Karma is a bitch

Moderator: VIP
..da pitamo njegaKOMESAR wrote:Prije bi se reklo da je ugrožen od samog sebe.dr laganini wrote:..pa ugrožen je od bošnjaka
Nemam ja šta pitati nekoga ko diže tri prsta? On je sam rekao da je četništvo u njemu pobijedilo.dr laganini wrote:..da pitamo njegaKOMESAR wrote:Prije bi se reklo da je ugrožen od samog sebe.dr laganini wrote:..pa ugrožen je od bošnjaka
Imal link?KOMESAR wrote:Nemam ja šta pitati nekoga ko diže tri prsta? On je sam rekao da je četništvo u njemu pobijedilo.dr laganini wrote:..da pitamo njegaKOMESAR wrote:Prije bi se reklo da je ugrožen od samog sebe.dr laganini wrote:..pa ugrožen je od bošnjaka
Naravno i njegova izjava.Krokodil Behko wrote: Imal link?
KOMESAR wrote:Naravno i njegova izjava.Krokodil Behko wrote: Imal link?
"Nedavno se digla velika halabuka oko onog mog dizanja tri prsta. Dizaću ih onoliko koliko želim! Ko me to i čime zadužio u životu i ko to meni kroji sudbinu? Moji autoriteti su već odavno ispod zemlje, moji otac i majka. A sve ostalo me ne interesuje, bez obzira na to o kojem se korpusu radilo. "
To je čupanje iz konteksta rečenog.Nisam ja otišao iz Sarajeva zbog Sarajeva, samo sam otišao trbuhom za kruhom, jer me ovdje ljudi više cijene nego u mojoj avliji. Ovdje imam veću širinu i prostor za djelovanje. A da mi je nešto smetalo ranije, onda bih davno otišao, ali ne u Beograd nego preko bare.
Taj dodadat je čupanje odnosno vađenje.Krokodil Behko wrote:KOMESAR wrote:Naravno i njegova izjava.Krokodil Behko wrote: Imal link?
"Nedavno se digla velika halabuka oko onog mog dizanja tri prsta. Dizaću ih onoliko koliko želim! Ko me to i čime zadužio u životu i ko to meni kroji sudbinu? Moji autoriteti su već odavno ispod zemlje, moji otac i majka. A sve ostalo me ne interesuje, bez obzira na to o kojem se korpusu radilo. "
Taj smo intervju imali i mi, na portalu.
Između ostalog, rekao je i:
To je čupanje iz konteksta rečenog.Nisam ja otišao iz Sarajeva zbog Sarajeva, samo sam otišao trbuhom za kruhom, jer me ovdje ljudi više cijene nego u mojoj avliji. Ovdje imam veću širinu i prostor za djelovanje. A da mi je nešto smetalo ranije, onda bih davno otišao, ali ne u Beograd nego preko bare.