Moderator: VIP
jesi viiiiikala samo YES YES...Heidi wrote:Hallo ba, objasnjava li se vama na arapskom, kineskom, a?Slučajni prolaznik wrote:i ja zatvaram priču samo ću reći da je malo ˝glupo˝ imati forum unutar foruma...ne znam što se tamo može reći,pokazati,a da se isto ne može i ovdje ako netko to hoće,želi...ne znam kakva je razlika,ne znam čemu ta tajnovitost...
i ne bih mogao recimo biti tu,u tom posebnom odjeljku,a da recimo netko ovdje s kim sam dobar,s kim se slažem nije tamo....ispada kao neka priča,kao neka pisanja,dopisivanja,šaputanja nekom iza leđa....ne znam ni jedan drugi forum a da postoji nešto slično tome....neka tajna soba gdje ulaz imaju samo odabraninebi htio biti dio toga
nemoj slučajno da bi mi tko slao pozivnicu
Ima da ispunite kriterije za taj dio foruma kao sto sam morala i JA!!! KAPAK!!!
Svi ti koji pate za slikama su perverznjaci moja BiboBiba wrote:...pa ne znam šta još reći...vidjeli smo neke forumaše, nečije okice, čuli nečije glasove i šta još treba...a i zamišljati svi znamo...et...
...svi su mi sumnjivi već s tim pričama o tajnosti...pa svako ima pravo i tajiti nešto od nekih ...ma i ovaj slučajni...a možda čuči tamo odavno a ko biva neće pozivnicu...ja
nije tacnoMaja wrote:Svi ti koji pate za slikama su perverznjaci moja BiboBiba wrote:...pa ne znam šta još reći...vidjeli smo neke forumaše, nečije okice, čuli nečije glasove i šta još treba...a i zamišljati svi znamo...et...
...svi su mi sumnjivi već s tim pričama o tajnosti...pa svako ima pravo i tajiti nešto od nekih ...ma i ovaj slučajni...a možda čuči tamo odavno a ko biva neće pozivnicu...ja
Forum nije sajt za usamljena srca nego mjesto za rasprave i zezanje.
nemoj zezati majo , kao da se ti nisi nikad pitala kako izgleda neki forumas...Maja wrote:Počinješ....
Sta ce se pitati kad nas sve zna?supersonic wrote:nemoj zezati majo , kao da se ti nisi nikad pitala kako izgleda neki forumas...Maja wrote:Počinješ....
pa iz radoznalosti kao sto sam i rekao ...a ne sto je psihopatavila wrote:Sta ce se pitati kad nas sve zna?supersonic wrote:nemoj zezati majo , kao da se ti nisi nikad pitala kako izgleda neki forumas...Maja wrote:Počinješ....
Onda Admini i Moderatori tih Foruma odlicno rade svoj posao,Slučajni prolaznik wrote:.ne znam ni jedan drugi forum a da postoji nešto slično tome....neka tajna soba gdje ulaz imaju samo odabraninebi htio biti dio toga
nemoj slučajno da bi mi tko slao pozivnicu
supersonic wrote:pa iz radoznalosti kao sto sam i rekao ...a ne sto je psihopatavila wrote:Sta ce se pitati kad nas sve zna?supersonic wrote:nemoj zezati majo , kao da se ti nisi nikad pitala kako izgleda neki forumas...Maja wrote:Počinješ....
I mene ovo zanimaRum wrote:Rankovicu sto izradi Klaru na aerodromu sta je reci ????
Šta će joj pi*kica. Dobro se to završilo.Bonaqua wrote:I mene ovo zanimaRum wrote:Rankovicu sto izradi Klaru na aerodromu sta je reci ????![]()
I slabo se nešto druži sa nama
greeneyes wrote:Stvarno je zaista. Jedino validno opravdanje jeste da je umro, povriejdjen ili on ili Ben, trećeg nema.