ako to radis onako kako sam ja zamislila, lajkujemMelek wrote: Ponekad ih volim malko rastezati

ako to radis onako kako sam ja zamislila, lajkujemMelek wrote: Ponekad ih volim malko rastezati
storm wrote:mutevelija
momak ne kuži razliku između primitivnih monstruma koji curicama odstrane klitoris (znaš li što je to)
da im stari ovnovi uskrate uzivanje...
I čisto (mada po meni nepotrebnog) estetskog kirurškog zahvata, koji se radi svojevoljno pa i vjerojatno dobro plati...
Jedino je zajedničko dio tijela....namjere, smisao nikakve ni najmanje veze...
To misliš uzeti usnama....pa polako glavu odmicati te kroz usne prepuštatistatebriga wrote:ako to radis onako kako sam ja zamislila, lajkujemMelek wrote: Ponekad ih volim malko rastezati![]()
jel ovo izvađeno ili tek treba ubacitiČupava wrote:
da, to sa usnamastorm wrote:To misliš uzeti usnama....pa polako glavu odmicati te kroz usne prepuštatistatebriga wrote:ako to radis onako kako sam ja zamislila, lajkujemMelek wrote: Ponekad ih volim malko rastezati![]()
to je dobro
Zove se Fulvija....storm wrote:jel ovo izvađeno ili tek treba ubacitiČupava wrote:
statebriga wrote:da, to sa usnamastorm wrote:To misliš uzeti usnama....pa polako glavu odmicati te kroz usne prepuštatistatebriga wrote:ako to radis onako kako sam ja zamislila, lajkujemMelek wrote: Ponekad ih volim malko rastezati![]()
to je dobro
![]()
![]()
trebao bi Mute kod tebe na instrukcije![]()
isto ako mi vama usnama razvucemo onu kozicu malkice dole
pitaj storma,on nije obrezanMutevelija wrote:statebriga wrote:da, to sa usnamastorm wrote:To misliš uzeti usnama....pa polako glavu odmicati te kroz usne prepuštatistatebriga wrote:
ako to radis onako kako sam ja zamislila, lajkujem![]()
to je dobro
![]()
![]()
trebao bi Mute kod tebe na instrukcije![]()
isto ako mi vama usnama razvucemo onu kozicu malkice dole
Koju kožicu.![]()
Kad budeš jednom dobro i pod kutom .....vjerovati ćešMutevelija wrote:JEsil čula kad za vaginal farts, ja to nisam vjerovao kad sam čuo.
storm wrote:Kad budeš jednom dobro i pod kutom .....vjerovati ćešMutevelija wrote:JEsil čula kad za vaginal farts, ja to nisam vjerovao kad sam čuo.
Kegelove vjezbe to sprijece, ako su pelvicni misici cvrsti ,nema vaginalnog prdezaMutevelija wrote:JEsil čula kad za vaginal farts, ja to nisam vjerovao kad sam čuo.
Kad ga jednom zaprdis, mozda i saznasMutevelija wrote::statebriga Ne zanima me stormov penis.
Nego de mi ti objasni fenomen vaginal farts?
Jesi kad cula za to?
yupMelek wrote:Da, to volim, kad mi onu strangicu povuce. Main zivac
pa trenutno na sjevernoamerickom kontinentuMelek wrote:Gdje ti ono zivis?