Nisam ni skuzio da mi je vraćeno previše, tek kad bi sljedeći put uzimao novac iz novčanika vidio bi da ima višak prema evidenciji
Proso voz...
Moderator: Krokodil Behko

I ja sam se prodobrio, u zadnje vrijemespacebound wrote:Vjerovatno ide iz dzepa radnice, a svejedno i da ne ide ja ne bih mogla isetati sa novcem koji nije moj![]()
Moja mama je dok je radila u trgovini, primila falsifikovanih 100 eura, morala je namirit sve do u fening.Plata joj je bila 300KM.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A sta je tu tako sokantno?SPINERKA wrote: tox
-JESAM LI DOBRO SHVATILA -TI NEBI VRATILA NOVAC ??Ako ne ide iz dzepa radnice, i ja bi isto uradila.
Uostalom to je njena nepaznja![]()
Da,takva vremena došla,i ne prolazespacebound wrote:Stvarno je svijet otisao u klinac.Smijati se onome ko vrati sto mu ne pripada, a aplaudirati onome ko zaj****

Vidiš da to odmalena počinjeposmatrac wrote:NA pravom si putu da budes dole u trendu i da pristupis stranKi , Covic mazne 5 miliona pa ih oroci
toxic wrote:A sta je tu tako sokantno?SPINERKA wrote: tox
-JESAM LI DOBRO SHVATILA -TI NEBI VRATILA NOVAC ??Ako ne ide iz dzepa radnice, i ja bi isto uradila.
Uostalom to je njena nepaznja![]()
Verovatno ne bi.
Retko kad placam kesom, a i kad se desi i sama sam neoprezna te ne brojim kusur.
Mada zna se dogoditi da mi ne skeniraju neke proizvode na kasi, ni ja sama ne skontam dok posle ne pogledam racun i vidim da nisu naplatili.
Ne vracam se u radnju da im kazemBas me briga, njihova nepaznja.

Ako slucajno genetika zakaze, onda im daju besplatna predavanja iz Praksestorm wrote:Vidiš da to odmalena počinjeposmatrac wrote:NA pravom si putu da budes dole u trendu i da pristupis stranKi , Covic mazne 5 miliona pa ih oroci
a čudiš se Čovketu onda
SPINERKA wrote:
![]()
Ovo od tebe nisam ocekivala .
DNO

Socrates wrote:Ne mogu sebe ni zamisliti da bjezim iz restorana.![]()
A sto se tice novcanica, vise I ne znam kako to izgleda. Sve na kartice. Ima li Kanada novcanice uopste?