Username wrote:Sigurno neka nesreca zadesila protivnike?
Zadesio ih Messi.

ma jok Neymar....Mala_Mu wrote:Jeste upravu si.
Neymar.
Zamisli da jos, kojim slucajem, osvoji tripletu i dobije nogu. Tacnije, da je sam sebi, u vakat.Mala_Mu wrote:Jedan od rijetkih za kojeg ne vazi ona "pobjednički tim ne treba mijenjati".
To smo vidjeli i ovu zadnju utakmicu. Direktni crveni za golmana Reala trebao biti , ono ni faul ne svira..greeneyes wrote:Taj u zutom sluzi kralju i kraljevicima, lipi moj.
Ps: nego, izdao vas Kevser. Uefa rekla da nema govora o kaznjavanju Aytekina
Sent from my D5103 using Tapatalk
Pa normalno....neće sebi u stomak skakati...greeneyes wrote:Taj u zutom sluzi kralju i kraljevicima, lipi moj.
Ma jastaradi. Nista novo, reklo bi se. Neki dan sam gledao koliko su puta pogurani u kljucnim trenucima. Bruka bodova.Mala_Mu wrote:To smo vidjeli i ovu zadnju utakmicu. Direktni crveni za golmana Reala trebao biti , ono ni faul ne svira..greeneyes wrote:Taj u zutom sluzi kralju i kraljevicima, lipi moj.
No ja to ne volim spominjati, al kad me ovako povuku za zivac.
Ah, okrecete se kako vjetar puse. Cas ovako, cas onako. I naopacke cete izvrnuti stvari samo da Barca bude krivastorm wrote:Pa normalno....neće sebi u stomak skakati...greeneyes wrote:Taj u zutom sluzi kralju i kraljevicima, lipi moj.
Pričaju mi ovi kladioničari jučer....u trenutku postizanja gola Cavannija ....kvota za prolaz barce je skočila na 100 (sto)
U tom momentu uplaćuje se na tri lokacije u Londonu po milijun € ....na prolaz barce
samo kažem i ne potvrđujem istinitost navoda ...
ali ne budite naivni...nisu čuda danas samo tako