opet bruka
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Donald Trump
Svašta ćemo dočekati da vidimo od njega 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9702 times
- Been thanked: 11436 times
- Status: Offline
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Taj cnn je stvarno septicka jama
Cime se oni bave
Nek se vrate laziranju reportaza i usutkavanju govornika pod izlikom toboznjih "tehnickih problema", to im odlicno ide
Cime se oni bave
Nek se vrate laziranju reportaza i usutkavanju govornika pod izlikom toboznjih "tehnickih problema", to im odlicno ide
somehow I manage
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1644 times
- Been thanked: 3081 times
Ono bijelo isto žvaka.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Najjače je kad netalentovani liberal postane isto tako netalentovani populista/islamofob i šta sve ne,
a nikad ne skonta da mu je to sve u glavi.
a nikad ne skonta da mu je to sve u glavi.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14460 times
- Been thanked: 10004 times
Nova odluka u USA - putnici koji dolaze iz Istanbula, Kaira i Dubaija u avion ne mogu unijeti nikakav elektronski uredjaj (laptop i sl) osim telefona 
Kad samo pomislim sta su uradili s mog kofera (polomljen, otkinuta rucka za vozenje) ne znam da bih se usudila ostaviti laptop u kofer.
Ludaci!
Kad samo pomislim sta su uradili s mog kofera (polomljen, otkinuta rucka za vozenje) ne znam da bih se usudila ostaviti laptop u kofer.
Ludaci!
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- dr laganini
- Inventar foruma

Irački premijer Haider al-Abadi zahvalio je u ponedjeljak američkom predsjedniku Donaldu Trumpu na uklanjanju Iraka s popisa nekoliko muslimanskih zemalja čijim je građanima zabranjeno putovati u SAD i rekao je da želi snažniju suradnju u borbi protiv Islamske države (IS).
Bio je to prvi sastanak dvojice čelnika u Bijeloj kući otkako je Trump preuzeo dužnost 20. siječnja....
Bio je to prvi sastanak dvojice čelnika u Bijeloj kući otkako je Trump preuzeo dužnost 20. siječnja....
Last edited by dr laganini on 21 Mar 2017, 13:52, edited 1 time in total.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Čitao sam baš i u čudu se čudio koliko je ovo glupa odluka, koja sasvim sigurno neće nimalo doprinijeti borbi protiv islamističkih organizacija, ali će zato doprinijeti pogoršanju situacije i vidjet ćemo gdje će već teroristi udariti.Julia-Klara wrote:Nova odluka u USA - putnici koji dolaze iz Istanbula, Kaira i Dubaija u avion ne mogu unijeti nikakav elektronski uredjaj (laptop i sl) osim telefona
Ludaci!
Ova odluka nije borba protiv, nego je borba ZA terorizam, pošto ona nikako ne može omesti iole inteligentne teroriste, ali zato može isprovocirati stotine hiljada muslimana širom svijeta i zagorčati život onima koji putuju u USA, a naravno, nemaju nikakve veze s teroristima.
I dalje ostaje pitanje nad SVIM pitanjima. ISIL postoji već 6 godina, a ko fol ga ne mogu uništiti ni sve vojske svijeta? Ko ovdje koga jebe u mozak?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
koji PRC 
Ne prodje mu ni rusenje ObamaCare-a

Ne prodje mu ni rusenje ObamaCare-a
- dr laganini
- Inventar foruma

..a neki su ga ismijavali 
Obavještajne agencije možda su prisluškivale dio osobne komunikacije predsjednika Donalda Trumpa prvih mjeseci nakon izbora, rekao je u srijedu zastupnik zadužen za istragu, a sam predsjednik Trump zadovoljan je tim saznanjem nakon što su izražavane sumnje u istinitost njegovih optužba.
Predsjednik stalnog odbora za obavještajna pitanja Zastupničkog doma Kongresa Devin Nunes rekao je u srijedu da su sve informacije u koje je imao uvid i koje je dobio od izvora kojega nije identificirao bile zakonito prikupljene u studenome, prosincu i siječnju i da je Trumpova privatna komunikacija možda uhvaćena u “slučajnom” nadzoru povezanim sa stranom silom.
Međutim, imena nekih Trumpovih dužnosnika bila su neprikrivena i komunikacija je bila naširoko dijeljena unutar obavještajnih agencija, rekao je Nunes koji je vrlo malo otkrio o svojim saznanjima.
Obratio se novinarima dva dana pošto je direktor Američke savezne policije (FBI) James Comey potvrdio da istražuje potencijalne veze između Trumpovih suradnika i Rusije, koju se optužuje da je pokušala utjecati na američke predsjedničke izbore u korist Trumpa.
“Nedavno sam potvrdio da je u brojnim prigodama obavještajna zajednica…prikupljala informacije o američkim građanima uključenim u Trumpovu tranziciju”, rekao je Nunes koji je bio član Trumpova tranzicijskog tima.
Obavještajne agencije možda su prisluškivale dio osobne komunikacije predsjednika Donalda Trumpa prvih mjeseci nakon izbora, rekao je u srijedu zastupnik zadužen za istragu, a sam predsjednik Trump zadovoljan je tim saznanjem nakon što su izražavane sumnje u istinitost njegovih optužba.
Predsjednik stalnog odbora za obavještajna pitanja Zastupničkog doma Kongresa Devin Nunes rekao je u srijedu da su sve informacije u koje je imao uvid i koje je dobio od izvora kojega nije identificirao bile zakonito prikupljene u studenome, prosincu i siječnju i da je Trumpova privatna komunikacija možda uhvaćena u “slučajnom” nadzoru povezanim sa stranom silom.
Međutim, imena nekih Trumpovih dužnosnika bila su neprikrivena i komunikacija je bila naširoko dijeljena unutar obavještajnih agencija, rekao je Nunes koji je vrlo malo otkrio o svojim saznanjima.
Obratio se novinarima dva dana pošto je direktor Američke savezne policije (FBI) James Comey potvrdio da istražuje potencijalne veze između Trumpovih suradnika i Rusije, koju se optužuje da je pokušala utjecati na američke predsjedničke izbore u korist Trumpa.
“Nedavno sam potvrdio da je u brojnim prigodama obavještajna zajednica…prikupljala informacije o američkim građanima uključenim u Trumpovu tranziciju”, rekao je Nunes koji je bio član Trumpova tranzicijskog tima.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Uobičajeno traženje i izmišljanje neprijatelja.
Prvo se izmisle najveći strani neprijatelji, poput: Sudan, Tanzanija, Eritreja&Biafra, a potom slijede domaće čistke.

Prvo se izmisle najveći strani neprijatelji, poput: Sudan, Tanzanija, Eritreja&Biafra, a potom slijede domaće čistke.

- dr laganini
- Inventar foruma

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Smijesan je 
Rusenje ObamaCare-a nije uspjelo jer mu prijedlog nije prosao ni kod republikanaca.
I eno ga opet mu krivi demokrate

Rusenje ObamaCare-a nije uspjelo jer mu prijedlog nije prosao ni kod republikanaca.
I eno ga opet mu krivi demokrate
- dr laganini
- Inventar foruma

..ocekivana odluka republikanaca...svjestan je on i nije sigurno lobirao oko toga a nije iznevjerio predizborno obecanje..