NAPOMENA :Tekst je satiricnog karaktera i svaka slicnost sa stvarnim likovima i dogadjajima je slucajna i nenamjerna.!Socrates wrote:Mislim onako kako sam rekao. I crni đavo ti je dobar kad ti daje komplimente i ulizuje ti se, a to je klasicno ponašanje babetine. Nemaš nikakve standarde - totalno si pukla. Ne možeš ni imati standarde kad samo površno razumiješ sta se piše ovdje, a i inače si površna osoba.SPINERKA wrote:![]()
Kak' to mislis?
Ubijas svaku temu besmislenim slikama. Imaš teme gdje postavljaš slike. Ali ne, ti svaku temu davis sa slikama. Otvori svoju temu i udri do Sudnjeg Dana sa fuckin' slikama. Imaš milion drugih opcija da na internetu pričaš sama sa sobom preko slika. Da su barem slike tvojom rukom radjene, nego sve sa fuckin' interneta.
Posto neces da pises, sve što ti ostaje je da postiras ove katastrofalne hijeroglife od postova koje malo ko razumije. Kad si zla prema drugima, jedino se to razumije najbolje.Sve ostalo je smaranje hijeroglifima. A možda je i bolje da ne pišeš jer tada sva tvoja površnost dodje do izražaja.
Na glavu si se vise svima popela i ti i tvoj ban za Outfit. Ovo petoro sto su banovani jer su protestovali što, zamisli, spinerka ne moze na Outfit - ne znam gdje im je pamet. Napisi Maji pp, kaži zašto misliš da bi trebalo da ti se dopusti da ideš na Outfit, izvini se nekome ako mislis da treba da se izvinis. Ona ti odgovori, postavi ti uslove pod kojima možeš ici na Outfit ili ti kaze zasto ne moze i završi više sa tom sagom.
Nisi nikakva mučenica i nikakva nepravda nije učinjena prema tebi. Ne daju ti na Outfit jer komentarises izgled nekih zena kao neka zla babetina. Very Simple. Žene su osjetljive na izgled. I zbog par tvojih komentara koje sam ja pročitao o izgledima drugih zena gledali bi da te smire na svakom forumu. Zato, zavezi sa tim da si kao neka mucenica.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Imas pravo ubuduce na jedan telefonski poziv i pravo na advokata, sve sto kazes moze biti upotrebljeno protiv tebeSPINERKA wrote:NAPOMENA :Tekst je satiricnog karaktera i svaka slicnost sa stvarnim likovima i dogadjajima je slucajna i nenamjerna.!Socrates wrote:Mislim onako kako sam rekao. I crni đavo ti je dobar kad ti daje komplimente i ulizuje ti se, a to je klasicno ponašanje babetine. Nemaš nikakve standarde - totalno si pukla. Ne možeš ni imati standarde kad samo površno razumiješ sta se piše ovdje, a i inače si površna osoba.SPINERKA wrote:![]()
Kak' to mislis?
Ubijas svaku temu besmislenim slikama. Imaš teme gdje postavljaš slike. Ali ne, ti svaku temu davis sa slikama. Otvori svoju temu i udri do Sudnjeg Dana sa fuckin' slikama. Imaš milion drugih opcija da na internetu pričaš sama sa sobom preko slika. Da su barem slike tvojom rukom radjene, nego sve sa fuckin' interneta.
Posto neces da pises, sve što ti ostaje je da postiras ove katastrofalne hijeroglife od postova koje malo ko razumije. Kad si zla prema drugima, jedino se to razumije najbolje.Sve ostalo je smaranje hijeroglifima. A možda je i bolje da ne pišeš jer tada sva tvoja površnost dodje do izražaja.
Na glavu si se vise svima popela i ti i tvoj ban za Outfit. Ovo petoro sto su banovani jer su protestovali što, zamisli, spinerka ne moze na Outfit - ne znam gdje im je pamet. Napisi Maji pp, kaži zašto misliš da bi trebalo da ti se dopusti da ideš na Outfit, izvini se nekome ako mislis da treba da se izvinis. Ona ti odgovori, postavi ti uslove pod kojima možeš ici na Outfit ili ti kaze zasto ne moze i završi više sa tom sagom.
Nisi nikakva mučenica i nikakva nepravda nije učinjena prema tebi. Ne daju ti na Outfit jer komentarises izgled nekih zena kao neka zla babetina. Very Simple. Žene su osjetljive na izgled. I zbog par tvojih komentara koje sam ja pročitao o izgledima drugih zena gledali bi da te smire na svakom forumu. Zato, zavezi sa tim da si kao neka mucenica.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Mozemo mi u Ze normalno saobracati? Da ne's slucajmo do Ze.gospođa Brams wrote:Opet sam za volanom, pazite se
Nego, sta je ovo. Nema mene, aka celicna ruka(za ovo sam cuo na nekom glupavom :cajnizkungfufilm:), i namah se to svadja, cak i po ovoj svetoj, caterskoj, temi.
Dobro predvecerje i kak' ste.
Samo sabura
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
Radnik, gdje si ti?
Vidis kako se sve povampirilo

Vidis kako se sve povampirilo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

Neces vjerovati, ali bijah na radnom mjestuspacebound wrote:Radnik, gdje si ti?
Vidis kako se sve povampirilo![]()
Nema, ovo je stvarno preslo sve mjere
Ne daju mi, moja ti, da vratim forum na pravi kolosjek.Čupava wrote:Des ti Crni da napravis (ne)red...
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Sve se može lijepo riješiti.
Mašina za veš se pokvarila, čekam servis.
Očekujem i goste .....

Očekujem i goste .....
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Kad bi neko dohvatio pepeljaru... :zijeva
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- spacebound
- Urednik foruma

Sreca tvoja pa si okruzena normalnim insanima, evo ti par mojih nerazumnih neinsana pa da vidisChloe wrote:Sve se može lijepo riješiti.![]()
Očekujem i goste .....![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
Zdra'o 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- spacebound
- Urednik foruma

Heidi wrote:Zdra'o
- Heidi
- Forum [Bot]
Space, WhatsApp
Dira li te ko
Dira li te ko
- spacebound
- Urednik foruma

Niko, sad da l' je to dobro il' lose
Hajd na Poruka za forumasa da rastumacimo ono tam'
Hajd na Poruka za forumasa da rastumacimo ono tam'
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Heidi
- Forum [Bot]
Jel ti lose 
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš