Nisam, sutra cuTigris wrote:jes se pridigla i napravila kolac![]()

Nego sam te izgrlila na drugoj temi, a ti ni mukajet.
Moderator: VIP
Nisam, sutra cuTigris wrote:jes se pridigla i napravila kolac![]()
Vidim te ja, samo si previse uranilaTigris wrote:pa jebemmu jel me niko ne vidi.........sta, ja zidovima pisem izgleda![]()
rethna wrote:Vidim te ja, samo si previse uranilaTigris wrote:pa jebemmu jel me niko ne vidi.........sta, ja zidovima pisem izgleda![]()
Hoce li se nanositi crveni lak?Tigris wrote:rethna wrote:Vidim te ja, samo si previse uranilaTigris wrote:pa jebemmu jel me niko ne vidi.........sta, ja zidovima pisem izgleda![]()
joj reth,sutra je petak, a ja sam petkom uvijek raspolozena. ....osim toga to je dan kada ti obicno skacem po mozgu i da se nerazumijemo i sporazumijevamo
![]()
ali ne znam hocu li biti on line.
rethna wrote:Hoce li se nanositi crveni lak?Tigris wrote:rethna wrote:Vidim te ja, samo si previse uranilaTigris wrote:pa jebemmu jel me niko ne vidi.........sta, ja zidovima pisem izgleda![]()
joj reth,sutra je petak, a ja sam petkom uvijek raspolozena. ....osim toga to je dan kada ti obicno skacem po mozgu i da se nerazumijemo i sporazumijevamo
![]()
U sedmici, mjesecu, godini ili pak životu?uvijek_kontra wrote:Danas zadnja nocna.
Hvala boguuu.
Drugi putTigris wrote:rethna wrote:Hoce li se nanositi crveni lak?Tigris wrote:rethna wrote: Vidim te ja, samo si previse uranila
![]()
rekla sam svoje za laktrebao si pitati za ruz i tange. ali sad je gotovo
rethna wrote:Jesi tange namjerno izostavila, da bih ja pitao, pa se doveo u nezgodnu i nezavidnu situaciju?
Sorry, aliTigris wrote:rethna wrote:Jesi tange namjerno izostavila, da bih ja pitao, pa se doveo u nezgodnu i nezavidnu situaciju?
izvini,ali ne mogu dva puta biti susretljiva.....naviknucu te