..e, bas se on nasao ...
Evropa i imigranti. Problem budućnosti ili ne
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Evropa i imigranti. Problem budućnosti ili ne
..upravo tako ...a ovdje tzv.građani tuku po ovima iz ruralni dijelova a za ovo su ko fleksibilni..jadnici..Nice try wrote:Velike razlike u kulturi,tradiciji,očekivanjima i nadanjima teško će se prevazići.
Pogotovo je teško za imigrante kad ih strpaju u neke male gradiće,a oni su očekivali nešto manje divlje područje![]()
Zato i izbiju neredi,nema onoga što žele i nada koja ih je vodila do tu,umire.
Kako li je tek domaćem stanovništvu?
- dr laganini
- Inventar foruma

Normalno kad dođete u Zagreb pa preskačete tramvajske šine, da vas struja ne otresedr laganini wrote:..upravo tako ...a ovdje tzv.građani tuku po ovima iz ruralni dijelova a za ovo su ko fleksibilni..jadnici..Nice try wrote:Velike razlike u kulturi,tradiciji,očekivanjima i nadanjima teško će se prevazići.
Pogotovo je teško za imigrante kad ih strpaju u neke male gradiće,a oni su očekivali nešto manje divlje područje![]()
Zato i izbiju neredi,nema onoga što žele i nada koja ih je vodila do tu,umire.
Kako li je tek domaćem stanovništvu?
Kakve su to bedastoće, da se razlike ne mogu prevazići?
Jeste li vi ikad bili u nekoj metropoli van balkana, pa vidjeli te razlike i kako funkcionira društvo?
Kako u uredu sjede zajedno punks sa irokezom, momak pod turbanom i cura sa maramom?
Bitno je samo integrirati ljude, dati im posao a ne nagurati u geta....i "kulturne" bliske (navodno) balkance, da naguraš negdje, bunt je zagarantiran.
Ako imaš s nekim dobar pristup očekuj rezultat....ako se odnosiš kao prema smeću ne očekuj da će baš svi savinuti kičmu...
Uostalom i gospodin Bildt je pojasnio, da je to proces koji se ne prelazi od danas na sutra....šok je to za društvo svakako....preveliki broj u kratkom periodu je pristigao i problemi su očekivani...
Srećom pa u našim jebenim domicilnim- domorodačkim društvima sve samo cvijeće ljudskog roda....
Mirna vam duša, kad se ovim nesretnim ljudima i u vaše ime razvale države i domovi....da se možete grijati i voziti po "konkurentnoj" cijeni na tržištu....onda s prezirom bacate pogled na te ljude koji žele samo mrvicu dostojanstva i priliku...
Usput se desničarski imbecili kote poput miševa....dižu glas jer su osjetili opet priliku.....posebno slavenska plemena koja su na prve odškrinuta vrata jurnuli europom a sad najglasniji i prednjače licemjerstvom
Kompleksaši najniže vrste...
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

..nij egospodin bildt nego drug a njegovi sranja mi je bilo dosta za vrime našeg rata..pa i ovo tvoje ništa drugačije..
- dr laganini
- Inventar foruma

Tijekom vojno-oslobodilačkih akcija Bljesak i Oluja 1995. godine, Bildt je u više navrata tražio vojnu intervenciju UN-a i NATO-a protiv Hrvatske kako bi se očuvala tzv. SAO Krajina.
Izjava Carla Bildta kao mirovnog posrednika Europske unije za bivšu Jugoslaviju, u kojoj je 1995. osudio oslobodilačku akciju hrvatskih oružanih snaga, izazvala je u hrvatskoj javnosti brojna reagiranja.[1] Te činjenice kao i njegovo kasnije opravdavanje srpskih zločina u Bosni okarakterizirala ga je u Hrvatskoj kao "persona non grata"
Od prosinca 1995. do lipnja 1997. vršio je funkciju visokog predstavnika za BiH.
Izjava Carla Bildta kao mirovnog posrednika Europske unije za bivšu Jugoslaviju, u kojoj je 1995. osudio oslobodilačku akciju hrvatskih oružanih snaga, izazvala je u hrvatskoj javnosti brojna reagiranja.[1] Te činjenice kao i njegovo kasnije opravdavanje srpskih zločina u Bosni okarakterizirala ga je u Hrvatskoj kao "persona non grata"
Od prosinca 1995. do lipnja 1997. vršio je funkciju visokog predstavnika za BiH.
- dr laganini
- Inventar foruma

Ne oftopičari u svom smetlarskom stilu....za tebe i tebi slične Gospodin sa velikim Gdr laganini wrote:Tijekom vojno-oslobodilačkih akcija Bljesak i Oluja 1995. godine, Bildt je u više navrata tražio vojnu intervenciju UN-a i NATO-a protiv Hrvatske kako bi se očuvala tzv. SAO Krajina.
danas je biti u hr persona non grata, kompliment....zato su vam kriminalci dobrodošli
- dr laganini
- Inventar foruma

sudište optužilo etički osudilo Carla Bildta 11. travnja 2015 zbog veleizdaje Hrvatskih nacionlnih interesa jer se je uvrstio među izrazite otvorene protivnike hrvatske samostalnosti i hrvatske nezavisnosti. Zloupotrebjavajući svoj međunarodni ugled i jak međunarodni utjecaj na formiranje međunarodne politike, posebno u odnosu na agresiju na Hrvatsku i ratove na Balkanu te kao poslovni čovjek u privatnim poslovomia sa interesom u ruskom plinskom gigantu Gasprom i Lundin Petroleum, naftnom kompanijom sa djelatnošću u Sudanu u kojem haraju ratovi, Carl Bild je proglašen´nepoželjnom osobom kao mirovni posrednik. Kao premijer Švedske bio je optužen zbog indiferentnosti prema etničkom čišćenju i genocidu počinjenom od strane bosanskih Srba protiv muslimana i hrvatskih civila. Prema tajnim diplomatskim dokumentima Wikileaks američki diplomati su smatrali Bildta "ukočenim", "arogantnim" i da ima organičene političke sposobnosti.[5]
- dr laganini
- Inventar foruma

..eto kad nemaš hrvatski sentimentalnosti imaš barem bošnmjački 
Imam ja sentimenta i za tebe i za sebe... 
Bildt je kao osoba potpuno nebitan u ovoj priči...izgleda je premalo fašist da bi ti se svidio
Bildt je kao osoba potpuno nebitan u ovoj priči...izgleda je premalo fašist da bi ti se svidio
Evo za tebe nešto....ako nije preteško više od tri reda uhvatitidr laganini wrote:..eto kad nemaš hrvatski sentimentalnosti imaš barem bošnmjački
Nisu problem migracijski trendovi, oni su normalna pojava u društvu otvorenih granica, slobodnog protoka ljudi i dobara. Problem je za Hrvatsku što ju u velikom luku zaobilaze imigracijski trendovi, bez kojih će nekršćanska, ksenofobna, homofobna i šovinistička Hrvatska izumrijeti od ljepote egzemplanih "čistokrvnih kršćanskih Hrvata". Kada će se shvatiti da Hrvatska, kao i čitava Europa gubi prokreativni potencijal već dugi niz godina, da dijelimo sudbinu starih nacija Europe? Gdje bi bila Njemačka, Francuska, V. Britanija, Italija, Španjolska da nisu širom otvorili granice imigrantima, ekonomskim i političkim izbjeglicama kojih je samo u Njemaškoj oko 10 milijuna, mnogi već druge i treće generacije sa njemačkim državljanstvom, Francuskoj oko 5 milijuna, V.Britaniji oko 4 milijuna etc, etc. Hrvatska opstojnost je upitna, ne zbog migracje već zbog insuficijentne demokracije, građanskih i ljudskih prava, autokracije, teokracije, sve izraženijih totalitarističkih retrogradnih svjetonazora koji su najveća prepreka i ekonomskom napretku i boljitku. Jer putovanjem u mračnu prošlost nitko nije stigao u obečavajuću budućnost.
P.S. U Irsku hrli ne samo hrvatska mladost sa nadom, jer je otvorena multikulturalna i tolerantna zajednica svih naroda, vjera i rasa, sve ono što Hrvatska nije, pa se sa razlogom takvoj Irskoj budućnost smije, dok Hrvatska još iz mračnog srednjeg predrenesansnog i predhumanističkog vijeka izašla nije.
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
@laganini i @storm
Ne znam koji je od vas dvojice postao gori forumas
Laganini koji u svakom ali svakom postu mora kontrirati
Ili
Storm koji u svakom ali svakom postu mora popljuvati nesto hrvatsko
Koji vam je?
Ili
Koji vam je?
- dr laganini
- Inventar foruma

..za stora si u pravo on se spustio na dno dna a ja samo iznosim argumente a krokodil citira tog kretena koji je popljuva bošnjačke žrtvevila wrote:@laganini i @storm
Ili
Koji vam je?
Kad bude ili je nesto za pohvaliti, drage volje to i učinim...vila wrote:@laganini i @storm
Ili
Koji vam je?
Prilično je diskutabilno (meni ne naravno) tko tu vise voli Hrvatsku...
Netko tko je kritičan i želi bolje... Ili onaj koji podržava i brani stanje kakvo jest...
A gori ako sam.. Nebitno, sebi sam čist...
Vidi kmecavca populisticko demagoskogdr laganini wrote:..za stora si u pravo on se spustio na dno dna a ja samo iznosim argumente a krokodil citira tog kretena koji je popljuva bošnjačke žrtvevila wrote:@laganini i @storm
Ili
Koji vam je?
- dr laganini
- Inventar foruma

..nemaš ti veze s životom ako ćemo potenostorm wrote:Kad bude ili je nesto za pohvaliti, drage volje to i učinim...vila wrote:@laganini i @storm
Ili
Koji vam je?
Netko tko je kritičan i želi bolje... Ili onaj koji podržava i brani stanje kakvo jest...
Pa iskreno.... ozbiljno bi se zabrinuo da se uklapam u tvoje viđenje svijeta...poštenodr laganini wrote:..nemaš ti veze s životom ako ćemo potenostorm wrote:Kad bude ili je nesto za pohvaliti, drage volje to i učinim...vila wrote:@laganini i @storm
Ili
Koji vam je?
- dr laganini
- Inventar foruma