Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
- dr laganini
- Inventar foruma
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9219 times
- Been thanked: 10945 times
Re: Prva predsjednica Hrvatske
Isto tako i mi.
Vidim navaljuješ, pa možeš i ti da nam se sagneš, ionako ne možeš bez nas.
Vidim navaljuješ, pa možeš i ti da nam se sagneš, ionako ne možeš bez nas.
- dr laganini
- Inventar foruma
..vi ste nebitan faktor ako mislimo na isto vi..
što posiješ to ćeš požnjet.. 

- dr laganini
- Inventar foruma
..prva koja je posjetila od važnijih političara svesku od osamostaljenja hr..pozvana naravno..kraljica 
Grabar-Kitarović u utorak počinje službeni dio državnog posjeta Švedskoj, bogatoj i naprednoj zemlji na sjeveru Euroe s kojom Hrvatska želi osnažiti zanemarene političke i gospodarske odnose.
Sastat će se s kraljem Gustafom XVI. i kraljicom Silvijom, premijerom Stefanom Lovfenom, predsjednikom parlamenta Urbanom Ahlinom, a u vojnom centru u Kungsangenu s ministrom obrane Peterom Hultqvistom.
Obići će i švedski tehnološki div, tvrtku Ericsson, vlasnika najuspješnije hrvatske ICT kompanije Ericsson Nikola Tesla.

Grabar-Kitarović u utorak počinje službeni dio državnog posjeta Švedskoj, bogatoj i naprednoj zemlji na sjeveru Euroe s kojom Hrvatska želi osnažiti zanemarene političke i gospodarske odnose.
Sastat će se s kraljem Gustafom XVI. i kraljicom Silvijom, premijerom Stefanom Lovfenom, predsjednikom parlamenta Urbanom Ahlinom, a u vojnom centru u Kungsangenu s ministrom obrane Peterom Hultqvistom.
Obići će i švedski tehnološki div, tvrtku Ericsson, vlasnika najuspješnije hrvatske ICT kompanije Ericsson Nikola Tesla.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Jel to ona banana država, gdje smo mi do skora imali svoju ministarku?
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22193 times
- Been thanked: 5917 times
...ne bi me cudilo kad bi iz posjete ponijela i malog gustafcica
...bas je njegov tip! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- dr laganini
- Inventar foruma
..razlika u godinama izmedju tebe i nje i nije velika..ko bi rekoVeca wrote:...ne bi me cudilo kad bi iz posjete ponijela i malog gustafcica...bas je njegov tip!

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Švedski mediji: Ovo je hrvatska Marina Le Pen

"Grabar-Kitarović predstavlja HDZ koji je konzervativno nacionalistički", stoji u članku u kojem u naslovu hrvatsku predsjednicu uspoređuju s Marine Le Pen, predvodnicom ekstremne desnice u Francuskoj.
HDZ i Kolindu Grabar-Kitarović opisali su kao one koji se zalažu za povijesni revizionizam, a spominje se nakana da se u Hrvatskoj napravi tzv. popis izdajnika na početku Vlade Orešković-Karamarko-Petrov.
"Uklonila je i kip Josipa Broza Tita iz predsjedničkog ureda", piše Aktuellt Fokus opisujući politiku hrvatske predsjednice, dodajući na kraju kako je izazvala i međunarodnu pozornost kada su židovske zajednice odlučile bojkotirati službeno obilježavanje holokausta u Hrvatskoj.
(klix)
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1377 times
- Been thanked: 1323 times
Re: Švedski mediji: Ovo je hrvatska Marina Le Pen
svedsko bolesno drustvo i svedski bolesni mediji koji kriju podatke da se broj silovanja u drzavi povecao za 1000 posto od dolaska imigranata sa Bliskog istoka i da postoje podrucja u samom Stockholmu u koja svedska policija ne smije uci...
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3479 times
Čut će on dok Lagani dođe ... 
Zloćko od kud ti te informacije?

Zloćko od kud ti te informacije?

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Dva šort pitanja, ako more?zloćko tokmak wrote:svedsko bolesno drustvo i svedski bolesni mediji koji kriju podatke da se broj silovanja u drzavi povecao za 1000 posto od dolaska imigranata sa Bliskog istoka i da postoje podrucja u samom Stockholmu u koja svedska policija ne smije uci...
1. Kakve veze imaju imigranti, sa tretmanom Kolinde u švedskim medijima?
2. Sve i da ima veze, ako oni kriju te info, kako si ih ti doznao?
- Tokmak
- Vucin apostol
saznao sam iz medija i kanala koja nisu pod utjecajem mainstreama i koji su u blokadi od strane Sorosevih placenika...
jos prije 15 godina iz prve ruke sam cuo da francuska policija ne moze uci u arapske cetvrti u Marseillu...
jest da su Francuska i Svedska udaljene dosta zemljopisno i da su u Marseillu useljenici iz sjeverne Afrike,ali se ne mogu oteti dojmu da to isto ceka i druge europske zemlje koje prime veliki broj imigranata sa Bliskog istoka...
jos prije 15 godina iz prve ruke sam cuo da francuska policija ne moze uci u arapske cetvrti u Marseillu...
jest da su Francuska i Svedska udaljene dosta zemljopisno i da su u Marseillu useljenici iz sjeverne Afrike,ali se ne mogu oteti dojmu da to isto ceka i druge europske zemlje koje prime veliki broj imigranata sa Bliskog istoka...
- dr laganini
- Inventar foruma
..akuelit fokus ..sigurno neko konzervativni medij
nesto ko novosti ...il index...a plus toga ne moze ona bit marina ona je kraljica a marina mozda bude nova kolinda... 

- Tokmak
- Vucin apostol
a taj podatak sam naveo da bih docarao kakvo je stanje svijesti u svedskom drustvu i medijima koji odjednom poznaju predsjednicu Hrvatske toliko da bi je usporedjivali sa Marinom le Pen...
dok recimo u norveskim medijima je izvjestavanje puno objektivnije...
dok recimo u norveskim medijima je izvjestavanje puno objektivnije...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Imaš li dokaz da su takvi mediji loši a oni drugi da su objektivniji?zloćko tokmak wrote:saznao sam iz medija i kanala koja nisu pod utjecajem mainstreama i koji su u blokadi od strane Sorosevih placenika...
Ostaje ono prvo pitanje: Kakve to ima veze sa Kolindom i njenim tretmanom?
Sve mi se čini, da se neko naljutio pa sad malo trola i skreće temu.
He, nije meni problem, da se onaj članak posta ponovo, ispod, kao novi post

- dr laganini
- Inventar foruma
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Kakav poljubac preko maramice 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Ajd što je šveđanima čudna....nego su se grohotom i hrvati u švedskoj nasmijali 
....krv ti tvoju, pa takvi kao ti su ljude i otjerali- te još uvijek tjeraju 

Predsjednica je višednevni posjet Švedskoj počela susretom s tamošnjim Hrvatima kojih je, prema hrvatskim izvorima, između 35.000 i 40.000.
Oni su u prošlom stoljeću stigli u tri vala- 60-tih godina kao ekonomski,a 70-tih kao politički emigranti te 90-tih bježeći pred ratom u BiH.
Upozorivši na lošu demografsku sliku Hrvatske, Grabar-Kitarović je rekla da zemlji "koja stari i umire" trebaju ljudi, uključujući i povratnike iz dijaspore.
"Vaša očekivanja su velika, u smislu izgradnje bilateralnih osnosa, prilika za suradnju s Hrvatskom, a nadam se za mnoge od vas i u smislu perspektive povratka u Hrvatsku", rekla je na susretu s Hrvatima u švedskoj prijestolnici.
"Na nama je da osiguramo vaš povratak, integraciju u život u domovini i onu vrstu ispunjenja kakvu imate u Švedskoj", istaknula je.

Habibti, ya nour el - ain... 

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22193 times
- Been thanked: 5917 times

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!