Pazi ono su gafovi....i politički ne previše bitni...dr laganini wrote:..je cokolada...a i sad je u kuvajtu sredila posa szoljeca za djuru djakovica..to sto se pitas za avrhu..
ajde da i to vidimo....imam ujaka vrlo visoko u Đuri

Moderator: Krokodil Behko
Pazi ono su gafovi....i politički ne previše bitni...dr laganini wrote:..je cokolada...a i sad je u kuvajtu sredila posa szoljeca za djuru djakovica..to sto se pitas za avrhu..
Htjela je bilateralu ali je dobila odjebdr laganini wrote:..nema za nju odmora...
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s američkim potpredsjednikom Mikeom Penceom u Münchenu.
“Srela sam američkog potpredsjednika Pencea. Drago mi je da dijelimo entuzijazam oko rada za dobrobit naših zemalja i snažne veze između Hrvatske i SAD-a”, napisala je predsjednica na Twitteru.
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s ruskim veleposlanikom pri NATO-u Aleksandrom Gruškom, Mikeom Penceom te Borutom Pahorom u Münchenu tijekom održavanja sigurnosne konferencije.
dr laganini wrote:..ti kao administrator foruma nebi triba prodavat muški šovinizam po forumu i diskriminaciju tog tipa..il je nešto i u odgoju
Gdje sad Bakir u ovoj pričidr laganini wrote:..ma slučajnoi ih srela na ulici..jeli i bakir možda
..jesi pročita moj post i s kim se susrela..inače se s podpredsjednikom amerike sreneš u lokalnom pubustorm wrote:Gdje sad Bakir u ovoj pričidr laganini wrote:..ma slučajnoi ih srela na ulici..jeli i bakir možda![]()
Ne bježi od teme![]()
Osjećam li slabost
...kraljica zna posa fala ti bože na njoj..a dokaz je ko je sve napada u hr...storm wrote:Pa skoro je tako i izgledalo![]()
Ajd ovaj put barem nije ispred taraba ostala
Kako dugo planiraju graditi?dr laganini wrote:..kreće u devetom fala bogu kupuj doli dok cijene nisu skočile