Shvatila sam porukuposmatrac wrote:
Onda Jarcevi poput mene kojima je Mjesec u LAvu imaju i te kako dobru konekciju sa Strijelicama, posto su Strijelac i Lav u dobrom trigonskom odnosu![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
Shvatila sam porukuposmatrac wrote:
Onda Jarcevi poput mene kojima je Mjesec u LAvu imaju i te kako dobru konekciju sa Strijelicama, posto su Strijelac i Lav u dobrom trigonskom odnosu![]()
Bla wrote:Tigris wrote:Storm!!!! da te sta ne uvrjedim ti si broj jedan![]()
......dakle, sa munjom bi se ono lagano.....nasiljili bi se i laganica ....naravno prije toga bi me izveo na pitjence ....
Rum ....jaRim ..
...krevet
rasvjeta i stol sa razvucenim chizama
Melek.....oboje ko letve .......sta znam na podu nekom negdje.......covjek kad je pijan svasta se desava.....
LJUDI NEMOJTE PITI I VOZITI !!!!!!!
REMB ) mudro sutim )
Ouuuuuuuu, BLICA-ZLICA ......to nemam pojma.....snasla bih se nekako ali stvarno ne znam i ne zelim da mi bilca napravi problem zbog ovoga..........on ovo i ne cita doduse ......
e pa red je......vala maznula bih se i sa Krokodilom Behkom
molim vas nemojte da redni broj utice lose na vas
![]()
Jel' to ne baš tako suptilno govoriš da ti je kvantitet važniji od kvaliteta?
Ne moze se to shvatiti , to se jednostavno desinavika wrote:Shvatila sam porukuposmatrac wrote:
gospođa Brams wrote:samo s bikovima u podznaku blizanaca
Ma nemam pojma šta sam maloprije mislio a kamoli neki danTigris wrote:Jel to ti mislis da sam ja suptilna bla......,
sta ti mislis:da je dobro....ili ok ....i jedno i drugo npr. a,
i to moze zvucati kao najs kombinejs...mada mudro zboris ...kvalitet jeste kvalitet
....
kakav je bio pizza day
Bla wrote:Ma nemam pojma šta sam maloprije mislio a kamoli neki danTigris wrote:Jel to ti mislis da sam ja suptilna bla......,
sta ti mislis:da je dobro....ili ok ....i jedno i drugo npr. a,
i to moze zvucati kao najs kombinejs...mada mudro zboris ...kvalitet jeste kvalitet
....
kakav je bio pizza day
Al' bar se sjećam da je pizza day bio pohladan za količinu odjeće koju sam imao na sebi.
Velikodušno od tebeposmatrac wrote: HAjde oprostit cu ti ta 2% sto ti fale sto si me spasila da ne ocajavam za tobom