Čak sam i ja isčeprkao bar 30 filmova koje nisam gledao, a to znači da vi niste gledali stotine takvih
https://www.youtube.com/channel/UCTttWa ... 1uaQQdQbqQ
Moderator: Krokodil Behko

Maja wrote:Danas je bio neki na tv i u jednoj sceni prikazaše mačku kako stoji na prozoru
Mislila sam da u vesternima nikad nema mačaka. Samo psi, kokoši, krave i konji.

Čak sam i ja isčeprkao bar 30 filmova koje nisam gledao, a to znači da vi niste gledali stotine takvih![]()
Obicno protutnja kadrom u kakvoj napustenoj kuci skripavih podova ili drijemucka na prasnjavom klaviru jedine gostionice nekog besperspektivnog gradica, koji polako odumire u romantiziranim uspomenama i nepouzdanim sjecanjima na staru slavu.Mislila sam da u vesternima nikad nema mačaka. Samo psi, kokoši, krave i konji.

Znam ja za te filmove, ali realno gledano nisu nešto. Ima ih ruskih, čeških i sl.niska grana wrote:Čak sam i ja isčeprkao bar 30 filmova koje nisam gledao, a to znači da vi niste gledali stotine takvih![]()
![]()
Vjerovatno, ali neznanje je uvijek beskonacno....ja sam tek prije par godina doznao za postojanje crvenog vesterna. Koji istina i nije neko skriveno blago, niti prvoklasan trash poput crvenog sf-a recimo.