Krokodil Behko wrote:Bayern ispada.
Kakav je to tim, kad se raspadne poslije jednog crvenog kartončića?

Mogli su na poluvrijeme otići sa 2 - 0, a ovako im treba pobjeda od dva gola, ili isti ovaj rezultat za produžetke.
Real i dalje tim bez taktike i oslanja se samo na kvalitet pojedinaca. Tamo bi i Mute mogao biti dobar trener.
Za Dortmund sam siguran da ništa nije gotovo i siguran sam u dominaciju na terenu jer je jači i još samo da odbrana izdrži kontre i da ne bude onakvih glupih kikseva, kao kod trećeg gola.
Jbg , nije isto kada imas crveni kartoncic protiv Hofenhajma, HAmburga i kada ti fali igrac protiv giganata kakvi su Real, BArsa, Juve itd, onda si u gadnom problemu, jer takvi timovi imaju majstore i kreativce kojima je igrac vise dovoljan da ti ne dozvole da se 2 puta vise sastavis sa loptom.
Da je Vidal iskoristio onaj penal i da je BAjern imao 2-0 vjerovatno bi u nastavku i mirnije igrali, zatvorili bi se i pitanje je kako bi se utakmica zavrsila, ali lopta je okrugla pa jedan detalj okrene stvari naopacke.
Ja BAjern i generalno svabe nikada ne otpisujem mada je Real nesumnjivo u prednosti.
Borusija i po meni ima sansi u revansu, tim prije sto atmosfera u knezevini ne daje domacinu bas neku posebnu prednost, ali ne smiju bas previse srljati naprijed, posto Monako ima brze kontre i dovoljan je 1 gol da Borusija mora dati 3.