Sad gledam filmske klasike, samo da bih vidio kako izgleda lijepa glumica
Pogledajte Barbaru Stanwyck, kao je izgledala sa okruglih 50 godina, bez plastike.

Pa eto, čekaćemo sljedeći selfiMika wrote:Slazem se 100%...sve nesto ko po jednom kalupu ...Bolje u slike forumasica gledat

Nice try wrote:Svakako da je prirodnije ljepše,ali i vremena se mijenjaju,pa tako i pojam ljepote.
Što je danas lijepo prije je bilo nadrealno,i obratno.
Danas su sve ljepotice na isti kalup,nigdje originalnosti,stila i šarma,svega što upotpunjuje ljepotu lica.

Jesam fino rekao trebao perzijke dovesti na nase stadione.Maja wrote:Soraya Pahlavi
Iranska kraljica koja se razvela od muža koji je htio da oženi još jednu ženu koja će mu roditi nasljednika jer Soraya to nije mogla.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

I ja sam mišljenja, da se miješanjem iz raznih podneblja (namjerno neću reći rasa, jer smo po mojoj teoriji jedna rasa) dobija na ljepoti...iako je ljepota jako subjektivan pojam...SPINERKA wrote:Danas su zene ljepse. Tome je doprinjelo i mjesanje raznih rasa.
Što će reći da će se i današnje doba spominjati nekad u budućnosti po dobrom.srculence7 wrote:Ma nije da su bile lepše nego nisu imale neke nametnute ideje o tome šta je kriterijum za lepo a ni sve te liftinge,silikone,hijalurone i sl. pa su bile onakve kako im je prirodno dato.
Ima i danas lepih žena prema kojima je priroda blagonaklona bila,ali postoje i šanse za one koje to baš i nisu da doteraju na zavidan nivo

Barem deset.....meni su današnje ljepše...dr laganini wrote:..lazu..nekad si od sto zena moga jednu il.dvi vidit zgodne...danas barem.deset..

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests