Neko ko misli da je svu pamet svijeta popio, samo zato sto ima penis medju nogama.
Moderator: spacebound

Onda je autor teme (sto me se tice) pobrk'o loncice mijesajuci ljubav...posmatrac wrote:ina wrote:Ima tu raznih motiva...
Jedan primjer mogu biti iste ili slicne moralne vrijednosti...
A da dodje do toga i nije potrebno biti iste vjere, nacije, boje...Ode ti na ljubav i emocije
A gdje bih drugo kad neko spomene slicno?
a ovdje se radi o golom interesu![]()

Koliko zena mora da bude bez samopuzdanja i ubijena u pojam da zavidi muskarcu koji ima penis medju nogama i da ga zato smatra dominatnijm od sebe, tj da je uvjerena da on zaista ima razloga i da pomisli da se zbog toga osjeca pametnimMika wrote:Definicija tipicnog naseg primjerka iliti papka, za mene je
Neko ko misli da je svu pamet svijeta popio, samo zato sto ima penis medju nogama.

Naravnoina wrote:Mada, kad bolje prokontam, oko toga svako ima svoju viziju....posmatrac wrote:ina wrote:Ima tu raznih motiva...
Jedan primjer mogu biti iste ili slicne moralne vrijednosti...
A da dodje do toga i nije potrebno biti iste vjere, nacije, boje...Ode ti na ljubav i emocije
A gdje bih drugo kad neko spomene slicno?
a ovdje se radi o golom interesu![]()

posmatrac wrote: 10 Mar 2017, 13:30 "Čovjek nerado postaje prijatelj( bracni drug) neke žene, ako joj već može biti ljubavnik."
Honore De Balzac![]()

Samo ti njega podrzavaj, da upoznamo malo i tu tvoju stranugreeneyes wrote: 29 Nov 2020, 10:07 Ma ja ba, kvaka je u tom da se ne znako sto se studentkinje provode u drugim gradovima..
![]()

Pa sta je covjek slagao

Da ti objasnim nesto kao muskarcu. Zena se ne cijeni po tome dal je spavala s 3 muskarca ili s 5 ili samo s tobom. Ni dal je od te trojice jedan bio Turcin, drugi Hrvat, treci Talijan. Ako po tome gledas i biras, izabrat ces pravu sigurnogreeneyes wrote: 29 Nov 2020, 10:24 Pa tako nas vecima to i vidi. To to ti zivis u nakim iluzijama da npr tvoje hairlije pricaju o tebi biranim rijecima, toe druga stvar
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest