Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: STIL POZNATIH Prva dama ne pravi greške
Mislim da je vrijeme da se spin pusti u outfit 

Habibti, ya nour el - ain... 

rethna wrote:Nesto kontam, da nije trudnanavika wrote:Ova haljina joj uopste ne stoji dobro. Ocratavaju se bradavice a bogme i stomacic dosao do punog izrazaja.

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Fali "strucnog" kadrastorm wrote:Mislim da je vrijeme da se spin pusti u outfit

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Logično....iz priloženogZagorka wrote:Fali "strucnog" kadrastorm wrote:Mislim da je vrijeme da se spin pusti u outfit

Habibti, ya nour el - ain... 

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9838 times
- Been thanked: 16584 times

Bilo je za ocekivat da mi se zalijepi ljubomora.Tako je uvijek kad zena o drugoj zeni ne prica/pise u superlativu

Izvini Melania, ja sam zavidno i ljibomorno stvorenje, ljubomorna sto nemam 50 godina i tvoj izgled.Izjeda me zavist sto ne spavam s Trumpom.A kad pomislim na silne pare koje si zaradila spavajuci s njim pozelenim.Jos da mi je tvoje bradavice da ih ponosno pronosam.Izvini, Melania

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
Uvezena kolegice, o tome smo vec diskutovali. Cini mi se sve forumcadi dolazi s Univerziteta u Kresevu. Slazem se treba dici standarde, poostriti kriterije.Zagorka wrote:Fali "strucnog" kadrastorm wrote:Mislim da je vrijeme da se spin pusti u outfit
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Nekako me ova tema tjera da povučen paralelu s našim outfitom
Koja je to granica kad smijemo komentirati nečiji fizički izgled..I sta nam uvjetuje način komentiranja?
Koja je to granica kad smijemo komentirati nečiji fizički izgled..I sta nam uvjetuje način komentiranja?
Moja omiljena rečenica:svako po svojoj savjestivila wrote:Nekako me ova tema tjera da povučen paralelu s našim outfitom

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- dr laganini
- Inventar foruma
...rekli bi srbi ne talasaj..vila wrote:Nekako me ova tema tjera da povučen paralelu s našim outfitom

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Nisam uopce primjetila da joj se naziru bradavice
Nes ti
Netko je spomenuo Kate Middleton. Meni je ta zena definicija dosadnog stila.
Nes ti

Netko je spomenuo Kate Middleton. Meni je ta zena definicija dosadnog stila.
somehow I manage
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1504 times
- Been thanked: 1400 times
napadaju je iz jednog jedinog razloga:jer je supruga uvjetno receno desnicara Donalda Trumpa...
iz istog razloga u Hrvatskoj ismijavaju Kolindu Kitarovic jer je iz HDZ-a,uvjetno receno konzervativka...
ja samo zamjeram drugim zenama sto ne pokazuju zensku solidarnost u ovakvim slucajevima...
iz istog razloga u Hrvatskoj ismijavaju Kolindu Kitarovic jer je iz HDZ-a,uvjetno receno konzervativka...
ja samo zamjeram drugim zenama sto ne pokazuju zensku solidarnost u ovakvim slucajevima...
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2933 times
jesil i ti sada mjerodavan da komentarises sise ....zloćko tokmak wrote:napadaju je iz jednog jedinog razloga:jer je supruga uvjetno receno desnicara Donalda Trumpa...

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mika
- Osvježenje foruma
Niko nju ne napada...Slika je stavljena da se komentarise i nekim ljudima ona je lijepa, nekim nije. Nema veze sa ljubomorom, nesolidarnoscu ili s time cija je ona zena.
O ukusima ne vrijedi raspravljati.
Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1504 times
- Been thanked: 1400 times
nisam joj zagledao u dekotlet...Pasaga wrote:jesil i ti sada mjerodavan da komentarises sise ....zloćko tokmak wrote:napadaju je iz jednog jedinog razloga:jer je supruga uvjetno receno desnicara Donalda Trumpa...

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Mika
- Osvježenje foruma
Prva dama Holandije...tj kraljica Maxima.
45 godina, nista plastic fantastic. I ako je sta radila na sebi, sigurno nije pretjerala. Milion puta ljepsa od ovog slovenackog E.T - a.

45 godina, nista plastic fantastic. I ako je sta radila na sebi, sigurno nije pretjerala. Milion puta ljepsa od ovog slovenackog E.T - a.

Cuvajte se malih zena, to da valja naraslo bi.
Kratko i jasnoMika wrote:Niko nju ne napada...Slika je stavljena da se komentarise i nekim ljudima ona je lijepa, nekim nije. Nema veze sa ljubomorom, nesolidarnoscu ili s time cija je ona zena.

Ne vidim nesto Vilo da je neko od nas outfitica komentarisao njen fizicki izgled u negativnom smislu. Prica se o haljini. A to mi je opet najbolje opisala maja - nezahvalan materijal i za savrena tijela.
I kakvi jos uvjeti na forumu, kojem je komentarisanje prvenstvena svrha, treba da se stvore da bi neko smio komentirati? Neko extra zeleno svjetlo?
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
A sad baš, da je ova milijun puta ljepša - nije 

somehow I manage
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Pa to se i ja pitam...navika wrote:Kratko i jasnoMika wrote:Niko nju ne napada...Slika je stavljena da se komentarise i nekim ljudima ona je lijepa, nekim nije. Nema veze sa ljubomorom, nesolidarnoscu ili s time cija je ona zena.
Ne vidim nesto Vilo da je neko od nas outfitica komentarisao njen fizicki izgled u negativnom smislu. Prica se o haljini. A to mi je opet najbolje opisala maja - nezahvalan materijal i za savrena tijela.
I kakvi jos uvjeti na forumu, kojem je komentarisanje prvenstvena svrha, treba da se stvore da bi neko smio komentirati? Neko extra zeleno svjetlo?