. Definitivno, postoje i ravnogorci-katolici
Pa imas Voju ovdje godinama a nikad ti palo na pamet nije.