"Idi dok si mlad"

Moderator: VIP
Hajde da se zajedno stidimoHannibal wrote:Ahaa mene je stid
ma daaaj ... svako sluša šta voli i šta želi ...spacebound wrote:Je li to sramota ne slusati i ne voljeti Stonese?
Pa posmatrac nesto nesto bulazni pa zato pitamChloe wrote:ma daaaj ... svako sluša šta voli i šta želi ...spacebound wrote:Je li to sramota ne slusati i ne voljeti Stonese?
Ja ne razumijem šta koga briga šta će ko slušati, voljeti, kako će živjeti?spacebound wrote:Pa xy nesto nesto bulazni pa zato pitamChloe wrote:ma daaaj ... svako sluša šta voli i šta želi ...spacebound wrote:Je li to sramota ne slusati i ne voljeti Stonese?
Iskreno mi je najbitnije usko društvo, ostalo slabo i primjećujem...posmatrac wrote:Mojne ba, da na koncertu ne vidis sve te godinama silne obozavatelje Seje Kalaca, Nedeljka Bajica Baje, Sinana Sakica, Cece, Siki, Viki, Riki, Liki itd koji ce morati ispostovati ono sto je trenutno In u gradu .storm wrote:Ozbiljno... Ako bude Stonesa u Sarajevu.. Eto me.. Paše i datum i sve.. A bio sam u zg 1998na hipodromu![]()
Znam da bi na koncert vjerovatno otisao zbog sebe, ali eto rekoh da se slucajno ne razocaras u okruzenje
To nije dobro za forum.niska grana wrote:Vec duze vrijeme gotovo ni o cemu. Stvorila mi se nekakva prostrana i ugodna praznina u glavi; ne govorim mnogo, ne donosim sud i - izuzevsi jednu ekstremnu prigodu na poslu prosle sedmice - mirno i bez bilo kakve replike saslusam i nekog ko govori nesto s cim se ni po cemu ne slazem. I uopste se zbog toga ne osjecam lose....naprotiv, samo nek potraje
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests