Ja provjerih vid,ne vidim ništagreeneyes wrote:Je l' nam ovo provjeravaju vid?
De naprav'te ovo dok ja caskom vrilicu potamanim.

Moderator: VIP
Ja provjerih vid,ne vidim ništagreeneyes wrote:Je l' nam ovo provjeravaju vid?
Jesi li se zahvalila Chloe sto nije postavila zadatak?Nice try wrote:Ja provjerih vid,ne vidim ništagreeneyes wrote:Je l' nam ovo provjeravaju vid?
Nisam,uzdam se u tebe da me podsjetišUsername wrote:Jesi li se zahvalila Chloe sto nije postavila zadatak?Nice try wrote:Ja provjerih vid,ne vidim ništagreeneyes wrote:Je l' nam ovo provjeravaju vid?
Ovaj fazon sa teniskom lopticom mu je zestok.SPINERKA wrote:...Hannibal wrote:Joj nzm sta je al sam ja imo problema prosle godine s tim nisam mogo da sjedin nikako, mazo se nekim zutim mastom bas mi je pomogoMelek wrote:Boli me desni guz tamo blize kuka, jel' to isijas?najvjerovatnije ovo --pregledaj video , i ako je to --ovo radi
https://www.youtube.com/watch?v=DDRURiy7Zx0
Rijetko izdam,a i kad izdam nije do meneChloe wrote:Nice ...... e nek' ti nisi jutros izdala ...
... ljenčuge spavaju ...
Pripazi prije spavanja,šta jedeš,piješ,možda budeš na mobitelu,gledaš TV,sve to utiče...Chloe wrote:... jao Nice ... pa da nekom i vrijeme utječe ...
Nekad mi se znala desiti loša noć, pa ok i dvije, ali već noćima kod mene nije spavanje
nego više stanje polusna ... k'o vampir ...
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests