KOMESAR wrote:Broj rapidno raste? Nije to dobro,ako Srbija ostane bez premijera i predsjednika.Veca wrote:...neka su se malo digli, ja volim bune!
..pa ... imaju Seselja ...
Moderator: Krokodil Behko

KOMESAR wrote:Broj rapidno raste? Nije to dobro,ako Srbija ostane bez premijera i predsjednika.Veca wrote:...neka su se malo digli, ja volim bune!

Naročito u tuđem dvorištu.Veca wrote:...neka su se malo digli, ja volim bune!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Je li Beograd glasao za Vučića?Vladimir RUS wrote:Naročito u tuđem dvorištu.Veca wrote:...neka su se malo digli, ja volim bune!

...neka, mi cemo uciti od vas, bice i kod nas frke...nece oni ostat' bez vucka, ne vjerujem!Vladimir RUS wrote:Naročito u tuđem dvorištu.Veca wrote:...neka su se malo digli, ja volim bune!

U 14 beogradskih opština, dok drugoplasirani Janković u 3.KOMESAR wrote:Je li Beograd glasao za Vučića?Vladimir RUS wrote:Naročito u tuđem dvorištu.Veca wrote:...neka su se malo digli, ja volim bune!

Da, Putko.Veca wrote:...neka, mi cemo uciti od vas, bice i kod nas frke...nece oni ostat' bez vucka, ne vjerujem!Vladimir RUS wrote:Naročito u tuđem dvorištu.Veca wrote:...neka su se malo digli, ja volim bune!
...eh, ako je putko umijesan, nek ih bog spasava!

Ne znam ja šta ti je bilo na pameti, samo znam šta sam ti odgovorio.Veca wrote:...kad sam spomenula putka, Stoltenberg mi je bio napameti!

Nije Putin sve što boli.Socrates wrote:E. vlado, kako si ti naivan.![]()
Svejedno, ne kazem da jeste Putin, ali mi je to prva instinktivna reakcija. Zapadu ne odgovaraju nikakvi neredi u Srbiji, dok je situacija kakva jeste.
Mozda je i samo protest opozicije. Vidjecemo po razvoju situacije.

Politički u smislu da su pojedine političke partije umiješale svoje prste, a ne politički tek onako.Socrates wrote:A ovaj gore sto kaze da su protesti politicki, what a fucking genius![]()
Pa kakvi ce biti? Da li je uopste moguce protestovati protiv Predsjednika, a da ti protesti nisu politicki? Kao da je predsjednik neki fudbaler, pa je moguce da protesti budu i sportske prirode.

Već su se umiješali tako što su čestitali.Veca wrote:...samo da se NATO ne umijesa!

Postoje i spontani protesti. Protesti iza kojih stane čitav narod, a ne pojedine partije. Iza ovih stoji samo opozicija i to ne čitava već 2-3 partije.Socrates wrote:Pa sve sto se radi prije, poslije i za vrijeme izbora je politicki, bez obzira da li su umijesane druge partije ili ne.
I narod se bavi politikom kada izadje na ulice da demonstrira protiv Predsjednika.
Nego, on upotrijebljava rijec u glupom kontekstu, a ne zna joj znacenje. Kao da je zaboga sada sramota baviti se politikom, unutar ili van partija. Sama njegova izjava je fuckin' politicka. Nije izletio na televizor da prica o Ronaldovom voleju nego da brani ili napada odredjenu politicku poziciju.