Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja vise ne citam nista
Isto ko za ljude i za zivotinje svaki simptom znaci smrtonosnu bolest.
Citala za trzanje, te rak bubrega, epilepsija, bolest mozga koja trazi uspavljivanje...
Pitam na klixu kad neko odgovara da njena/njegova macka cak potrci sanjajuci nesto. Kao desava se to.
Necu vise nista traziti.
Maja wrote:Ja vise ne citam nista
Citala za trzanje, te rak bubrega, epilepsija, bolest mozga koja trazi uspavljivanje...
Pitam na klixu kad neko odgovara da njena/njegova macka cak potrci sanjajuci nesto.
Necu vise nista traziti.
Nemoj...... nije bilo o bolesti nego isto neki nametnik.
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
Maja wrote:Ja vise ne citam nista
Pitam na klixu kad neko odgovara da njena/njegova macka cak potrci sanjajuci nesto. Kao desava se to.
Necu vise nista traziti.
Šta god da googlaš o bolestima na internetu naići ćeš na fatalističke dijagnoze. Najbolje je da odeš veterinaru. On će znati šta i kako dalje.
Last edited by Vladimir RUS on 03 Apr 2017, 22:50, edited 1 time in total.
Sad i mi imamo cetveronozno zanovjetalo....
Spava k'o bebica....
Veterinar rek'o da ima oko 9 mjeseci a gospodja (koja se brine za napustena njuskala)
rece godinu. Dos'o kuci 01/04 a bice mu rodjendan 02/04...
Sincic veli da mu je godina....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.