strobo
https://www.youtube.com/watch?v=6IFRA5MJbG8
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kaže palac ne bi trebao biti problemNedo wrote:Niko nikad nije lakše i gluplje uzeo 3 bobe kao njanjajevo danas... jesu sretni pa to je čudo... Btw, ako Zeba nije ozbiljnije povrijeđen i budemo u punom sastavu, njanjanje nemaju šanse da pogledaju prema golu.
Joj čist penalzloćko tokmak wrote:Ognjen Valjić prije par kola u Zenici sudi smiješan penal za Čelik protiv Zrinjskog na rubu šesnaesterca,a večeras taj isti Valjić ne sudi čist penal za Zrinjski koji je skrivio Kerla nad Mešanovićem...
očito se sve radi kako bi se spriječilo da fašisti obrane titulu prvaka države i osvoje ju po rekordni peti put...

U cemu je problem? Ja govorim nesto sto nije istina? Zvanično je Željo najtrofejniji klub u BiH. Nisam ja statistiku pravio. Ja vam zelim da uzmete bod na koševuzloćko tokmak wrote:đe ste najveći,nisam vas prepozn'o...
Mozda sam do maloprije ima sumnje u vezi penala ali kad ti tako kazes onda sam siguran da je 100% penalHannibal wrote:dva penala zrinjskom nisu svirana... haj onaj prvi i moze i ne mora bit al drugi je bio sto posto
Hannibal wrote:dva penala zrinjskom nisu svirana... haj onaj prvi i moze i ne mora bit al drugi je bio sto posto

Ti gledaj onaj u hrvatskojdr laganini wrote:..kolko vidim situaciju mogu poručiti ostalimogledajte semafor

Nisam siguran da li je bio faul, jer lopta je bila izbijena već, ali sam siguran da je bilo izvan šesnaesterca.zloćko tokmak wrote:Ognjen Valjić prije par kola u Zenici sudi smiješan penal za Čelik protiv Zrinjskog na rubu šesnaesterca,a večeras taj isti Valjić ne sudi čist penal za Zrinjski koji je skrivio Kerla nad Mešanovićem...
očito se sve radi kako bi se spriječilo da fašisti obrane titulu prvaka države i osvoje ju po rekordni peti put...
Hannibal wrote:al zajebite sve ovo jel bio penal il nije nego vidite koliko je liga postala bolja sa ovim promjenama. kad je zadnji put situacija na vrhu bila ovako zanimljiva?? i raspored je veoma tezak, svake sedmice gledamo jake utakmice, klubovi ce se morat pojacavat slkedece sezone ako misle da prezive ovakav raspored ocm. imamo jos 5 medjusobnih utakmica msm izmedju ova tri vodeca kluba bice haos, a sljedece sezone jos bolje

Socrates wrote:Pa dobro, igraju dvije utakmice sa Metallegheom.Oba tima ce igrati bunker, pa kome prvom dosadi.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest