Početak kraja Konzuma
Moderator: Krokodil Behko
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Početak kraja Konzuma
..naravno konzum ima standarde..ato je krokodil reka previse je fusa u bingu..
Imao je i mercator prije ali je bio najskuplji,,,dr laganini wrote:..naravno konzum ima standarde..ato je krokodil reka previse je fusa u bingu..
meni kao kupcu sad najbolji izbor....
a i izbor piva- svjetski
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

..ja mixam osamdeset poato konzum dvadeset posto lidl...artikl uvjetuje...
Ma ja za ono nešto na dnevnoj bazi i usput- gdje naletim i bliže mi u tom trenu...
nabavka onako malo više za doma- mercator
nabavka onako malo više za doma- mercator
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Ovi veliki supermarketi mimo akcije su pojaki sa cijenama. Jeftiniji su manji marketi. U Brčkom pola naroda ide u Yimor, Hiper Kort, Belamionix i druge manje markete.
- dr laganini
- Inventar foruma

Ovdje obrnuto....manji marketi u gradovima i ne postoje više zapravoVladimir RUS wrote:Ovi veliki supermarketi mimo akcije su pojaki sa cijenama. Jeftiniji su manji marketi. U Brčkom pola naroda ide u Yimor, Hiper Kort, Belamionix i druge manje markete.
lidl, hofer, mercator, tuš, interspar, eurospin i to je to...
spar, tuš i mercator pored svaki svog shopping centra još imaju rasute filijale po kvartovima i centru...
-
posmatrac
- Inventar foruma

Osnovo tajkun Tudjmanov fiktivnu firmu Altebo i prenio dugovanja i obaveze Merkatora u stvari sam na sebe, ali posto je Altebo( Todoric) vrijedan cak 80 eura i ima jednog zaposlenog rijesio je sebe tog duga, tj ocito nema pravne osnove da se dokaze da je Altebo njegov.storm wrote:dr laganini wrote:
Agrokor/ konzum nije u problemu zbog samog poslovanja, nega zato jer ne može servisirati kredite kje je uzeo za preuzimanja mercatora i par manjih investicija...
Sta ocekivati od Tudjmanovog kriminalca i tajkuna.
- dr laganini
- Inventar foruma

..mislim da ovaj covik nije normala..a plus zlocest..moracu ga prijavit sefici
ne radi posa strucno 
-
posmatrac
- Inventar foruma

U SArajevu manjih marketa ima ali su uglavnom nesto malo skuplji, taman danas konto moracu prosetati do B faze cigare da kupim( kontam dan nezavisnosti ne radi Konzum ) kad ono super Konzum koji mi je pred nosom radi i dalje i tlaci svoje radnike.storm wrote:Ovdje obrnuto....manji marketi u gradovima i ne postoje više zapravoVladimir RUS wrote:Ovi veliki supermarketi mimo akcije su pojaki sa cijenama. Jeftiniji su manji marketi. U Brčkom pola naroda ide u Yimor, Hiper Kort, Belamionix i druge manje markete.
lidl, hofer, mercator, tuš, interspar, eurospin i to je to...
spar, tuš i mercator pored svaki svog shopping centra još imaju rasute filijale po kvartovima i centru...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
To je iz razloga podrške domaćim proizvodima, ali i iz regije, nisu samo BH proizvodi falični.dr laganini wrote:..naravno konzum ima standarde..ato je krokodil reka previse je fusa u bingu..
Npr, kupio ja u Bingu neke hrvatske špagete, skuhao, probao i bacio.
Maslinovo ulje - katastrofa. Isto tako ima proizvoda i iz Srbije koji su katastrofa.
Nedo ti bog da probaš neke supe, s te strane (takođe kupljeno u Bingu) ja sam mislio da sam se otrovao
- dr laganini
- Inventar foruma

..to je ona prica o nutteli ato ides dalje prema istoku to gora..u hr csato uzimam konzumove k proizvode i avi su na razini...
-
posmatrac
- Inventar foruma

Sto li si ti to glasnogovornik Todorica, je li zato sto je finansijer kriminalnog HDZa?dr laganini wrote:..mislim da ovaj covik nije normala..a plus zlocest..moracu ga prijavit seficine radi posa strucno
PA sve pise u uvodnom textu, kako budalama pokusava da napravi Coka Holding i da se rijesi dugova.
- dr laganini
- Inventar foruma

..drz se teme ...a ko je vlasnik binga..il lidl..il ko je podrzava koga i sto nema veze s temom...smiri se..
-
posmatrac
- Inventar foruma

SAmo u Bingu rade mnogo zgodnije i mladje radnice, u Konzumu sve babetine od 6 bankiKrokodil Behko wrote:dr laganini wrote:..naravno konzum ima standarde..ato je krokodil reka previse je fusa u bingu..
Npr, kupio ja u Bingu neke hrvatske špagete, skuhao, probao i bacio.
Maslinovo ulje - katastrofa. Isto tako ima proizvoda i iz Srbije koji su katastrofa.
Nedo ti bog da probaš neke supe, s te strane (takođe kupljeno u Bingu) ja sam mislio da sam se otrovao
- dr laganini
- Inventar foruma

-
posmatrac
- Inventar foruma

Nema veze sa temom pokusaj Todorica HDZovskog tajkuna i kriminalcadr laganini wrote:..drz se teme ...a ko je vlasnik binga..il lidl..il ko je podrzava koga i sto nema veze s temom...smiri se..
Sta li ti citas jadan ne bio.
Upravo se ja drzim teme, za razliku od tebe koji njegovo lagano propadanje zelis da relativiziras pricom o komparaciji pogodnosti koje daje Konzum u odnosu na ostale.
Jos mi je u glavi slika onih jadnih radnica u Konzumu u Hrvatskoj za vrijeme svjetskog prvenstva, kada su bile prisiljene da u radnjama nose hrvatske dresove
- dr laganini
- Inventar foruma

..
shot HRT
BIVŠI SDP-ov ministar regionalnog razvoja, Branko Grčić, ustvrdio je kako je "ključno ne širiti loše vijesti o Agrokoru".
>> SDP-ovac Grčić: Agrokor mora opstati na bilo koji način, a novinari moraju šutjeti o njegovim problemima
>> SDP-OVCI VOLE TODORIĆA I TO NE SKRIVAJU Grčić i njegova žena zaposlena kod Todorića pogotovo
>> Niste čitali Coelha? Ne morate, dovoljno je poslušati Kolindu i Grčića
Govoreći o ogromnim problemima u kojima se našao Todorićev Agrokor, zahvaljujući lošem upravljanju tvrtkom i preagresivnom širenju, ustvrdio je kako bi novinari trebali prešutjeti istinu o ovom slučaju.
Hvalisajući Agrokor, govorio je kako je Agrokor jedna od najjačih i najsnažnijih kompanija koja mora opstati na bilo koji način.
"Kad Agrokor kihne, prehladi se cijela ekonomija", dodao je Grčić.
Iznenađen pitanjem
To sve skupa ne čudi, ako uzmemo u obzir da Grčićeva supruga sada radi u Agrokoru.
Kad su ga novinari upitali je li zbog toga tako gorljivo zastupao Agrokor, Grčić se smeo.
"Moram reći da ste me iznenadili s ovim pitanjem.", rekao je zbunjeni Grčić, ali se brzo pribrao.
"Držim da je pred Agorokorom ozbiljan proces. Prije svega finiacjskog, a možda i vlasničkog restrukturiranja. A ne bih volio da se dogodi onaj treći problem, a to je da Agrokor dođe u takve probleme da se mora potpuno dizati s nekakvog dna na koje može doći.", komentirao je pitanje o svojoj ženi zaposlenoj u Todorićevoj tvrtki.
shot HRT
BIVŠI SDP-ov ministar regionalnog razvoja, Branko Grčić, ustvrdio je kako je "ključno ne širiti loše vijesti o Agrokoru".
>> SDP-ovac Grčić: Agrokor mora opstati na bilo koji način, a novinari moraju šutjeti o njegovim problemima
>> SDP-OVCI VOLE TODORIĆA I TO NE SKRIVAJU Grčić i njegova žena zaposlena kod Todorića pogotovo
>> Niste čitali Coelha? Ne morate, dovoljno je poslušati Kolindu i Grčića
Govoreći o ogromnim problemima u kojima se našao Todorićev Agrokor, zahvaljujući lošem upravljanju tvrtkom i preagresivnom širenju, ustvrdio je kako bi novinari trebali prešutjeti istinu o ovom slučaju.
Hvalisajući Agrokor, govorio je kako je Agrokor jedna od najjačih i najsnažnijih kompanija koja mora opstati na bilo koji način.
"Kad Agrokor kihne, prehladi se cijela ekonomija", dodao je Grčić.
Iznenađen pitanjem
To sve skupa ne čudi, ako uzmemo u obzir da Grčićeva supruga sada radi u Agrokoru.
Kad su ga novinari upitali je li zbog toga tako gorljivo zastupao Agrokor, Grčić se smeo.
"Moram reći da ste me iznenadili s ovim pitanjem.", rekao je zbunjeni Grčić, ali se brzo pribrao.
"Držim da je pred Agorokorom ozbiljan proces. Prije svega finiacjskog, a možda i vlasničkog restrukturiranja. A ne bih volio da se dogodi onaj treći problem, a to je da Agrokor dođe u takve probleme da se mora potpuno dizati s nekakvog dna na koje može doći.", komentirao je pitanje o svojoj ženi zaposlenoj u Todorićevoj tvrtki.
-
posmatrac
- Inventar foruma

Koliko se SDP Hrvatske razlikuje od HDZa smo dovoljno vidjeli za vrijeme vlade Milanovica kada je rekao " srce mi je ljevicarsko,a mozak desnicarski( kriminalni) 
Zna se ko je jedini lijek i Hdzu i SDPu
http://www.vecernji.hr/hrvatska/kako-su ... jic-999375
Zna se ko je jedini lijek i Hdzu i SDPu
http://www.vecernji.hr/hrvatska/kako-su ... jic-999375
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1617 times
- Been thanked: 1464 times