Pa dobro, ali rotiramo seposmatrac wrote:Jest ovaj Forum monogaman, svi se vezali za samo jednu forumasicu , koja monotonija
(S)parimo forumaše
Moderator: Krokodil Behko
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9907 times
- Been thanked: 16706 times
- Status: Offline
Re: (S)parimo forumaše
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Pa sta bi sa gacama, jeli ti ih bar vratiospacebound wrote:Jedino je Behko pokusao oformiti harem, ali dodje do pobune i odnese on gace na stapuposmatrac wrote:Jest ovaj Forum monogaman, svi se vezali za samo jednu forumasicu , koja monotonija
Kladim se da si mu ti pokvarila to zadovoljstvo da sve zene stavi pod svoju kontrolu , gdje ces Behka dijeliti i sa kim
- dr laganini
- Inventar foruma

..viriš iz šupkaposmatrac wrote:Krokodil Behko wrote:jah, ono ti puno mlad, a sarmantan ko sugavi tvordr laganini wrote:..krokodilu ko starom momku ttriba pomoc
A Spinerka me napada sto mi je Behko najduhovitiji lik ovdje
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Ok, ti si i dalje sugav ko tvordr laganini wrote:..viriš iz šupkaposmatrac wrote:Krokodil Behko wrote:jah, ono ti puno mlad, a sarmantan ko sugavi tvordr laganini wrote:..krokodilu ko starom momku ttriba pomoc
A Spinerka me napada sto mi je Behko najduhovitiji lik ovdje
- dr laganini
- Inventar foruma

- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4092 times
- Been thanked: 4191 times
srculence7 wrote:Galieva i Mute- oni su tipični predstavnici energetskih vampirasrculence7 wrote:Malo sam se zanimala, sparila sam skoro sve, nego su mi ovi novi uneli malu pometnju. Evo jednog dela, ne mogu noćas za sve objašnjenja da kucam![]()
Šaljivo uparivanje po simptomima![]()
Tigris i Bla - tipični oralci,ona ima bezbroj dilema a on je multipraktik,nudi praktična rešenja za sve.
Dobit za forum-kao članovi grupe nikotinskih zavisnika mogu dati veliki doprinos u propagandi za protest pušača zbog diskriminacije![]()
Čupava i durex- ovo je tipično preventivna mera pošto ona sve rešava sexom![]()
Dobit za forum-nema bojazni od porasta nataliteta maloletnih forumaša
milos87popovic i pcelica.m-oni su na muzikoterapiji
Dobit za forum-playlista i kad nemamo ideju šta da slušamo![]()
Calla i Pasaga-dobitna kombinacija žene sa iskustvom u nošenju haltera i tipa sa iskustvom u skidanju istih
Dobit za forum-praktična sexy nastava za sve forumaše![]()
statebriga i DocSportello-opesivni tipovi, koje krasi tvrdoglavost i sklonost ka osuđivanju drugih.Pored toga on ima onako pune usne kakve ona voli
Dobit za forum-šta ćeš više od žive savesti koja ti diše za vratom, nema opuštanja i prava na greške![]()
Ja i Remzudin-šizoidni tipovi sa manifestacijama ideje omnipotencije,doživljaja ili osećanja svemoći
Dobit za forum-doprinos u razjašnjavanju svih prisutnih parapsiholoških manifestacija
nastavak sledi...
Dobit za forum-u tom odnosu problema i zapitkivanja crpeće do iznemoglosti jedan drugog bez protezanja na širu okolinu![]()
Nice try i Username - spoj kompulzija vezanih za problematiku s brojevima što se da zapaziti na temi suočavanja sa matematičkim mozgalicama.
Dobit za forum-rešavanje svih domaćih zadataka dečice forumaša a i nekih naših školaraca![]()
Fazlija i Brams-ovo je čisto veza iz koristi, ona tako anksiozna bi bila pogodan eksperiment za primenu njegovog učenja o budizmu, meditaciji, yogi a ako to ne uspe uvek su tu alternativna rešenja poput magije, vrački, čarki...
Dobit za forum-ako ovaj eksperiment uspe, mogao bi naći širu praktičnu primenu ovde![]()
toxic i storm-narcisi, skloni egzibicionizmu, parola koja ih spaja : "želeo bih neizmernu ljubav prema sebi da podelim sa nekim"![]()
Dobit za forum-kolekcija najluđih selfija
Mala i green- par problematičnog adolescentnog ponašanja oslikan huliganskom strašću culerai crnjakom balševizma
Dobit za forum- mogli bi biti vođe navijača u predstojećim forumaškim zbivanjima
Rum i space-kod njega izraženo jak fetišizam a ona nastrana, žestoka, nezasita škorpija kad je sex u pitanju, dobitna kombinacija![]()
Dobrobit za forum-Rum bi prestao da izvodi egzibicije na chatu
za noćas toliko a ostatak do kraja nedelje
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4092 times
- Been thanked: 4191 times
zadnja epizoda
Kontra i Podrinjac- izražena psihosomatika, kod nje manifestna glavobolja a kod njega aritmija. Preporučeno češkanje i maženje za ublažavanje stresa i pravilan ritam
Dobit za forum: obogatićemo temu za još jednog ljubimca kad ga kontra usvoji.
Socrates i Zagorka-ekscentrične ličnosti sa vragolastim smislom za humor u nadi da će on jednog dana postati senator a ona nova modna ikona kao njegova saputnica.
Dobit za forum: kao važna zverka zauzeće se za zaštitu svih veverica
koje se pojave na forumu uz brižljivo sarkastičan govor koji će sastaviti uz konsultaciju sa svojom nežnom polovinom.
Veca i mehaning- par neprilagođenog ponašanja,sa izraženo karakterističnim neverbalnim gestom
Dobit za forum:demonstracija navedenog kao opomena u slučajevima kada se offtopičari
Neira i zloćko-još nije pokazala stopala ali jedna je od žena koja se ne kocka pa ne mora stalno da je ganja. Može da se opusti i malo predahne uz nju.
Dobit za forum: ako ova veza uspe, biće podstrek za opstanak i ostalim parovima da se okanu poroka...
Spinerka i laganini- narcisi odela, zaljubljenici u dekoraciju, perfekcionisti po pitanju svega što je u trendu, od izbora vina za romantičnu večeru do odevnih predmeta i kreveta za spavanje.Srodne duše
Dobit za forum: saveti za nepogrešiv outfit i savršeno uređen prostor
Femea i Oblak-nekakva zajednička fiksacija na ranom stadijumu razvoja koja se deskriptivno dočarava domišljatošću na kaladontu.
Dobit za forum:sigurno društvo za igru.
Danci i Rocke-izlečeni zavisnici od foruma, ovo je čisto intuitivni, lep par.
Dobit za forum: držaće nam seanse za odvikavanje od ovog mesta, kad poželimo da vodimo neki drugačiji život
rethna i navika-on introvertan, bojažljiv a ona ekstravertna, istrenirana za oslobađanje treme od javnih nastupa... Ovo je dobitna kombinacija, gde ona ima dosta strpljenja dok on ne premosti sve strahove i opreznosti koje ga koče u izražavanju.
Dobit za forum: treća smena u kojoj bi ona pisala mukotrpne postove za forumaše koji pate od nesanice (uključujući i njega) kako bi se izmorili čitanjem i lakše zaspali.
Lavlje srce i posmatrač-veza dva sapioseksualca koji su jasni i direktni u izražavanju svojih stavova. Prave suprotnosti, on promiskuitetan, ali nema tog muškarca koga ona ne bi zauzdala,jer kako joj i nick kaže borbena je,jednostavno žena za sva vremena.
Dobit za forum: primer na delu – kako sam od iskustva sa milion žena, na kraju bio razbijen u svojim predrasudama samo od strane jedne.
Grana i Heidi-dva sanjara, nastanjena u svom imaginarnom svetu, nežna, romantična bića koja povremeno zalutaju u neki forumaški prolaz.
Dobit za forum: beskrajno uživanje u njihovom milozvučnom gugutanju.
Chloe i Mirelam-dobitna kombinacija u kojoj, kad ona zapadne u depresiju, on nađe besprekoran kulinarski recept za spas.Njeno je samo da se prepusti i uživa u ukusnim zalogajčićima.
Dobit za forum: smernice ka efikasnoj klopici za vađenje iz bedaka (ako to ne uspe, birtija je iza ćoška)
Mohr i ina – kreativni kutak obeležen njenim impulsivnim mislima koje naš partijski drug redovo isprati. Mogla bi se promotivno naći u nekoj od njegovih sledećih kolumni.
Dobit za forum: zbirka interpretacija svih forumskih zbivanja
Krokodil Behko i Mika-mislim da njoj ne bi smetala njegova trenutna kriza identiteta koja se provlači kroz razne teme živopisnih naslova a i njemu njena nesavršenost u kulinarstvu ili omašena frizura i farba za kosu, kada bi joj on, nakon njenog zavodljivog pogleda na poremećenom selfiju, uputio kompliment.
Dobit za forum: pimer na delu-kako postići kompromis u vezi
Vlada i ms fler-u potrazi za svojom boljom polovinom on bi sve svoje dileme mogao da reši na temi- Fler vas pita u slikama i pitanjima, a ona pokazuje potencijal izuzetno strpljive i tolerantne osobe da ga u potpunosti razume. U svakom slučaju bi ga nasukala na sprud.
Dobit za forum: više slike, manje materijala za čitanje
Komesar i vila- spoj dva sapioseksualca sa lepim baštama.
Dobit za forum: njihovo nadmetanje bio bi podstrek za jačanje takmičarskog duha ostalih forumaša.
Divlja i Konsultant – kada joj opadne moral (samopouzdanje), tu je on da je uteši i digne svojim neprekidnim izjavama ljubavi na raznim temama. Znaće ona i da mu se oduži kasnije dobrom zeljanicom.
Dobit za forum: demonstracija onog šta znači ljubav u dobru i u zlu.
Elsa i Hani- naznake antisocijalnog ponašanja...njoj problem da nađe adekvatno društvo, a on on najjači čovek na forumu, iskusan u odmeravaju pesnica, biće joj dobar zaštitnik ukoliko upadne u neku nevolju prilikom tog traganja.
Dobit za forum: ko dira Elsu postaće dobrovoljni davalac kad ga Hani ošine po karmi.
Maja i Melek- ona, kao vešt manipulator sa izraženim ekscentričnim mišljenjem, nateraće ga da shvati kako je ređao promašaje u životu, od izbora partnera do hobija. Rezultat toga biće konačno oslobađanje od mukotrpnog života sa akrepom i avantura sa njom u Španiji.
Dobit za forum- odmor od nadzora šefice na jedan duži period a po povratku nadahnuće na temama: mojih ruku delo, naše erotske priče i ispunjene rubrike u onom sexy ćošku.
Bilo je tu još sparenih, na primer : Yoker i Lanci, Čarobni i Luna, Fruit i Džana... ali nemam više inspiracije, jedino da osnujemo neki svinger klub pa da se svi bace u potragu za onim simptomima koji su im najviše simpa…
zaboravila sam Klaru i Strendžera
, rasterećeni svih gluposti, on bi je povezao svojim novim automobilom na jedno nezaboravno putovanje ... jer na kraju srećnima nas čine lepi trenuci koji žive u našem sećanju.
Kontra i Podrinjac- izražena psihosomatika, kod nje manifestna glavobolja a kod njega aritmija. Preporučeno češkanje i maženje za ublažavanje stresa i pravilan ritam
Dobit za forum: obogatićemo temu za još jednog ljubimca kad ga kontra usvoji.
Socrates i Zagorka-ekscentrične ličnosti sa vragolastim smislom za humor u nadi da će on jednog dana postati senator a ona nova modna ikona kao njegova saputnica.
Dobit za forum: kao važna zverka zauzeće se za zaštitu svih veverica
Veca i mehaning- par neprilagođenog ponašanja,sa izraženo karakterističnim neverbalnim gestom
Dobit za forum:demonstracija navedenog kao opomena u slučajevima kada se offtopičari
Neira i zloćko-još nije pokazala stopala ali jedna je od žena koja se ne kocka pa ne mora stalno da je ganja. Može da se opusti i malo predahne uz nju.
Dobit za forum: ako ova veza uspe, biće podstrek za opstanak i ostalim parovima da se okanu poroka...
Spinerka i laganini- narcisi odela, zaljubljenici u dekoraciju, perfekcionisti po pitanju svega što je u trendu, od izbora vina za romantičnu večeru do odevnih predmeta i kreveta za spavanje.Srodne duše
Dobit za forum: saveti za nepogrešiv outfit i savršeno uređen prostor
Femea i Oblak-nekakva zajednička fiksacija na ranom stadijumu razvoja koja se deskriptivno dočarava domišljatošću na kaladontu.
Dobit za forum:sigurno društvo za igru.
Danci i Rocke-izlečeni zavisnici od foruma, ovo je čisto intuitivni, lep par.
Dobit za forum: držaće nam seanse za odvikavanje od ovog mesta, kad poželimo da vodimo neki drugačiji život
rethna i navika-on introvertan, bojažljiv a ona ekstravertna, istrenirana za oslobađanje treme od javnih nastupa... Ovo je dobitna kombinacija, gde ona ima dosta strpljenja dok on ne premosti sve strahove i opreznosti koje ga koče u izražavanju.
Dobit za forum: treća smena u kojoj bi ona pisala mukotrpne postove za forumaše koji pate od nesanice (uključujući i njega) kako bi se izmorili čitanjem i lakše zaspali.
Lavlje srce i posmatrač-veza dva sapioseksualca koji su jasni i direktni u izražavanju svojih stavova. Prave suprotnosti, on promiskuitetan, ali nema tog muškarca koga ona ne bi zauzdala,jer kako joj i nick kaže borbena je,jednostavno žena za sva vremena.
Dobit za forum: primer na delu – kako sam od iskustva sa milion žena, na kraju bio razbijen u svojim predrasudama samo od strane jedne.
Grana i Heidi-dva sanjara, nastanjena u svom imaginarnom svetu, nežna, romantična bića koja povremeno zalutaju u neki forumaški prolaz.
Dobit za forum: beskrajno uživanje u njihovom milozvučnom gugutanju.
Chloe i Mirelam-dobitna kombinacija u kojoj, kad ona zapadne u depresiju, on nađe besprekoran kulinarski recept za spas.Njeno je samo da se prepusti i uživa u ukusnim zalogajčićima.
Dobit za forum: smernice ka efikasnoj klopici za vađenje iz bedaka (ako to ne uspe, birtija je iza ćoška)
Mohr i ina – kreativni kutak obeležen njenim impulsivnim mislima koje naš partijski drug redovo isprati. Mogla bi se promotivno naći u nekoj od njegovih sledećih kolumni.
Dobit za forum: zbirka interpretacija svih forumskih zbivanja
Krokodil Behko i Mika-mislim da njoj ne bi smetala njegova trenutna kriza identiteta koja se provlači kroz razne teme živopisnih naslova a i njemu njena nesavršenost u kulinarstvu ili omašena frizura i farba za kosu, kada bi joj on, nakon njenog zavodljivog pogleda na poremećenom selfiju, uputio kompliment.
Dobit za forum: pimer na delu-kako postići kompromis u vezi
Vlada i ms fler-u potrazi za svojom boljom polovinom on bi sve svoje dileme mogao da reši na temi- Fler vas pita u slikama i pitanjima, a ona pokazuje potencijal izuzetno strpljive i tolerantne osobe da ga u potpunosti razume. U svakom slučaju bi ga nasukala na sprud.
Dobit za forum: više slike, manje materijala za čitanje
Komesar i vila- spoj dva sapioseksualca sa lepim baštama.
Dobit za forum: njihovo nadmetanje bio bi podstrek za jačanje takmičarskog duha ostalih forumaša.
Divlja i Konsultant – kada joj opadne moral (samopouzdanje), tu je on da je uteši i digne svojim neprekidnim izjavama ljubavi na raznim temama. Znaće ona i da mu se oduži kasnije dobrom zeljanicom.
Dobit za forum: demonstracija onog šta znači ljubav u dobru i u zlu.
Elsa i Hani- naznake antisocijalnog ponašanja...njoj problem da nađe adekvatno društvo, a on on najjači čovek na forumu, iskusan u odmeravaju pesnica, biće joj dobar zaštitnik ukoliko upadne u neku nevolju prilikom tog traganja.
Dobit za forum: ko dira Elsu postaće dobrovoljni davalac kad ga Hani ošine po karmi.
Maja i Melek- ona, kao vešt manipulator sa izraženim ekscentričnim mišljenjem, nateraće ga da shvati kako je ređao promašaje u životu, od izbora partnera do hobija. Rezultat toga biće konačno oslobađanje od mukotrpnog života sa akrepom i avantura sa njom u Španiji.
Dobit za forum- odmor od nadzora šefice na jedan duži period a po povratku nadahnuće na temama: mojih ruku delo, naše erotske priče i ispunjene rubrike u onom sexy ćošku.
Bilo je tu još sparenih, na primer : Yoker i Lanci, Čarobni i Luna, Fruit i Džana... ali nemam više inspiracije, jedino da osnujemo neki svinger klub pa da se svi bace u potragu za onim simptomima koji su im najviše simpa…
zaboravila sam Klaru i Strendžera
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Srculence,baš si bila vrijedna 
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18677 times
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
[/quote]srculence7 wrote:Galieva i Mute- oni su tipični predstavnici energetskih vampira
Dobit za forum-u tom odnosu problema i zapitkivanja crpeće do iznemoglosti jedan drugog bez protezanja na širu okolinu![]()
Nisi ni svjesna šta se dešava između 4 zida i na mobilnim uređajima, ali ne može ona mene iscrpiti kolko ja nju mogu smoriti.
PS Samo da Mala ne pročita.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Mala_Mu
- atomica