Socrates wrote:Moze i tako, zlocko, zato mnogi brakovi zavrse na "jednom u sest mjeseci".
Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života?
Moderator: spacebound
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Offline
Re: Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
Meni se cini da ti je ovaj komentar suvisanstorm wrote:Meni se cini da se ovde svima samo nesto cini... Živite bre svak po svom, kaj klinac ba koga ima zanimati
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Vilo, I hrana je potreba ali nije svejedno da li svaki dan jedes isto ili imas raznovrstan jelovnik. Ako nemas sta drugo da jedes, jesces svaki dan rizu, medjutim, ako imas izbor onda gledas da povecas granicnu dobit, sto me zlocko nauci kako se kaze na nasem.vila wrote:Ako je samo potreba onda ti je svejedno..seksas li se se samo s jednom osobom ili svaki dan s drugom
Ipak te na promjene tjera oba kemijska reakcija o kojoj pricam
I to je sasvim ok ali isto tako je meni ili nekom drugom ok da me umjesto te kemijske reakcija (kratkotrajne) zadovoljavaju neke druge stvari
Ps.cak i sa
duracel baterijama
. . . . . . . . .
Pae... To ti pričamvila wrote:Meni se cini da ti je ovaj komentar suvisanstorm wrote:Meni se cini da se ovde svima samo nesto cini... Živite bre svak po svom, kaj klinac ba koga ima zanimati
Habibti, ya nour el - ain... 
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1661 times
- Been thanked: 1493 times
a meni se cini da i na ovoj temi,bas kao i na svakoj drugoj svatko tjera vodu na svoj mlin,sto je i logicno... 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ja ne tjeram vodu ni na jedan mlin. Cak sam u par navrata to I spomenuo.
Ali kad me neko ubjedjuje da je svaki brak ili svaka veza automatski bolja od svakog samackog zivota, onda je to demagogija. Ili nije dovoljno prozivio u zivotu. Ili uopste ne cijeni svakog partnera zasebno.
Ali kad me neko ubjedjuje da je svaki brak ili svaka veza automatski bolja od svakog samackog zivota, onda je to demagogija. Ili nije dovoljno prozivio u zivotu. Ili uopste ne cijeni svakog partnera zasebno.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Al' eto, da kazem, ja sam imao dvije ozbiljne veze u zivotu prije dolaska na forum. O prvoj sam nesto pisao I ona je bila predodredjena za kraj. O drugoj nisam. Nemam ja problema pisati o tome, who the hell cares.
Ta veza je dosla dotle da sam u maju prosle godine izasao iz auta I koracao prema zlatari da kupim vjerenicki prsten. I pred vratima me je puklo nesto u glavu i okrenuo sam se, otisao nazad u auto, pravo kuci i da toj neduznoj djevojci kazem da je izmedju nas gotovo.
Ja jednostavno nisam bio spreman da se zakunem toj djevojci ni na jednu stvar na koju se ljudi obavezuju kad sklapaju brak. Mislio sam da cu je unesreciti ako se ozenim sa njom i to bi bilo to.
Cak, nije ni bila upitna ljubav, jer sam ja nju I tada volio. Nekad moras I ostaviti one koje volis.
Sada odmah da mi oduzmete status Forumasa Godine jer sam povrijedio neduzno ljudsko bice kad sam vec bio forumas.
na sebe kao forumasa jer nisam savrsen. Vi ste svi savrseni.
Ta veza je dosla dotle da sam u maju prosle godine izasao iz auta I koracao prema zlatari da kupim vjerenicki prsten. I pred vratima me je puklo nesto u glavu i okrenuo sam se, otisao nazad u auto, pravo kuci i da toj neduznoj djevojci kazem da je izmedju nas gotovo.
Ja jednostavno nisam bio spreman da se zakunem toj djevojci ni na jednu stvar na koju se ljudi obavezuju kad sklapaju brak. Mislio sam da cu je unesreciti ako se ozenim sa njom i to bi bilo to.
Cak, nije ni bila upitna ljubav, jer sam ja nju I tada volio. Nekad moras I ostaviti one koje volis.
Sada odmah da mi oduzmete status Forumasa Godine jer sam povrijedio neduzno ljudsko bice kad sam vec bio forumas.
. . . . . . . . .
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1661 times
- Been thanked: 1493 times
muska svinjo!!!

Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
"Kako su ljudi nesavršeni. U svemu. Ne mogu da žive sami, postoje samo kao jedna polovina. Drugu traže u ženi, u drugom čovjeku, u laži. Potrebna mi je ta druga polovina, a o njoj ništa ne znam. Drugi čovjek je zatvorena kutija i ništa iz njega neće izaći ako to on ne želi. Mi možemo da stojimo pred tajnom danima, ništa nam se neće otkriti. Nepotpuni smo, a zatvoreni.
Samo sabura
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Socrates wrote:Al' eto, da kazem, ja sam imao dvije ozbiljne veze u zivotu prije dolaska na forum. O prvoj sam nesto pisao I ona je bila predodredjena za kraj. O drugoj nisam. Nemam ja problema pisati o tome, who the hell cares.
Cak, nije ni bila upitna ljubav, jer sam ja nju I tada volio. Nekad moras I ostaviti one koje volis.![]()
Sada odmah da mi oduzmete status Forumasa Godine jer sam povrijedio neduzno ljudsko bice kad sam vec bio forumas.na sebe kao forumasa jer nisam savrsen. Vi ste svi savrseni.
Ti si ipak na kraju bio iskren i prema sebi i prema njoj, i to je najbitnije.
Hvala ti i u moje ime sto joj nisi obecao nesto sto ne mozes odrzati, veliko je to od tebe, ne moze svako okrenuti ledj aljudima koje voli a ne zeli ih povrijediti.
A tema lagano prelazi u optuzivanje i jednih i drugih za laz.
Zivimo svi kako zelimo i kako mislimo da nam najbolje odgovara.
Ja sam trenutno sretna (i do sada sam bila) jer sam single, a kako ce biti u buducnosti ne znam. Nisam iskljuciva po tom ili bilo kojem drugom pitanju.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Ja poznajem dvije vrste singl
Jedna je svojom voljom i nece da zasnuje familiju--pozitivna, vesela zadovoljna onim sto ima
Druga hoce da zasnuje familiju ali ne moze da nadje musko /za zensko jos ne razmislja / nesretna , zajedljiva , zahtjevna -trazi usluge od koga god stignje , jer je zensko ne moze neke stvari da odradi itd...
DAKLE

Jedna je svojom voljom i nece da zasnuje familiju--pozitivna, vesela zadovoljna onim sto ima
Druga hoce da zasnuje familiju ali ne moze da nadje musko /za zensko jos ne razmislja / nesretna , zajedljiva , zahtjevna -trazi usluge od koga god stignje , jer je zensko ne moze neke stvari da odradi itd...
DAKLE
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Dakle dužna si mi odgovor 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
Tacno je to, samac i singl nisu bas iste stvari.
Razlika je jedna singl samohrana majka i jedan stopostotni hudavac
Razlika je jedna singl samohrana majka i jedan stopostotni hudavac
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Odoh odmah silom da nadjem kakvu krampu i da se ozenim, da bi kasnije mogao da budem singl, inace se ne pika 
-
posmatrac
- Inventar foruma

Covjek je sretan ili nesretan nevezano da li je u braku ili ne.vila wrote:A vidis ja dolazim do zakljucka da samci smatraju sve ljude u braku nesretnima i lazovimaSocrates wrote:Pa kako bi drukcije sebe ubijedili da su kvalitetno potrosili zivot.spacebound wrote:Citajuci temu dodjoh do zakljucka da ljudi koji imaju nekog vecinom samce smatraju skartom![]()
DAleko od toga da su ljudi u braku obavezno nesretni ili sretni, sto vazi i za onem sklone samackom zivotu.
- Melek
- Deer Hunter

Nece ni krampe svasta 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Ne smijes biti infantilan kad ganjas cure, upamti to. Znaci, ne budi kao na forumu 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
-
posmatrac
- Inventar foruma

Ganjanje cura ostavljam takvima koje niko nece, ovakve poput mene cure same ganjaju 
- Melek
- Deer Hunter

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.