Proizvođač: Mlijekoprodukt Kozarska Dubica
Moderator: Krokodil Behko
Bijelo punjenje je najbolje,sa bourbon-vanilijom,ali nažalost nigdje ih više ne mogu naći.Maja wrote:Nije nešto aman al može proći.
Čokoladni Lasta krem štapići - kakao i lješnjak.
Čini mi se da ima i bijelo punjenje, ti su bolji.
Nice try wrote:Bijelo punjenje je najbolje,sa bourbon-vanilijom,ali nažalost nigdje ih više ne mogu naći.Maja wrote:Nije nešto aman al može proći.
Jes al malo sutra. Pakovanje svježeg sira oko 500 grama košta blizu 4 KM. Provjerider ti to malo.Pohvalila bih mliječne proizvode "Pađeni",ne znam tačno odakle su,dole negdje u istočnoj Hercegovini.Sve im je baš onako po mom guštu.Stvarno kvalitetno,a cijene su u normali.
Krokodil Behko wrote:Nice try wrote:Bijelo punjenje je najbolje,sa bourbon-vanilijom,ali nažalost nigdje ih više ne mogu naći.Maja wrote:Nije nešto aman al može proći.
Ne možeš, jer je ta tvornica propala.
Jes al malo sutra. Pakovanje svježeg sira oko 500 grama košta blizu 4 KM. Provjerider ti to malo.Pohvalila bih mliječne proizvode "Pađeni",ne znam tačno odakle su,dole negdje u istočnoj Hercegovini.Sve im je baš onako po mom guštu.Stvarno kvalitetno,a cijene su u normali.
Kako povoljno?Nice try wrote: A.za sir,pa,kod nas je cijena okruglo 4 markice,a kad uporedim gramažu i cijene ostalih proizvođača,mogu zaključiti da je povoljno.
Uostalom,kod mene nema puno izbora,sir svježi od dva-tri proizvođača i to je to.
A,vidi se da prave po nekoj recepturi tradicionalnoj,osjeti se u ukusu i izgledu.
Najbliži Bingo od mene je udaljen 30 km,tako da ostajem pri svomeKrokodil Behko wrote:Kako povoljno?Nice try wrote: A.za sir,pa,kod nas je cijena okruglo 4 markice,a kad uporedim gramažu i cijene ostalih proizvođača,mogu zaključiti da je povoljno.
Uostalom,kod mene nema puno izbora,sir svježi od dva-tri proizvođača i to je to.
A,vidi se da prave po nekoj recepturi tradicionalnoj,osjeti se u ukusu i izgledu.![]()
Pa Bingov sir otprilike iste gramaže, košta 2.15 KM i skoro je upola jeftiniji
Nice try wrote:Najbliži Bingo od mene je udaljen 30 km,tako da ostajem pri svomeKrokodil Behko wrote:Kako povoljno?Nice try wrote: A.za sir,pa,kod nas je cijena okruglo 4 markice,a kad uporedim gramažu i cijene ostalih proizvođača,mogu zaključiti da je povoljno.
A,vidi se da prave po nekoj recepturi tradicionalnoj,osjeti se u ukusu i izgledu.![]()
Pa Bingov sir otprilike iste gramaže, košta 2.15 KM i skoro je upola jeftiniji
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests