U Bosni na drugi nacin do revolucije nece ni doci. Pusaci ce poceti razbijati glave politicarima.

Moderator: Krokodil Behko
Prvo u vrelom kaficu pa onda onako znojan napolje da zapalis...i tako jedno sto puta...Julia-Klara wrote:nema vise pusenja po kaficima![]()
izadjete napolje i zadimite
ljepota ziva!
niska grana wrote:Vama na usluzi, duhanska saputniceTigris wrote:moze li anegdota jedna u vezi tebe, a grananije stasna ....tako mi cigara i upaljaca
Bla wrote:Da ste vi meni živi i zdravi ali ovaj zakon u nešto blažem obliku postoji usvojen više od deset godina, a prije njega je bio takođe još jedan stariji
al' se sprovodilo otprilike kao i presuda Sejdić i Finci
pa ćemo se boriti za nastavak statusa quo
Austrijanci su pametni...hoćeš držati kafić za pušače- izvoli....za nepušače- okMika wrote:Borio ne borio , ne pomaze...
Ne mogu se vise ni sjetit kakav je to osjecaj bio...kad sjednes negdje na kafu pa fino pripalis jednu ko covjek....Sad svi na cesti dundule ko najgori otpadnici drustva...
Julka lijepo je ljeti, al je uzas vala kad je zima...Jedino sto para ustedim posto sad manje izlazim, upravo zbog cigara - nije mi ceif
Al ok, kontam ja i nepusace....Samo , sta je s nasim pravima...ha ?![]()
Odvojene kafice!
A kod nas sad namjeravaju da su sve pljuge u istoj embalaži.....samo mali natpis će odavati o kojoj je marki riječMika wrote:Ima evo i kod mene na kutiji Mute, da mi nije mrsko sad bi uslikala...Sve su takve, a slike gora od gore.
U supermarket kad udjes, ne vidis nigdje vise cigare...To jer ne smiju praviti reklamu...Sve cigare su sakrivene ...Ako hoces kupit, trazis i onda ti izvade iz ormara..
..to je rjesenje...storm wrote:Austrijanci su pametni...hoćeš držati kafić za pušače- izvoli....za nepušače- okMika wrote:Borio ne borio , ne pomaze...
Ne mogu se vise ni sjetit kakav je to osjecaj bio...kad sjednes negdje na kafu pa fino pripalis jednu ko covjek....Sad svi na cesti dundule ko najgori otpadnici drustva...
Julka lijepo je ljeti, al je uzas vala kad je zima...Jedino sto para ustedim posto sad manje izlazim, upravo zbog cigara - nije mi ceif
Al ok, kontam ja i nepusace....Samo , sta je s nasim pravima...ha ?![]()
Odvojene kafice!
A naviknuti ćete se
Meni je ok izaći van....i zapaliti
Isplatilo bi se otvoriti uvoz vanjskih grijalica za terase....vrijeme je ...sad