i što se tiče upotrebe uređaja onako out of the box, iPhone je mnogo jednostavniji i upotrebljiviji, pogotovo kad hoćeš sve jednom rukom da radiš (npr. u vožnji).
To sa jednom rukom mozes, jer je maliBla wrote:ja sam prešao s iPhone na Adnroid
i što se tiče upotrebe uređaja onako out of the box, iPhone je mnogo jednostavniji i upotrebljiviji, pogotovo kad hoćeš sve jednom rukom da radiš (npr. u vožnji).
Bla wrote:ja sam prešao s iPhone na Adnroid
Ne mozes ni uporedit sa Samsung S7 (Nougat) tu bateriju od iPhona.Hannibal wrote:meni je baterija bolja na ajfonu
Naravno da ne postojiHannibal wrote:postojil ikako nacin da pobridem cache??
...a tvorničke postavke?Hannibal wrote:postojil ikako nacin da pobridem cache??
Jos ako se prosjecni bosnjo ne sjeti sifre od iCloud-a moze zaboraviti i na servisstorm wrote:...a tvorničke postavke?Hannibal wrote:postojil ikako nacin da pobridem cache??
Slabost iphonea je nedostatak slota za memory card.....niti ne možeš raširiti memoriju (kako ti je tako ti je)
a posebno je ružno ako iznenada krepa a ti nisi prebacio fotke...
kod ostalih smartphone fino izvadiš memory card i prebaciš u drugi mob ili comp i eto ih (pod uvjetom da postaviš, da fotke automatski idu na karticu)
ok može te spasiti servis, da uđu u smrtno ranjeni mob....ali je opet trošak...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest